Tirsdagstip: På med farverne

JorgObé Refreshing Scrub Mask – test og konkurrence

JorgObé refreshing scrub mask

Sponsoreret indlæg

Som I kan høre mig tale om i denne video, JorgObé suppleret deres efterhånden velkendte sorte peel-off maske med en kombineret skrubbecreme og rensemaske. Resultatet er en maske, der både eksfolierer døde hudceller og fjerner overskydende fedt fra huden på samme tid.

I videoen kan I høre mig tale om forskellige slags masker, og hvad de kan. Det, som JorgObé gør særligt med deres Refreshing Scrub Mask er, at de har lavet to produkter i et.

Først smører du masken i ansigtet, hvor de fine korn peeler huden. Så lader du den side i 10-15 minutter, hvorefter den tørrer ind. Når man vasker den af igen, er huden blød og frisk. Refreshin Scrub Mask indeholder blandt andet lertypen kaolin, der suger overskydende fedt bort fra huden.

Derudover kan jeg godt lide JorgObés maske af to helt lavpraktiske årsager:

1. Jeg elsker produkter med multi-funktioner. To produkter i et sparer tid og penge. Især den første tæller meget herhjemme.

2. JorgObé Refreshing Scrub Mask tørrer blødt op, men er stadig effektiv. Der er ikke noget værre end hårde muddermasker, der føles som om, man har en dødsmaske på, der forhindrer en i at tale. Som I kan se i videoen, så bliver den ved med at være behagelig at have på, selvom man godt kan mærke at den tørrer op. Det betyder også, at den udtørrer min hud mindre end mange andre, jeg har prøvet – sandsynligvis på grund af det høje indhold af glycerin.

Konkurrence: Vind Refreshing Scrub Mask
JorgObé udlodder Refreshing Scrub Mask til en af jer. For at vinde den skal I fortælle os i kommentarfeltet, hvorfor I gerne vil vinde, og synes godt om dette indlæg nede i bunden via Facebook. Vi finder en vinder på søndag.

Her kan du købe det
Du kan købe JorgObé hos alle Matas, Magasin og på Jorgobe.dk. Refreshing Scrub Mask koster 198 kroner, men JorgObé har lavet et særtilbud til jer på minus 20 procent og gratis fragt, som I kan finde her.

Sponsoreret indlægFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

Næste indlæg

Tirsdagstip: På med farverne