Mix and Match med Ciaté Caviar Manicure

Matas pensel til smokey eyes – M.Cosmetics Professional 205

M.Cosmetics Professional 205 Smokey Eye pensel

Nogle gange må en pudderdåse æde sine ord i sig igen. Som når hun for eksempel udtaler, at hun aldrig ville bruge M.Cosmetics nummer 205 penslen til at lave smokey eyes med, og hun bagefter opdager, at det er en af de bedste pensler hun har haft til formålet.

Min skepsis overfor M.Cosmetics 205 skyldes dens størrelse. Den er stor – meget stor end andre pensler til smokey eyes. Den er på størrelse med en typisk blending pensel fra andre mærker. Men den er hård som fx. MACs 219 er det og slet ikke en blending pensel. Jeg kunne derfor ikke forestille mig at kunne bruge den fx. under øjnene.

Men den er helt fantastisk til øjenlågene, når man laver smokey eyes. Netop på grund af den store størrelse virker den rigtig godt til at tvære eyeliner og øjenskygge ud med til den ud-fadende røgringseffekt, som vi gerne vil opnå med et smokey eye.

Det er størrelsen det kommer an på
Jeg har ret store øjenlåg, og at skulle trække øjenskygge ud til smokey eyes med en traditionel lille pensel på hele øjenlåget er et ret tidskrævende stykke arbejde. Denne størrelse gør det til en leg.

Den er stadig meget stor til at bruge under øjet, synes jeg. Der foretrækker jeg til enhver tid fx. 217 fra MAC. Men denne størrelse fra M.Cosmetics er perfekt til øjenlåget, og prisen gør den til et super køb.

Her kan du købe den
M.Cosmetics Professional pensel nr. 205 kan du købe for 69,95 kroner hos Matas og på Matas.dk.

Læs hele anmeldelsen af M.Cosmetics penslerne her.

M.Cosmetics Professional 205 Smokey Eye pensel

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mix and Match med Ciaté Caviar Manicure