Lørdagslook: Sådan lægger du rød læbestift der holder

Hårolie uden silikone: Yves Rocher Hair Repair Oil

Yves Rocher Hair Repair Oil

Silikone er på ingen måde, noget jeg anbefaler at undgå – læs mere om hvorfor her. Men jeg ved at mange af jer leder efter produkter uden silikone, og jeg har fundet en sjældenhed: En hårolie uden silikone.

Et sjældent produkt
Langt, langt hovedparten af alle “hårolier” – Moroccanoil, Orofluido og deslige – består hovedsageligt af silikone tilsat olie. Det er der ikke spor galt med, de er virkelig gode. Men jeg har fundet noget så sjældent som en hårolie, der rent faktisk er olie og stort set kun olie – uden silikone. Og den er både lækker og billig.

Det er Hair Repair Oil fra Yves Rocher. Den består stort set udelukkende af forskellige naturlige olier tilsat almindelig parfume (INGEN æteriske olier) og E-vitamin. Det er simpelt, og det virker – og overraskende lidt fedtet. Der er primært solsikke, raps og castor oil, samt en fedtsyre der holder den mindre fedtet end hvis du bare blander ren olie.

Duften er kraftig uden at være overvældende. Jeg synes, den er ok – og jeg er altså ret sart med den slags. Men det ER Yves Rocher, og den har en kraftig duft.

Olie er olie
Der er ikke nogen særlig dokumentation for at den ene type olie er bedre end den anden for håret (pånær kokos), men det er mest fordi, der ikke er forsket i emnet. Så vi ved det ikke – men alle typer olie er godt for tørt hår. Og den her er behagelig og mit tørre hår blev blødt og rart af det. Igen fraråder jeg på ingen måde silikone, men hvis du har en grund til at undgå silikone, så er det her et ret fint lille unikum. Især til prisen, for lige nu har Yves Rocher 45% på den, så den koster 59 kroner for 150 ml.

Ifølge brugsanvisningen skal man bruge den som hårkur og lade den sidde i 10 minutter og så vaske den ud. Jeg kan sagtens bruge den i spidserne som enhver anden hårolie – prøv dig frem, hvad der virker for dig.

Her kan du købe den
Du kan kun købe den på Yves Rochers danske webshop. Normalprisen er 109 kroner for 150 ml, men lige nu koster den 59 kroner.

Bruger du hårolie/hårserum?

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

20 kommentarer

 • Sofie Møller Gregersen

  Hej! Jeg bruger den her: http://www.alternahaircare.com/bamboo/smooth/kendi-pure-treatment-oil/
  og det er såååååå lækker! Uden parfume og parabener, super lækker og god kvalitet. Den har gjort mit hår blødere, stærkere og den hjælper på de spaltede spidser! Kan anbefales ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg kan også godt lide Alterna Bamboo – men der er nu masser af parfume i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne v

  Det var da fantastisk at der endelig er kommet en billig hår olie uden silicone! Jeg bruger normalt argan olien fra john masters men den koster mellem 320 og 360 kr! Den er jeg nu svært glad for fordi den er 100% argan olie og intet andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger Moroccanoil Light. Den er tilpas let og nem at arbejde med i mit tynde hår. Den fedter ikke, tynger ikke og giver mig dejlig blødt hår. Den er i øvrigt rigtig drøj i brug.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • uh, det lyder spændende. Det burde man da lige se nærmere på, nu det er så billigt lige for tiden :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det synes jeg også er en rørende pris :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækker olie! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger den fra Orofluido og så er jeg lige begyndt at bruge en ren Arganolie som jeg hapsede med hjem fra Dubai til ufattelig små penge – ca. 45 kr. for en flaske. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Hejsa Pudderdåser
  Det er vel ikke sådan, at jeg kan få jer til at skrive ingredienserne?
  Ha’ en god weekend!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej, listen er lang. Prøv at skrive til Yves Rocher. Men hvis der er noget særligt du vil vide, så spørg ind til det til mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudsigt at du ( “B” ) spørger til ingredienserne – jeg har nemlig netop haft en mailkorrespondance med Yves Rocher ang. at liste indholdsstofferne i deres produkter online. Det savner jeg nemlig rigtig meget (er sulphat-fri-fanatiker) og er vist egentlig den eneste grund til, at jeg ikke handler hos dem. Det er maaange år siden i hvert fald – startede vist som postordre-kunde som 14årig eller noget, og er i dag 33 :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg håber, de gør det. Hvad svarede de?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Silikone skulle efter sigende sætte sig fast i hårbunden og lukke af for ilt-tilførelsen i hårrødderne. Men da olien kun bruges i spidsere kan det vel nok gå an.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannet

  Jeg kan ikke få linket til at virke? 🤷🏼‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Jannet
   Det virker hos mig, prøv igen nu <3
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Sådan lægger du rød læbestift der holder