Schwarzkopf Igora Royal hos Frisør Buch og konkurrence

Tirsdagstip: Red håret før du vasker det

Stort hår

Jeg er dronningen af morgenhår! Jeg kan få det vildeste garn, der kan få postbude og pizzabude til at spærre øjnene op en ekstra gang.

Det kan faktisk godt være et problem at få det vasket og redt ordentligt ud – indtil jeg kom i tanke om et af de mest simple tip af dem alle (det var faktisk kloge Helene, der mindede mig om det – det er det jo altid).

Husk at rede dit hår helt igennem lige før du vasker hår. Så er det meget mindre filtret efter hårvasken.

Det lyder måske selvindlysende for mange af jer, men hvis du som jeg selv går i mere eller mindre zombie-agtig tilstand ud under bruseren om morgenen, så er det værd at minde sig selv om en ekstra gang.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

 • Louise Eriksen

  Det var et rigtigt brugbart råd. Jeg børster aldrig mit hår inden hårvask. Det er så filtrert og svært at børste igennem efter hårvask, selvom jeg bruger en god conditioner. Det må helt sikkert prøves.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Dejligt at du kan bruge det – det virker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Også god ide at børste det igennem inden man går i seng. Når jeg har gjort det ved min yngste er der ingen ballade, når det skal børstes næste morgen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja helt sikkert. Det er jeg også begyndt at minde mig selv om.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Schwarzkopf Igora Royal hos Frisør Buch og konkurrence