Vores yndlings skønheds webshops

Origins Earth Month: Køb en maske og plant et træ

Origins Earth Month 2013

I april måned fejrer Origins Earth Month 2013 med tre fine special edition udgaver af deres ansigtsmasker. Det er:

  • Drink Up Intensive
  • Modern Friction
  • Clear Improvement

Jeg er stor fan af Modern Friction, som er en af de bedste skrubbemasker, jeg har prøvet. Helene er glad for Drink Up Intensive. Vi har ikke testet Clear Improvement, men det er en klassisk lermaske, som suger overskydende fedt.

De limited edition produkter, som er til salg i april, er små størrelse på 75 ml. i en specialdesignet tube. Clear Improvement og Drink Up Intensive koster 175 kroner og Modern Friction koster 240 kroner. Prisen pr ml. er lidt laver end de sædvanlige produkter, som også er i større tuber, så det er et godt tidspunkt at prøve dem af på.

For hvert solgt produkt planter Origins et træ gennem American Forest Global ReLeaf programmet.

Som sædvanlig med Origins er mængderne af æterisk olie høje, så sart hud skal passe på.

Her kan du købe det
Du kan købe produkterne hos Matas, Magasin, Salling, Sephora og enkelte Esthetique parfumerier. Jeg har ikke fundet nogen onlinebutikker, der har dem på lager desværre.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores yndlings skønheds webshops