Fredagsfavorit: Oriflame Nail Butter Advanced Condition Reviver

26.04.13
Oriflame Nail Butter

Oriflame Nail Butter

Hvis du følger med på Instagram @hehelene, ved du også, at der bliver leget en del med neglelak hjemme hos mig i øjeblikket. Det kræver god og grundig pleje at tage neglelak af og på, og selvom jeg godt ved, at det er tvingende nødvendigt for ikke at ende med grimme og tørre neglebånd, så er jeg ikke altid lige god til det med negleolien. Der er kontant afregning i form af neglerødder, hver eneste gang jeg sjusker. Derfor er jeg blevet rigtig glad for Nail Butter Advanced Condition Reviver fra Oriflame, som er en stift.

Skøn duft og grundig pleje
Der skal ikke være tvivl om, at jeg elsker negleolie. Desværre passer min hverdag bare ikke så godt sammen med tidskrævende indsmøring af olie og efterfølgende fedteri på fingrene. Det er stift formen, som gør at jeg er blevet fan. Det går lynende hurtigt at fordele det cremede neglesmør, og det trænger nemt og hurtigt ind i huden.
Nail Butter Advanced Condition Reviver dufter frisk og frugtigt men på ingen måde kraftigt og overvældende. Det er endnu et stort plus, fordi mange negleolier efter min mening har en temmelig vammel lugt, som desværre også har tendens til at blive hængende på hænderne i lang tid.

Oriflame Nail Butter Advanced Condition Reviver koster 105 kroner og kan købes i Oriflames danske webshop.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
simone

hej 🙂
jeg ved godt det ikke har noget med dette opslag at gøre, men ved du om de stadig sælger refill øjenskygger i mac på kongens nytorv?:-)

Pudderdåse Helene

Hej Simone
Det gør de B-)
Kh. Helene

Pudderdåse Katja

Ja de gør 🙂

Ida

Uh, ser spændende ud! Men er den ligeså god som diverse negleolier?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *