Tre favoritter: Røde læbestifter der holder

Gillette Venus ProSkin

Gillette Venus ProSkin

Jeg har brugt Gillette skrabere, siden jeg begyndte at bruge skraber for første gang i mine spæde teenageår. Fordi de bare er de bedste. De er skarpest og blidest. Hver gang, jeg har prøvet et andet og billigere mærke, er det gået ud over min hud. Så Gillette og mig, vi går 20 år tilbage.

Jeg har derimod aldrig helt kunne kende forskel på de utallige lanceringer af nye typer barberblade, de lancerer. De får nye navne hver gang og bliver som regel tilsat en eller anden dims i siderne med hudplejeingredienser, der for mig blot gør, at bladet klistrer fast, hvis man glemmer den på kanten af badet. Jeg plejer normalt at købe de Gillette Venus blade, der nu engang er, der hvor jeg køber ind – faktisk sidder der vist lige nu et helt andet Gillette Venus blad på min ProSkin skraber. I må ikke spørge mig hvilken serie.

Den hænger!
Så årsagen til, at jeg knuselsker den nye Gillette Venus ProSkin, er en helt anden: Jeg hang den op i den sædvanlige medfølgende holder med sugekop for 10 måneder siden, OG DEN HÆNGER DER ENDNU!

Gillette Venus ProSkin holder

(Det kedeligste billede, jeg til dags dato har lagt på bloggen)

Gillette har nu endelig løst det problem efter 20 år med skrabere med sugekopper, der falder ned, og holdere til blade, der falder fra hinanden. De har lavet en holder, der kun er en meget lille holder til skraberen. Bladene må du opbevare andetsteds (TAK Gillette, det andet har altså heller aldrig virket). Så nu hænger min skraber der på sin plads i bruseren, hvor jeg hang den for 10 måneder siden. Bare rolig, jeg har skiftet skraberen ud siden, men holderen – den holder.

Raketvidenskab? En revolution indenfor barbering? Næppe – men min skraber ved jeg nu altid, hvor jeg har.

Her kan du købe det
Gillette Venus ProSkin koster cirka 150 kroner inklusive skraber, 3 blade og en ShowerPod (ja, det hedder den!). Du kan købe den landet over, hvor du normalt finder Gillette.

 

13 kommentarer

 • ved om man man kan bruge alle slags blade til en skraber?
  jeg har en venus breeze, men kan jeg godt købe en anden type blade
  til den – eller skal jeg ha’ fat i en helt ny skraber også? – og
  det med at de kan hænge.. det har heller aldrig virket for mig
  :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte J

   Det er vidst noget med at Gillettes blade passer til alle de forskellige “håndtag”, og dem jeg har prøvet passer ihvertfald til. Så ja, du kan sagtens bare købe nogle andre blade :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det plejer man at kunne. Det er muligt der er enkelte undtagelser, men jeg har ikke oplevet nogle, der ikke passede :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej skønne pudderdåser!
  Jeg er fast læser af jeres blog, og elsker at man hos jer kan få lidt mere brugbar viden, frem for når man spørger en ekspedient, der bare siger alt alle produkter er fantastiske og pengene værd!

  Jeg har et lille forslag/ønske. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, hvis i engang ville anmelde cremerne fra tromborg. Jeg har hørt meget godt om mærket, men kan ikke rigtig finde ud af, om det er fordi det er godt, eller nærmere fordi det har fået sig et “smart image”.

  Hvis i ikke lige vil bruge cremerne, kunne i måske skrive lidt om jeres mening omkring ingredienserne? Kunne forestille mig, at der er flere end mig der kunne være interesserede, eftersom det er et mærke der er meget oppe i tiden! :-)

  Knus fra Sofie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Sofie

   Jeg vil ikke skrive om dem uden at prøve dem. Det er meget vigtigt :)

   Jeg kan ikke finde en ingrediensliste online, men hun skriver selv, at hun bruger peptider, hyaluronsyre mm. Det er jo gode ting – men uden en rigtig INCI kan jeg ikke sige ret meget.

   Måske vi prøver dem en dag – de er bestemt interessante :)

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Sikke smart! :) Ved du om de også findes til mande-modellen, som jeg bruger ? :P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej, men tjek supermarkedet og lad mig høre :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • :D Har du/I prøvet GILLETTE FUSION til mænd?? De er nemlig de BEDSTE hvis du sku spørge mig!
  Jeg vil aldrig (ja faktisk aldrig) bruge andre end Gillette fusion til mænd! Dem kan man aldrig gå galt i byen med :D

  Knus Sofia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Jeg helt enig !! :D jeg er altså også på mande-modellerne og har droppet de Venus skrabere der helt …. Specielt hvis man barberer de ehm …. Ædlere dele, så er det alt plastic omkring bladene på Venus skraberne et voldsomt irritationsmoment :P

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hørt!

   Ved du om bladene passer? jeg har faktisk ikke prøvet (min mand bruger maskine til den smule skæg han har)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • i like :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Jørgensen

  Det kan godt være at sugekoppen ikke er raketvidenskab. Men det er en af de ting der – hvis man ikke har den – kan være et stort irritationsmoment i hverdagen.
  Sådan en må jeg ha’ mig :)
  mvh Inger

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre favoritter: Røde læbestifter der holder