Vind Biansi IMIST

25.03.13
Biansi IMIST og e-juice

Biansi IMIST og e-juice

Med artiklen om e-cigaretter følger naturligvis en konkurrence. Du skal svare, hvis du ryger (eller kender en der gør) og du har lyst til at vinde og prøve e-cigaretten Biansi IMIST. Vi udlodder et startsæt bestående af:

Biansi IMIST med 2 stk batterier á 900 mAh, 2 stk atomizer, 7 stk tanke, 1 stk USB lader, 1 stk strømstik og 1 stk instruktionsbog.

E-juice: Æble, Burley Tobak, Lakrids, Piña Colada og USA Light.

Og en nålflaske som bruges til at fylde e-juice på e-cigaretten.

Det du skal gøre, for at deltage er at svare på hvilke tre størrelser de fleste af e-juicerne findes i, du kan finde svaret på eSmøg. Og så skal du fortælle, hvorfor du skal vinde. Til sidst skal du huske at ”like” indlægget herunder.
Ønsker du at debattere e-cigaretter, kan du kommentere på denne artikel.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
29 kommentarer
Negle Lir

Først besvarelse af spørgsmålet, jeg er i tvivl om I mener ml eller nikotinmængde. der er 10 ml, 30 ml eller 100 ml i juicerne og de findes med nikotinmængderne 0 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg og 24 mg. Så er jeg helgarderet 😉
Jeg skal vinde fordi… I ikke har noget at bruge e-smøgen til :-p Nej, som jeg skrev i kommentaren igår så vil jeg faktisk rigtig gerne finde et alterativ til mine dødelige smøger, men jeg kan simpelthen ikke få overbevist min hjerne om at det er en god investering at købe en e-smøg, Så hvis nu jeg vinder startsættet er jeg ret sikker på den vil se fidusen i det og jeg vil kunne få lov at købe mere væske osv 😉 Jeg drømmer næsten allerede om de 10 år mere jeg får lov at se mine børn og børnebørn <3

maibritt Jeppesen

jeg er heller ikke helt sikker på hvilket svar i søger men vil sige at de findes i 10 ml, 30 ml og 100 ml og med styrkerne: 0 mg, 6 mg, 12 mg, 18 mg og 24 mg.
Jeg er ikke selv ryger men det er min kæreste til gengæld og helt ærligt: jeg er skide træt af at kysse en aske mund og jeg er træt af den lugt der ligesom hænger i alt – inklusiv ham og sidst men ikke mindst er jeg skide træt af alt det røg som man altså får det dårligt af at sidde i. FØJ.
Jeg krydser alt hvad krydses kan 😀

Pudderdåse Helene

Nu har jeg indsat lidt hjælp 😉
Beklager at det var uklart!

Maria M

Jeg vil rigtig gerne vinde dette sæt til min kæreste. Han vil gerne stoppe med at ryge, men har det ikke så godt for tiden, hvilket er med til at gøre han bare ryger endnu mere pga stress og modgang i hverdagen.
Så det ville virkelig hjælpe os begge to på rette vej og gå en lidt lysere tid i møde end vi har haft det sidste stykke tid!
Svar på hvilke størrelser man kan få de fleste e-juicer i er 10, 30, 100 ml og 0,6,12,18 og 24 mg 🙂

Sabrina G.

E-juicerne fås i størrelserne 10, 30 og 100 ml. og med 5 forskellige styrker 0, 6, 12, 18 og 24 mg.
Jeg vil blive så evigt glad hvis jeg bliver den heldige vinder. Jeg ryger ikke selv – for at pudse lidt på glorien har jeg faktisk aldrig taget så meget som et enkelt hiv og jeg kommer heller aldrig til det. Nogensinde. Og det er der en simpelt forklaring på. Jeg har lige så længe jeg kan huske hadet cigaretter og røg. Min mor har altid røget, og som teenager protesterede jeg ved at klippe de sort/hvide advarsels-firkanter nederst på cigaretpakkerne ud, når pakkerne var tomme, og hænge dem på min dør ind til værelset. Det hjælp dog ikke på min mors indsnævrende og naive holdning om “at så var det vidst heller ikke farligere, og hun havde jo ikke taget skade endnu”. Men man skal aldrig sige aldrig. I efteråret 2011 måtte jeg se min mor forlade huset sammen med min far i en rasende fart. Hun havde voldsomme smerter i brystkassen, og jeg vidste med det samme hvad klokken havde slået. Da min far senere kom tilbage uden min mor var jeg godt klar over at det var helt galt. Hun havde fået en blodprop i hjertet. Jeg græd som pisket – min verden faldt sammen og filmen knækkede fuldstændigt! Men det dygtige personale på Skejby Sygehus fik fjernet proppen – takket være dem er min mor stadig i live og lever i bedste velgående. Hun har ikke røget siden den dag, hvilket betyder ubeskriveligt meget for mig. Det var ikke udelukkende smøgernes skyld at hun fik en blodprop, men det har klart haft en betydning. Derfor forbander jeg dem langt ind i helvede – for tænk hvis de havde taget min mor fra mig? Indimellem kæmper min mor stadig med trangen til en smøg, men hun står stadig fast. Derfor vil jeg gerne give hende denne e-cigaret – både som et lille plaster på såret, til når trangen efter en cigaret bliver for stor, men også for at takke hende for at have kvittet smøgerne for mig og min families skyld.

Heidi Aurbakken

de fåest i 10ml 30 ml 100ml
vh Heidi

Heidi Aurbakken

De fåes i 10 ml. 30 ml. Og 100 ml. 😉

Camilla Corbett

Hej
Svar på første spørgsmål er 10,30 og 100 ml. 🙂
Og så kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde, da jeg virkelig gerne vil holde op med at ryge. Jeg kender ikke en eneste, der IKKE er stoppet, ved at bruge en e-cigaret, og havde tænkt, at jeg ville prøve denne metode.
Så dette vil jo være oplagt, hvis jeg vinder den.
God påske i 2 🙂
Kh. Camilla

Helle Rick

Uh, sådan et fint sæt ønsker jeg mig virkelig. Det sæt jeg har er af den meget billige udgave. Jeg er helt klart til at stoppe og hvis dette sæt kan fjerne det sidste behov for stadig at ryge 2 almindelige smøger, så denne vej med Give Away’en.
Svar: 3 forskellige størrelser (10,30,100 ml)
og selvfølgelig har jeg liked inlægget.

Emma

E-juicerne fås i størrelserne 10, 30 og 100 ml. 🙂
Jeg skal vinde fordi at jeg er vokset op med en hel familie der ryger – bedstefar, far, mor og sågar også min lillebror. Jeg ryger ikke selv, men jeg ville give sættet til en af dem. Min far har røget siden han var ung dreng, og forsøgt at stoppe mange gange, det er dog aldrig lykkedes. Jeg tror at det ville hjælpe med sådan et sæt 🙂 Det er desuden også noget han har snakket om at prøve, men aldrig fået gjort noget ved. Så jeg krydser fingre 🙂

Stine Petersen

E-juicerne kommer i 10, 30 og 100 ml.
Jeg vil rigtig gerne vinde den her pakke til min 18-årige lillesøster, som har røget i tre år og forsøgt at stoppe utallige gange med ALLE metoder (vi snakker kold tyrker, plaster, tyggegummi osv…), og jeg kunne virkelig godt tænke mig at hjælpe hende med at stoppe helt. Jeg bliver jo helt bekymret for hende på sigt, og hvis hun bare kunne stoppe nu, så ville jeg få så meget ro i sjælen.
Mange hilsner Stine

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *