Gillette Venus ProSkin

Mix and Match med Ciaté Caviar Manicure

Ciaté Caviar Manicure og Paint Pots

Ciaté Caviar Manicure og Paint Pots

Det har været mere eller mindre vanskelligt at få fat i de oprindelige tre sæt Ciaté Caviar. De har været udsolgt i Sephora i lang tid, men nu er de både tilbage på hylderne der, i Magasin og der hvor du ellers køber Ciaté. Der er stadig en del af neglebloggerne, som er sure over Ciatés måde at gribe tingene an på. Selvfølgelig er det tarveligt at tage æren for de idéer, som de kreative neglebloggere står bag. På den anden side synes jeg, at det er ret pænt af Ciaté at sørge for alle os andre. Så selv om ideerne er lånt rundt omkring i blogsfæren, så er de ret fantastiske, når de bliver serveret i små fine sæt med alt, hvad man skal bruge.

Fri leg
Du kan læse alt om holdbarhed og tanker om Caviar Manicure i min første anmeldelse. Og det var da også præcis det første sæt, som startede det hele. Da jeg først havde prøvet Caviar Manicure, stak det helt af for mig. Mit indre legebarn vandt og der var dømt fri leg med både perler og Paint Pots. Herunder kan du se resultatet af legen.
På hvert billede er der brugt samme farve perler til alle neglene. Det er de tre Paint Pots, som fulgte med de tre sæt Caviar Manicure, jeg har brugt på billederne. Til de to midterste fingre har jeg brugt den Paint Pot, som hørte til perlerne. På alle billederne har jeg fulgt vejledningen, som følger med sættene.

Mother Of Pearl

Mother Of Pearl photo CaviarMotherOfPearl_zps22386cc6.jpg
Perlerne er så super smukke, uanset hvilken Paint Pot jeg har haft under. Derfor er dette sæt min personlige favorit. Sjovt nok er det også det sæt, som jeg fandt mindst interessant til at starte med. Hvid neglelak ser pænt ud på andre, men når mine egne negle er hvide, er det bare sært. Snow Virgin 010 er den Paint Pot, som følger med sættet. Den bruger jeg oftest til alt mulig andet end disse smukke perler, den flotte perlemorseffekt træder mere frem på den sorte Paint Pot Unrestricted Glam 017.

Rainbow

Rainbow photo CaviarRainbow_zps0a915acb.jpg
Den Paint Pot, som fulgte med det sæt jeg købte, har desværre ikke samme farve, som den der fulgte med det første sæt, som jeg prøvede. Den lyserøde farve er meget lysere, den er meget pæn, men looket bliver meget anderledes. Perlerne er anvendelige til mange farver, mine favoritter er den turkis nuance Headliner 066 eller den varme pink nuance Knickerbockerglory 012

Black Pearls

Black Pearl photo CaviarBlackPearls_zps2f092a8a.jpg
Det var det sæt, som jeg helst ville have fingrene i. Det skyldtes den ualmindelig lækre blålilla nuance læberne på pakken har. Den Paint Pot, som følger med, er sort, men jeg så straks for mig at neglene selvfølgelig skulle have den samme blålilla farve. Efterfølgende har jeg brugt den Paint Pot, som hedder Starlet 048, som netop er en blålilla duochrome, og det er præcis så smukt, som jeg havde forestillet mig.

Ciaté Caviar Manicure finder du i Sephora og Magasin. Du kan også finde dem i udvalgte tøjbutikker og forskellige webshops, nærmeste forhandler oplyses på telefon 38 100 111.

 

9 kommentarer

 • Jeg er vild med alle de farver man kan få, og har da også et par af dem med tilhørende perler, men synes virkelig de max holder en time, så ikke så meget sjov. Har ellers fulgt Ciate vejledningen. Har I gode råd til hvordan de små perler holder en aften i byen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deres flasker er simpelthen så søde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, jeg er lidt vild med dem… har ikke fået prøvet dem endnu, men mon ikke det snart skal være? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Line
   Det lyder da som en rigtig god idé!
   Jeg er i hvert fald glad for de sæt, jeg har fået samlet mig <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hmmm….. Black pearls udgaven er jo egentlig lidt pæn :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Ninni

  Syntes de er SÅ fede! Skal virkelig have fat i et par selv. Super flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Ninni

  Er det forresten alle modellerne/farverne hvor de fungere på den måde at man drysser perler på? :-) vil helst ikke købe forkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Lisa
   Hvis du kan lide effekten, skal du bestemt overveje at købe et sæt. De er SÅ flotte og meget festlige.
   Jeg har kun prøvet med perler, som man drysser på. Og alle Ciatès Caviar sæt fungerer sådan, men jeg ved ikke om der findes andre metoder.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gillette Venus ProSkin