Nails Inc. Graffiti, Concrete og Leather

02.04.13
Nails Inc. Leather Bling

Nails Inc. Leather Bling

Der er ingen grænser for, hvilke effekter vi ser på neglene for tiden. Spændende teksturer, lækre effektlakker, bling og selvfølgelig glitter.

Nails Inc. har virkelig mange interessante lakker med fremme i feltet. Og jeg er faldet pladask for en del af dem. Fælles for kollektionerne er, at de kun kan købes i en begrænset periode og at farve udvalget i Sephora er noget begrænset.
Heldigvis kan du på HQhair.com finde lidt flere valgmuligheder og oven i købet en rabat på 15 % ved køb af to produkter fra Nails Inc., hvis du taster koden: NAILSINC. Koden gælder til og med klokken 01.00 den 4. april.
På billederne er der et lag på pegefingeren og to lag på resten af fingrene.

Graffiti
Det er fire meget unikke og anderledes effektlakker, som findes i denne kollektion. De to, jeg viser her, kan købes i Sephora, de to sidste kan ikke købes herhjemme. Det særlige ved kollektionen er den store forskellighed. Hver enkelt lak er fyldt med glitter i forskellige farver, former, størrelser og resultatet er anderledes og rigtig fint.

Camden Lock
Nails Inc. photo NailsIncGraffitiCamdenLock_zps441e4ba7.jpg
Spraglet var min mands beskrivelse og han har ret. Camden Lock er en lykkelig forening af blå, grøn, rød og guld glitter. Der er stave, hex og almindelige små bille glitterstykker i. Camden Lock er blevet testet som effekt ovenpå grå, sort, hvid og diverse farvede lakker, og jeg synes, at den gør sig bedst på grå og hvid. Find Camden Lock på HQhair her.

Brick Lane
Nails Inc.Graffiti Brick Lane photo NailsIncGraffitiBrickLane_zps244286dc.jpg
Et efterhånden ikonisk miks af sort og mat sølv glitter. Kombinationen har gået sin sejrsgang i indieverdenen og nu har både L’Oréal, China Glaze og altså også Nails Inc. et bud på den lækre og meget elegante kombination. Den ser godt ud, uanset hvad jeg har testet den over, og den har vækket stor opsigt ovenpå pasteller her i påsken. Find Brick Lane på HQhair her

Concrete
Sand, festøv og cement er blot nogle af de teksturer, du kan finde i øjeblikket. Nails Inc. har lavet fire flotte og ret specielle farver i Concrete kollektionen. Mit hjerte slog et slag over, da jeg så den meget naturtro grå nuance London Wall og den burde meget gerne være på vej hjem til mig. Herhjemme er det den tomatrøde Marble Arch og den blå Stonehenge, som du kan finde i Sephora.

Stonehenge
Nails Inc. Concrete Stonehenge photo NailsIncConcreteStonehenge_zps2c7b857d.jpg
Er en helt vild og meget klar koboltblå. Min mor kiggede vantro på den og spurgte: ”Har den virkelig den farve?” Og svaret er: ”Ja! Det har den!”. Den er flot og ganske klædelig til flere hudtoner, end jeg lige havde forestillet mig. Find Stonehenge på HQhair her.

Leather
Endnu en spændende kollektion, som jeg glædede mig meget til at få kigget nærmere på. Desværre har jeg endnu ikke haft tid til at prøve den i længere tid, men det skal jeg… snart! Leather lakkerne kommer i tre farver, hvor jeg endnu kun har set den sorte Noho i Sephora. Når Leather tørrer, er den sådan semi mat, med sådan en let ru overflade og ligner faktisk læder på afstand. Et enkelt lak, kan dække neglene pænt, men teksturen bliver lækrest med to lag.

Bling it On Black Leather & Skulls
Nails Inc. Leather Noho photo NailsIncLeatherNoho_zps031b31f2.jpg
Siden man ikke lige kunne få Leather neglelakkerne enkeltvis kastede jeg mig over et sæt med stene, nitter og dødningehoveder, for jeg måtte bare eje sådan en, selvom de egentlig afskrækkede mig. Det bling, der følger med, er nemlig efter min mening helt tosset stort. Mine negle kan ikke bære det, ikke engang på tommelfingeren kan dødningehovederne få plads og selvom ideen absolut er både sjov og god, så er det altså upraktisk! De små stene og nitterne er fine nok, men de store af stenene er også for voldsomme til mine negle. Du kan se det forskellige bling i starten af dette indlæg. Find Bling it On Black Leather & Skulls på HQhair her. Først da jeg sidder og finder det direkte link, går det op for mig, at der kun følger skulls med i pakken her.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Katrine Mørk

Kom også til både at købe en graffiti, concrete og leather lak fra nails inc da jeg var i london i sidste uge. Er vild med dem alle 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *