Billigst og bedst: Ny serie voks fra Stuhr

Husk at deltage i konkurrencen om en hårfarvning med Igora Royal

Sponsoreret Indlæg i samarbejde med Schwarzkopf og Frisør Buch

Har du husket at deltage i vores konkurrence om en hårfarvning med Schwarzkopf Igora Royal og styling hos Frisør Buch? Hvis du endnu ikke har fortalt os i kommentarfeltet under min anmeldelse af min oplevelse med Igora Royal, hvorfor du skal vinde, så kan du nå det endnu.

Sådan vinder du
For at deltage skal du ”like” indlægget og skrive, hvorfor du skal vinde i kommentarfeltet. Husk at farvningen og stylingen foregår hos Frisør Buch, som altså bor i København. For at undgå forvirring har jeg lukket kommentarfeltet på dette indlæg :-)
Vi finder vinderen lørdag den 11. maj klokken cirka 12.

IMG_2373-14-2

Det skal være nu
Er det lige nu, du har lyst til at få farvet hår med Igora Royal, så kan du bestille tid hos Frisør Buch her eller ringe til Bella Vista på tlf. 8680 4811 for at få anvist den nærmeste frisør, som forhandler Schwartzkopf.

Sponsoreret Indlæg i samarbejde med Schwarzkopf og Frisør BuchFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

Næste indlæg

Billigst og bedst: Ny serie voks fra Stuhr