Lørdagslook: Wackerhaus SS13

27.01.13
Wackerhaus SS13

Wackerhaus SS13

I næste uge bliver København indtaget af journalister, fotografer, indkøbere fra hele verden. Fra onsdag er der nemlig gang i Copenhagen Fashion Festival og de forskellige locations som i anledningen er forvandlet til catwalks og showrooms syder af liv. Det er sjovt og spændende, men det er også ret hårdt.

Det var nærliggende at dykke ned i gemmerne og bruge et af de meget karakteristiske looks fra modeugen i august. Som vanligt stod Anne Staunsager bag penslerne for L’Oréal Paris. Dette ”Look of the Day” er fra Wackerhaus’ forår/sommer 2013 show.

Looket
Shading giver looket kant og de fine detaljer gør det interessant. Selvom de færreste bleger øjenbrynene, er shading på øjnene stadig meget effektfuldt. Shading kan redde en af de dage, hvor du bare ser træt ud, og derfor er det den perfekte pick up makeup.

Hud
På huden er det True Match Foundation – The Foundation, som er blevet lagt ganske let og naturligt.

Kinder
Kindben, tindinger og næseryg er fremhævet af Glam Bronze La Terra, som giver præcis det grafiske udtryk, som fremhæver og understreger Wackerhaus’ stil.

Wacherhaus SS13 Shading photo WacherhausSS13shading_zpsa4a68eac.jpg

Øjne
Den kraftige shading med Glam Bronze La Terra under brynet er den bærende kraft i dette look. Men den bliver fremhævet af sartheden af den helt tynde streg fra gel eyelineren Super Liner Gel Intenza i farven Black og den smukke gyldne highlighter, som er kraftigst i den inderste øjenkrog og er tonet meget ud ind mod midten af låget.

Vipper
Det er Volume Million Lashes  Mascara som markerer vipperne.

Bryn
Looket får ekstra kant af de afblegede bryn. Efter afblegningen er de blevet pudret med True Match Pressed Powder – Le Poudre.

Læber
Læberne er dækket af foundation for at neutralisere farven, derefter er amorbuen markeret med samme gyldne øjenskygge, som er brugt på øjnene.

L’Oréal Paris finder du i Matas, Magasin, stormagasiner, parfumerier og større supermarkeder. Priserne på de nævnte produkter ligger fra 39,95 til 144,95 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
sorthed

Fedt indlæg, og fin blog:) Jeg har først lige fundet den, men vil klart lure mere!

Pudderdåse Katja

Tak 🙂

Mit Saakaldt Lesbiske Liv

…Mærket hedder faktisk Wackerhaus. Ikke at det skal komme an på det (men Trine Wackerhausen laver noget af det smukkeste tøj på dansk og bør få al den opmærksomhed, der kan trækkes!).
🙂

Pudderdåse Helene

Halløjsovs!
Det er da godt, at der er nogen, som er kvikke 🙂 Tak for rettelsen 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *