Yves Rocher: Grand Rouge

Tirsdagstip: På med farverne

Depend Spring 2013

Hvis ikke foråret er den helt rigtige sæson til at springe ud i fuldt flor, hvornår er det så? Selv om tøjbutikkerne er lige ved at revne af farverigt tøj, og makeuppaletterne er mindst lige så sprøde, så er i hvert fald Københavns indbyggere lige så gråt, sort og mørkt klædt, som de plejer. Tippet i dag er derfor at springe ud på alle tænkelige måder.
Let dit hjerte, ryd ud i gemmerne, klip håret af eller gør lige det, der skal til, før du føler, du kan byde foråret velkommen både i krop og sjæl.

Hvad gør du for at ryste vinteren ud af sind og knogler og byde foråret velkommen?

Depend Spring 2013
Neglelakkerne på billedet er fra Depends forårskollektion (numrene 346-360). Lakkerne er så fine og spredte både liv på neglene og forår i en meget mørk og grå januar. Mit forsøg på at vise alle tolv neglelakker på én gang var meget pænt, da jeg forestillede mig det, men knap så heldigt i virkeligheden. Sidenhen har jeg prøvet med en svamp, og der gik det meget bedre og lignede næsten det, jeg havde forestillet mig, da jeg så lakkerne første gang.
Lakkerne kan du finde i Matas, hvor de koster 25 kroner.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Marie

  dette er nok en lidt malplaceret kommentar, men Vita Liberata Sheer Silken Mousse er den mere ovre i den orange tone end deres Rich Silken Chocolate Selvbruner? jeg er 14 år, vil gerne købe min første selvbruner, men vil for alt i verden ikke se orange ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej, jeg synes bestemt ikke den er orange. :) Den passer perfekt til mig, Rich Silken Chocolate bliver lidt for mørk (jeg er meget lys).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte farver! Viser du en guide til svampe-tricket??
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Det kan du tro, jeg vil :-D
   Det står allerede på min (alt for længe) to-do liste!
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, vilde, men fine farver! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher: Grand Rouge