Kollektions-guide til MAC i maj: Art of the Eye

Fredagsfavorit: Elizabeth Arden Green Tea Honeysuckle

Elizabeth Arden Green Tea Honeysuckle

Det er lidt sjovt, for den klassiske Green Tea duft fra Elizabeth Arden og jeg er ALDRIG blevet venner. I duftens spæde ungdom i 1999 var der en del dufte på markedet, som netop var centreret om denne note og det hjalp slet ikke på mit forhold til den grønne te. Siden da er der kommet hele fem varianter af den oprindelige Green Tea. Og sidste år da Cherry Blossom varianten kom til, blev jeg alligevel lidt nygerrig, for der var skruet så meget ned for den grønne te at den ikke stak i min næse. I år er jeg blevet helt forelsket, for Honeysuckle er rund og rar. Og duften af kaprifolie vejer langt tungere end den grønne te.

Indbegrebet af sommer
Kaprifolierne blomstrer hele sommeren i mine forældres have og jeg elsker duften og især synet af dem. Det er selvfølgelig også derfor, jeg er faldet pladask for denne spæde duft, som virkelig bragte foråret ind i mit hjerte. Elizabeth Arden Green Tea Honeysuckle er et oplagt valg, hvis du trænger til en let og glad duft, som kan minde dig om ikke at tage livet så tungt. Det er i hvert fald den virkning, den har på mig. Jeg svæver nærmest af sted og føler mig mindst femten år yngre.

Noterne
Da jeg ikke har de eksakte noter fra Elizabeth Arden, er noterne helt og aldeles gætværk fra min side. Det vil sige, at det er udelukkende min opfattelse af duften. Den åbner sødt og frugtigt med duften af boysenbær og citrusfrugter. Kaprifolien er blandet med appelsinblomst, ylang ylang og grøn te. Den bliver afrundet af en friskhed fra noget grønt og lidt birk.

Her finder du den
Du finder Elizabeth Arden Green Tea Honeysuckle i udvalgte Matas, parfumerier og i stormagasiner eller i Matas webshop. Duften koster 375 kroner for 100 ml Eau de Toilette og 295 kroner for 50 ml Eau de Toilette. Til serien hører også den berømte Honey Drops Body Cream, som koster 260 kroner for 250 ml og den er også virkelig lækker skulle jeg hilse at sige.

Husk at bestille tid til din makeupkonsultation i Elizabeth Ardens helt nye og meget fine Flagship i Magasin på Kongens Nytorv, læs mere om eventet herFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

2 kommentarer

 • Anja

  Det er så sjovt du lige netop skriver sådan. Har det på præcis samme måde. De der green tea dufte var bare heller ikke noget for mig. Men en creme jeg er blevet helt og aldeles forelsket i er green tea,honey drops body cream – den er grøn hvor din er orange i teksten på krukken. Hold nu op den er fantastisk. Man blir så dejlig blød.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte

  Parfumerede bodylotions er desværre ikke noget for mig. Jeg får kløe af det. Men parfumer mv., yes! Må ud og prøve denne her.
  Og – kom så snart til Aarhus, ikk’ å !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kollektions-guide til MAC i maj: Art of the Eye