Vinderen af Schwarzkopf Igora Royal Konkurrencen

Real Techniques – YouTube-guruens egne pensler

Real Techniques makeup pensler

Hvis du nogensinde ser YouTube-videoer om makeup, så er du med al sansynlighed stødt på PixiWoo. Sam og Nic står bag en af YouTubes absolut største og bedste makeup-kanaler, hvor de laver looks og tutorials.

Den ene halvdel af Pixiwoo Samantha Chapman lancerede for et par år siden sin egen serie af makeuppensler i kølvandet på Pixiwoo-sucessen. Og de er ikke blevet en mindre succes.

Det er med god grund, for det er nogle virkelig gode pensler, der gør det til en fornøjelse at lægge makeup. Samtidig er de udelukkede af kunsthår, hvis du er en af de mange, der gerne vil undgå dyrehår, og det er virkelig sjældent, jeg finder kunsthårs-pensler, der får alvor tilfredsstiller makeup-nørden i mig.

Det gør disse til fulde.

Jeg har til dette indlæg testet Expert Face Brush og Shading Brush.

Expert Face Brush er noget nær den perfekte foundation-pensel (ja jeg ved godt, jeg har sagt det om et par andre også, men de er også fantatiske! Det kommer jo an på foundation osv.) Den runde form og de meget tætte hår giver et rigtig godt resultat.

Shading Brush er en sjov lille øjenskyggepensel, som hverken ligner det ene eller andet, når man først ser på den. Men den kan faktisk lidt af det hele og gør det usandsynligt godt. Hvis du kun vil bruge en enkelt pensel, så er dette et godt valg, jeg kan både pakke farve tæt med den og lægge skygge i globelinjen.

Omregnet til danske priser koster Shading Brush under 70 kroner og Expert Face Brush lige over 100 kroner. Det er usandsynligt gode priser.

En anden fordel er, at Sam selvfølgelig har en masse videoer liggende på realctechniques.com, hvor man kan se, hvordan man kan bruge penslerne.

Begestringen og hypen er absolut velfortjent, og jeg kan ikke vente med at prøve resten af kollektionen.

Her kan du købe det
Du kan købe Real Techniques fra udenlandske webshops. Til Danmark kan du købe det fragtfrit hos blandt andet The Hut og lookfantastic.com.

Priserne ligger på mellem 6,99 pund og 11,99 pr pensel, og der er også penselsæt til cirka 20 pund.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

13 kommentarer

 • Jeg elsker alle penslerne til ansigtet, bruger kun dem nu…deres blush brush er helt fantastisk! Er knapt så begejstret for dem til øjnene dog…de er ikke dårlige eller noget, bare heller ikke super fantastiske :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker også mine Real Techniques børster! Jeg har ikke brugt andet, siden jeg fik min første. Nu går jeg bare og venter på et tilbud, så jeg kan få købt en ny stippling brush ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Real Techniques er bare gode. Bruger mine hver dag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  De er fantastiske. Jeg har også expert face brush og shading brush, som er rigtig gode, og derudover er jeg meget glad for deres domed shadow brush, crease brush, multi task brush, og detailer brush. De er fuldt ud ligeså gode som MAC:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kristine

  Kan også købes fragtfrit på hqhair.com, hvor de også har NARS produkter :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Jeg er altså også drøn begejstret for mine, faktisk så begejstret at jeg har været nødt til at købe en af hver bare for at tilfredsstille min pensel-craving ;)
  Noget andet er, at de tørrer så dejligt hurtigt. Også hurtigere end andre pensler med kunsthår jeg har oplevet, hvilket man jo kun kan sætte pris på! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det må jeg huske at lægge mærke til

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak – vil jeg lige tjekke ud. Det er da også en god pris:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • filippa Jørgensen

  The Hut er det en sikker side at handle på, kan varen man køber blive stoppet i tolden? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Det er helt sikkert. Det er en engelsk side, så den kommer ikke i tolden

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Schwarzkopf Igora Royal Konkurrencen