Vinderen af Nivea Anti-Perspirant Stress Protect 48h konkurrencen

16.03.13
Nivea Vinder
Nivea Vinder
Foto: Beiersdorf

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Nivea

Er der noget, som kan gøre mig virkelig stresset, så er det vores router til det trådløse netværk. Jeg tror, den er blevet teenager, for den både smækker med døren og opfører sig tosset. Faktisk er den skyld i den forsinkede trækning. Jeg har nemlig ikke kunnet få internet forbindelse på min bærbar i de sidste tre timer.

Derfor er dagens vinder trukket ud fra de situationer, som har forhøjet min puls i dag. De forskellige hændelser har fået et tal fra et til fem. Det skal altså ikke forstås sådan, at jeg er på sammenbruddets rand, hver gang vores router driller. Den endelige vinder, er den hvis kommentar, har det tal jeg ender på, når det hele bliver lagt sammen.

Da hele min uge har været præget af manglende søvn og afslapning, havde jeg planlagt at sove længe. Det lykkedes dårligt, og det blev jeg ret irriteret over, tankerne kværnede rundt i hovedet og afholdt mig altså fra at få den tiltrængte hvile (3).
Ham den langhårede tog på bibloteket og i den forbindelse skulle både min søn og jeg have fat i ham. Man den kære mand havde glemt at slå lyden til på sin telefon… og efter en del opringninger var min tålmodighed opbrugt (3).
Ældsten ringede hjem fra teater og havde brug for hjælp i en vis fart (2).
Jeg tabte en glasflakon på gulvet i badeværelset (4), den gik heldigvis ikke i stykker.
Computeren blev tændt for at få styr på diverse mails, og først der opdagede jeg, at jeg havde glemt at vedhæfte et dokument til en vigtig mail i går (5).
Der blev pillet ved nogle billedfiler, hvoraf en slet ikke kunne bruges (3), hvorfor jeg skal fremskaffe et nyt billede, iiiihhhsss!!!
Derefter kom jeg til lodtrækningen, men det er ret vanskeligt uden internet forbindelse (5).
Sidst men ikke mindst var jeg lige ved at få en nedsmeltning over næste uges logistik (5).
Det betyder at vi kan ønske forfatteren af kommentar nummer 30 tillykke og det er:

Frk. Vægt som har skrevet den 11. marts 2013 kl. 09:39

Stort tillykke med præmien som består af Nivea Anti-Perspirant Stress Protect 48h roll-on og spray i to varianter en til kvinder og en til mænd. Du og kæresten ønsker vi rigtig meget held og lykke med det forestående forælderskab.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Nivea

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Frk. Vægt

Ej for en dejlig nyhed at få sådan en mandag morgen 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *