Kærlighed til pasteller og Ciaté

23.04.13
Ciaté Fairground Skittles
Ciaté Fairground Skittles
Pastelfarvet Skittles manicure

Forår og pasteller hænger uløseligt sammen. Eller det gør de for mange… Jeg har aldrig forstået andres besættelse af de der fimsede farver. I mangel af bedre ord har jeg altid syntes, at de var ret kedelige. Jeg har købt mig fattig i pastelfarvet tøj og makeup, som jeg aldrig har brugt, fordi det stadig ikke lykkedes at overbevise mig selv om, at de der pasteller er SÅ pæne.

En, to… mange
Hvis du tæller efter, finder du ti forskellige pasteller på billedet herunder… TI! Hvordan det er gået til, aner jeg ikke, men jeg tog mig selv i at blive en lille smule lykkelig, da jeg stod og betragtede dem, efter de var blevet lagt der på bordet.
De er nemlig rigtig fine de dersens neglelakker. Og selvom de er forholdsvis nye i samlingen de fleste af dem, så er de allerede nu blevet kombineret på alle mulige måder. Både på neglene og på tegnebrættet. De er lige til at spise, er de! Faktisk er det gået så vidt, at jeg var lige ved at købe en mintgrøn cardigan… men jeg kom på bedre tanker og valgte en neongul i stedet (jeg har kun fortrudt en lille smule… shhh!).

Det er Ciatés skyld…
Om det er valget af pasteller eller de fine små sløjfer på flaskerne, som gør det, ved jeg ikke. En ting er dog helt sikkert, min uvilje mod pasteller er fuldstændig forsvundet. På næste tirsdag skal hele beautyverdenen til Danish Beauty Awards og kjolen er købt… og den er lys!!! Det bliver rigtig godt, det er jeg sikker på!
Når min mand spørger, hvorfor det er nødvendigt med en masse nyt (pastelfarvet) tøj, kan jeg heldigvis placere skylden hos Ciaté, det er nemlig helt sikkert, at det er der, den ligger. Uden Ciaté var jeg helt sikkert ikke blevet omvendt.

Ciaté Pasteller

Lakkerne
En del af lakkerne er fra Ciatés Fairground kollektion, som jeg har tænkt mig at vise i et andet indlæg. De resterende seks lakker er del af det faste forårs og sommersortiment, som bestemt også er værd at tage et grundigt kig på. Fra højre mod venstre er det Hoopla, Strawberry Milkshake, Candy Floss, Fun Fair, Sugar Plum, Holiday Blues, Ferris Wheel, Pepperminty, Apple and Custard, Loop the Loop.
Det er da godt, vi har vågne læsere <3 Til Skittles manicuren har jeg brugt følgende lakker fra lillefinger mod tommelfinger: Loop the Loop, Hoopla, Candy Floss, Sugar Plum og Ferris Wheel.

Ciaté Paint Pots koster 95 kroner og kan købes i stormagasiner, i Sephora, i udvalgte Matas og i udvalgte tøjbutikker.

Er du ny eller gammel fan af pasteller og hvilken farve er din yndlings pastel?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
12 kommentarer
Baysen

Jeg elsker pasteller, særligt lilla, koral og mint! De er så perfekte til foråret og sommeren 😉 Jeg har netop haft kig på Ciates, overvejer kraftigt at skulle have fingrene i mindst en enkelt af dem. De er så fine!
Hvilke af farverne har du iøvrigt brugt til manicuren?!? Jeg er især vild med den lilla og den lyserøde.

Pudderdåse Helene

Hej Baysen
AAAmhhmenaltså…. Det glemte jeg helt at skrive! Nu har jeg lige tilføjet det i teksten (nederst).
Kh. Helene

StyleStories

Virkelig fint med 5 forskellige pastelfarver! Har næsten lyst til at spise dine negle, haha ;D Hvordan synes du holdbarheden er på dem?

Pudderdåse Helene

Uuuuhh, det er jeg ikke vild med at svare på 🙂 mest fordi det afhænger så utrolig meget af, hvordan man bruger hænderne og af under/overlak. På mig holdt en lakering 3 dage med hænderne i masser af vand og arbejde, hvilket betyder utallige gange håndsprit og så har jeg ikke haft noget hverken over eller under.
Kh. Helene

Pernille Aaby Larsen

Tag mig med til Danish Beauty Awards! Så lover jeg at tage en pastelfarvet kjole på 😉

Pudderdåse Helene

Jaaaa, det kunne være hyggeligt!
<3 Helene

Jytte

Åh – Pudderdåserne er et alt for dyrt bekendtskab for mig! Må også ha’ pastel-lakker!

Lærke

Der er den jo – den perfekte gule nelelak!
Jeg er så hooked på Loop the Loop 😀

Pudderdåse Helene

Hej Lærke
Selv jeg, som ellers forsager alt gult, er blevet glad for den =-O
Kh. Helene

Eva Jensen

Har også Sugar Plum – bare den første af mange Ciaté-negelakker er jeg sikker på 😉

Pudderdåse Helene

Lyselilla har ellers aldrig rigtig sagt mig noget, men Sugar Plum er bare fin <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *