Tirsdagstip: Concealer eller corrector?

Rabatkode og anmeldelse: Urban Decay Eyeshadow

Urban Decay øjenskygger

Urban Decay Loaded og Gunmetal

Hver gang jeg er i kontakt med Sephora lyder det samme spørgsmål: “Hvornår kommer Urban Decay (og Nars selvfølgelig) til Danmark?” Og det har jeg mange gode grunde til. Urban Decay laver konsekvent interessante produkter af høj kvalitet, som altid har været af stor interesse for bloggere i udlandet. Og den blogger her er ingen undtagelse.

Der er skrevet mange ord om deres forskellige lanceringer af paletter, men vi bør ikke overse deres almindelige kollektion af øjenskygger. For der er nogle lækre og unikke farver af en rigtig god kvalitet.

Lad mig illustrere det med en lille historie. Jeg havde mine Urban Decay øjenskygger på i sidste uge til et pressemøde, og det var gået lidt for hurtigt med at lægge den, så… det var ikke så pænt. Der manglede øjenskygge midt på højre øje. Så da jeg nåede frem, kiggede Helene på mig med det der “du ligner lort”-blik. Jeg prøvede at forklare hende, at det nok var faldet af, mens jeg cyklede og svedte, hvor efter hun kiggede overbærende på mig og sagde “det er Urban Decay øjenskygger, den forklaring må du længere ud på landet med”.

De er pigmenterede, bløde og lækre. De holder til det meste, og de virker bare. De er blevet reformuleret i foråret 2012, så hvis du har prøvet dem før det, vil du opleve en forbedring – selvom de var gode i forvejen. Og så findes de i sjove farver.

Vi har valgt at vise jer Loaded og Gunmetal, fordi de netop er unikke farver. Jeg kan ikke umiddelbart finde dem magen til andre steder.

Urban Decay Loaded og Gunmetal

Loaded er en meget mørk blågrøn (teal) eller aquagrøn om du vil. Næsten gråsort men uden at blive helt sort. Du kan gøre den meget intens eller blende den ud.

Gunmetal er en ultimativ smokey eye øjenskygge, hvis du er ude efter det traditionelle grå look. Det er en en mørkegrå med sølvshimmer i. Det er da ikke en unik farve, vil nogen måske sige, men den er perfekt i sin klassiske form.

På øjet har jeg meget hurtigt klasket de to øjenskygger sammen nærmest i blinde (og venstre øje er den historie jeg har fortalt ovenfor…)

Ny build your own palette
Urban Decay har for nylig lanceret en ny palette, hvor man kan samle sine øjenskygger i. Jeg har desværre ikke haft mulighed for at have den mellem hænderne selv endnu.

Urban Decay Build Your Own Palette

Øjenskyggerne koster 14 pund stykket på lookfantastic.com. Danske priser findes af gode grunde ikke, da vi endnu ikke har dem herhjemme.

Spar 10 procent på Urban Decay
lookfantastic.com har lavet en rabatkode specielt til Pudderdåserne på alt Urban Decay makeup (der ikke er nedsat i forvejen). Det er en af de relativt sjældne – Urban Decay er sjældent inkluderet i rabatkoderne. Koden PUD1 gælder indtil fredag 8. februar. Brug den her, du skal taste den ind i feltet til samme formål, når du checker ud.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

21 kommentarer

 • Virkelig et lækkert indlæg og rigtig fed blog! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig lækre produkter. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Lækre produkter med flotte farver og emballagen er bare fantastisk!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja emballagen fik jeg slet ikke nævnt, men de er virkelig fine i sig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I må ikke lokke med så lækre farver, når de ikke er derinde andet end i paletter. :( Og hvis det er fordi jeg ikke kigger godt nok efter, må I meget gerne skælde mig ud og sende linket. :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det første link er direkte til øjenskyggerne? Alle single øjenskyggerne er under samme vare, hvor du så vælger farve.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så sidder man her og føler sig dum. Har formået at overse den to gange for derefter at søge på navnene. :b Tror jeg har haft ferie for længe. Men tak! De skal helt klart prøves. :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Den slags kan ske :-D Ingen grund til at føle sig dum (bare det var mig, der havde ferie…)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Sikke et dejligt indlæg at vågne op til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh for pokker – I leder mig i fordærv, gør I :)
  Men okay, jeg skulle alligevel på Lookfantastic og bestille Realtechniques pensler.
  Efter, jeg tømte Sephora forleden…

  Må have et større badeværelse :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Undskyld! :-D Bestil også lige et større badeværelse til mig, nu du er i gang…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har du en rabatkode til IKEA evt.? ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej. For dårligt – undskyld ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvordan er holdbarheden på dem? :)! Klumper de sammen i øjenlåget?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej! Håber det er i orden jeg lige spørger om noget :) Jeg lider af vintertør hud, og har også lidt tendens til akne. Jeg læste en masse anmeldelser igennem på bloggen forleden, og fandt 2 ting som jeg godt kunne tænke mig at prøve. Den her http://echemist.co.uk/p-avene-cleanance-k-cream-gel-exfoliating-hydrating og den her http://echemist.co.uk/p-aderma-epitheliale-ah-repairing-cream-40ml

  Men kan man godt bruge de 2 ting sammen? Og fungerer cremen fra A-Derma som en almindelig dag/nat-creme eller hvad? :) Altså kunne man fx bruge sin almindelige ansigstrens (i mit tilfælde en fra Matas’ naturserie), så den fra Avene og så cremen fra A-Derma? Eller hvordan fungerer cremen fra A-Derma? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1000 tak for jeres Urban Decay indlæg, samt rabatkoden! :) Det var dejligt! Har lige bestilt smoked og naked 2 i dag! – Nåede det lige ;).. Det var godt nok svært at vælge mellem naked og naked 2, men glæder mig til de kommer! Så skal der sminkes! :)

  Hvis I lyster så kig fordi ;)
  http://majabjerremand.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Maja
   Dejligt at du kunne bruge det :-)
   Held og lykke med paletterne.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdagstip: Concealer eller corrector?