Kærlighed til pasteller og Ciaté

Top 3 billige: Holdbare foundations

Top 3 billige holdbare foundations

Det behøver ikke være dyrt at købe en superholdbar foundation. Maybelline Superstay 24hr var vores første billige favorit, men der er heldigvis kommet mange andre til. Det er i den grad et område, hvor jeg har prøvet de fleste – min hud spiser foundation op, inden vi når til frokost.

Hvis du har en nogenlunde standard dansk hudfarve er der mange muligheder hos de billige mærker. Det, man kan være nødt til at betale for, er ofte et større udvalg af farver.

Maybelline Superstay 24hr
Maybelline Superstay 24hr var en af de første virkelig effektive superholdbare og billige foundations, og den har været en pudderdåse-favorit lige siden. Den er stadig en af de mest holdbare, jeg kender til, og en af de bedste konsistenser. Den har et problem, og det er farverne, som har en tendens til at blive orange og pink i det, når den sætter sig. På en sommerdag kan jeg godt finde en god farve, om vinteren kan jeg ikke. Der er heldigvis kommet flere farver til siden den oprindelige lancering, også flere lyse nuancer, hvilket i den grad var tiltrængt.

Pris: 125 kroner

Max Factor Facefinity 3-in-1 Foundation
Max Factors nyeste foundation har mange stærke fordele: Den dækker virkelig godt, den holder godt og farverne er gode. Det der med concealer og foundation i et har en dybere mening. Den dækker urenheder mm. overraskende effektivt. Farveudvalget kan jeg virkelig godt lide. Der er nogle gode meget lyse farver, som sågar er lysere end mig, og de er neutrale i tonerne.

Pris: 149 kroner

Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation
Glem nu alt det der med hvor mange timer den ene og den anden lover. Vi skal jo ikke have foundation på i hverken 24 eller 25 timer vel? Og det er bare navne – ikke andet. Rimmels Lasting Finish 25 Hour Foundation er den, jeg selv går med pt. fordi den er bedst til IKKE at fremhæve de mange tørre pletter jeg har for tiden (fx. omkring næsen I ved) og den virker let og behagelig. Jeg skal bruge den lyseste Ivory, og der er kun fire farver at vælge mellem.

Pris: 95 kroner

Her kan du købe det
Rimmel kan du købe i Matas. Maybelline og Max Factor kan du købe i Matas, stormagasiner og enkelte supermarkeder.

Har du en billig favorit?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

19 kommentarer

 • Flisbeth

  Er super glad for Rimmels Wake Me Up…den er overraskende god på min fedtede/kombinerede hud. Og så Revlons Colour stay men det kan jo være lidt ligemeget herhjemme ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Virkelig? Jeg kan slet ikke få Wake me up til at blive siddende, den glider lige af. Concealeren er derimod helt fænomenal.

   Ja Revlon savner vi!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flisbeth

   Sjovt, jeg har det lige omvendt…jeg har måtte opgive concealeren :)

   SÅ meget!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne s

  Jeg bruger den fra max factor men er begyndt at få eg mærkelig problem, som jeg ikke lige kan se årsagen til. Når jeg lige har lagt den på sidder den fint og jeg sætter den med et lag blot powder fra MAC. Men efter lidt tid er det som om den bliver ujævn og man kan skimte min egenhudfarve (rødlig) igennem. Forstår i hvad jeg mener? Er det enten fordi min hud er tør (tror det ikke?) eller fordi jeg bruger for meget produkt? Dækker nemlig hagen og næsen med et lag concealer fra MAC efter jeg har lagt Foundation.

  Håber i kan hjælpe!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jessica

   Når du lægger din pudder, så prøv at duppe den på i stedet. Når du bruger en stor pudderbørste og bruger ‘fejende’ bevægelser til at lægge din pudder, skubber du ligesom til foundationen, hvilket gør at den kan fjerne sige fra de områder du prøver at skjule. :) Håber det hjælper!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det lyder som om du bruger for meget produkt. Prøv at droppe alt det andet og bare brug foundation og så se hvad der sker.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hvilken dækker bedst og gør at huden “skinner” mindst muligt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise P

   Er jeg også interesseret i at høre :-) har lidt rødme i ansigtet og akne, og efter et par timer, vil min hud gerne begynde at fedte lidt (læs: skinne), når jeg har foundation på, selvom jeg afslutter med lidt pudder ovenpå.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   De er alle gode til det – hvilken der er bedst er meget individuelt. Midt bedste råd er at gå i matas og få prøver på dem. De har små hvide bægere, de kan give prøver i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er for tiden fan af L’oreals True Match foundation. Den dækker rigtig fint og holder bestemt en lang dag på arbejdet, selv efter en frisk cykeltur derhen i blæst :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh Max Factor! Du redder både mine vipper og min hud :) Se mere her – http://ilovemymascara.blogspot.dk/2013/02/foundation.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Ved I, om der er tilsat parfume i nogen af dem? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ved godt at i ikke er så vilde med mineralfoundation – men prøv det der hedder Meow Cosmetics. Har aldrig selv været vild med mineral foundation, men denne her er helt anderledes – bruger den der hedder flawless feline (den mest dækkende) og den er bestemt ikke tung, holder hele dagen og holder huden så pæn og er god til at dække rødme i huden. Har brugt mærket i et år nu og har ikke noget der kommer i nærheden af – måske det svenske mærke Tikei er lidt deroppe af, men Meow er lige en tand bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed til pasteller og Ciaté