Konkurrence: Vind Nivea Anti-Perspirant Stress Protect 48h

10.03.13
Nivea Anti-Perspirant Stress Protect 48h
Nivea Anti-Perspirant Stress Protect 48h
Foto: Beiersdorf

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Nivea

Nu har du og en af mændene i dit liv mulighed for at teste om Nivea Anti-Perspirant Stress Protect 48h virker lige så godt for jer, som den gør for mig.
I samarbejde med Nivea udlodder Pudderdåserne nemlig et sæt bestående af fire produkter. Det betyder at den heldige vinder modtager Nivea Anti-Perspirant Stress Protect 48h roll-on og spray i to varianter en til kvinder og en til mænd.

Sådan er du med i konkurrencen
Det, du skal gøre for at deltage i konkurrencen om de fire Nivea Anti-Perspirant Stress Protect 48h  produkter, er:

  • At skrive en kommentar under dette indlæg, hvor du beskriver den eller de situationer, som gør dig mest stresset.
  • Og synes godt om indlægget (du finder en ”like” knap lige under indlægget).

Vinderen bliver trukket på lørdag den 16. marts cirka klokken 14.00.

Det er ikke så tit, vi har mulighed for at lægge billeder af mænd på bloggen, men det er trods alt kun søndag en gang om ugen 😛

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Nivea

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
59 kommentarer
Sabrina G.

Der er flere forskellige situationer, der gør mig stresset, men specielt fremlæggelser og eksamener kan gøre mig nervøs! Men også pinlige, akavede eller uforudsigelige situationer kan bringe sveden frem på panden!

heto

Som kok er det mest stressede i hverdagen, de spidsbelastede tidpunkter, når alle folk vælter ind til frokost og igen til aften.
Så er det med at holde tungen lige i munden, føle sig frisk og klar.
Så hjælper det at vide, selvom man sveder, så er der ingen dårlig aroma.

Maria Caspersen

Fremlæggelser – især overfor nye menesker
Når man kommer for sent op om morgende og bare SKAL nå til det MØDE

Annie

Noget der virkelig kan få stressen frem hos, er når jeg skal sige noget foran en masse mennesker, er studiesekretær og skal af og til give informationer til de studerende. Af og til ved jeg ikke på forhånd om jeg skal “fremføre” noget for en folk, så for mig er det vigtigt at min Anti-Perspirant ALTID virker.

Ida P

Det kan fx. være en´af de morgener, hvor manden er ude at rejse og jeg selv skal have tre børn klar til hhv. dagpleje og skole…og der selvfølgelig er en´der smadrer et glas eller at dagplejekontoret ringer og siger DP er syg. Der´kan jeg godt komme til at svede en anelse 😀

Susanne Nørrelykke Petersen

Når jeg pludselig skal noget jeg ikke havde forventet, og får meget travlt – eller hvis jeg har glemt en aftale.

Anne Nielsen

Nogle gange gør mit arbejde mig stresset 🙂 – Jeg er lærer, har 7 forskellige klasser i 13 fag. Det er over 160 børn, jeg skal forholde mig til i løbet af en uge, så det kan vel stresse enhver :-). Skolefesten i april med over 1200 elever, søskende, forældre og bedsteforældre, som alle skal have lidt at spise og drikke kan også bringe sveden frem på alle læreres pander, selv om vi deles om arbejdet. Det er en aften, hvor man dårligt nok selv får noget at spise, næsten ikke kan nå på toilettet og hvor man forsøger at varme pølser, sælge kager, åbne sodavand, samtidig med at man holder øje med at ens hjælpere ikke giver forkert tilbage, at der er byttepenge nok og at vi ikke løber tør for servietter/tallerkner/pølser/brød/chips/kyllingefiletter/salat……..Sådan en aften ville Nivea deodoranten komme på en hård prøve 🙂

Jane

Der er ikke noget mere stressende end lyden fra vækkeuret en tidlig og iskold mandag morgen.

Jane

I øvrigt flot Nivea fyr…:)

Pudderdåse Helene

Der var også et billede af en kvinde… Det billede var bare ikke helt lige så spændende 😀
Kh. Helene

Jane

Hey Helene, det var sørme godt tænkt! han er jo yndig. Lad os få nogle flere af de flotte mænd 🙂 Jeg personligt sætter pris at du valgte billedet af den flotte fyr 🙂

Pudderdåse Helene

Man kender vel sine lus…. <3

Jane

Glemte lige at sige, at mandag morgener med vækkeur kun bliver værre af, at vågne op med feber….for efter et par dage at konstatere, at det er onsdag med snestorm og feberen stadigvæk er der! Håber vinderen bliver glad for Nivea produkterne. Stik mig da hellere NIvea-manden, så jeg kan få varmen igen 🙂 ;P

Mette Holstvig

Når jeg, efter min cykeltur, opdager, at jeg igen har taget den skiundertrøje på, der IKKE lugter godt. Lugten smitter af på huden og sidder resten af dagen, selvom jeg skifter bluse efter cykelturen… Nu ryger den ud næste gang!

Jane

Inden du kasserer den, så prøv liiige at koge noget vand i en elkedel og hæl det over de områder der lugter, men lad det ikke ligge i vandet. Det virker på mit tøj. Jeg ved godt at den slags tøj typisk er lavet af uld eller et kunststof, men mit tøj, kan altså godt klare det og lugten forsvinder. Blot en tanke.

Sheila Hansen

Morgener.
Jeg synes hurtigt man kan begynde at stresse om morgenen. Der er mange ting, der skal nås på kort tid, man er træt og skal op i gear.
Jeg synes det kan påvirke en på mange måder at få en dårlig start, og dårlig lugt er ikke en god start på dagen!

Din kommentar