Instagram: Nytårsforsætter og vindere

Fredagsfavorit: Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask

Der er ingen masker, som kan redde din hud, hvis du ikke grundlæggende passer på den. Måske har det ikke den store effekt på huden, i hvert fald kan det nogen gange være svært at få øje på forskellen før og efter. Alligevel elsker jeg ansigtsmasker, særligt ritualet og den tid jeg giver mig selv.
Selvforkælelse er trods titlen som pudderdåse ret sjældent på programmet. Det er selvfølgelig ikke sådan, at jeg ikke under mig selv (eller min hud) noget ekstra opmærksomhed. Det er bare sjældent, der er plads til det.

Jamen du får jo alle mulige cremer…
Der er naturligvis en vis portion selvforkælelse i det, når man tester produkter til anmeldelse her på bloggen, men de ægte favoritter kommer sjældent i spil. Med ægte favoritter mener jeg dem, som er på programmet, når alt andet fejler. Dem som redder huden, når produkterne, som bliver testet, ikke helt har den ønskede effekt eller netop fordi de virker lige effektivt nok.
Det er vist ingen ny historie, at jeg har sart hud og derfor er det er ikke altid lige muntert at teste hudpleje. Netop på grund af min hudtype kræver det nogle pålidelige produkter at holde den så medgørlig, som den faktisk er.

Fugtmasker
Husstandens enorme forbrug af hårolie og hårkur er en sand dulle værdig, sandheden er bare, at det ikke er dullen i husstanden, som står bag dette forbrug. Til gengæld kan jeg bryste mig med et (forholdsvis) stort forbrug af diverse fugtmasker og cremer.
Nu ligger det ikke til mig at være særlig ortodoks på nogen måder, og derfor bruger jeg (selvfølgelig) ikke maskerne efter forskrifterne. Sådan har det altid været, og jeg regner ikke med at ændre adfærd foreløbig. Det der derimod ændrer sig er maskerne. Der er kommet flere og flere fugtmasker på markedet, som man skal lade sidde, præcis som jeg altid har gjort det. Origins Drink Up Intensive Overnight Mask er på ingen tid strøget til tops på min hitliste. Og den bliver ikke sådan at vippe af pinden igen.

Ferskenhud
Først og fremmest bliver den på hitlisten, fordi den gør lige det, den skal nemlig at sørge for, at jeg vågner op med ferskenhud så blød og fin.
Når jeg vælger at beskrive huden som ferskenhud, er det ikke helt tilfældigt, for hvis jeg skal pege på noget negativt, så er det den ualmindelig kraftige duft af netop fersken. Det er duften, som gør at min mand elsker den, for han er vild med de vingummier fra Haribo, som hedder ”Ferskner”… dem er jeg så ikke så pjattet med. Konsistensen og virkningen af Origins Drink Up Intensive Overnight Mask er jeg til gengæld ret begejstret for, og den rette mængde efterlader virkelig huden i topform.

Origins Drink Up Intensive Overnight Mask koster 220 kroner, og du finder den i udvalgte Matas, stormagasiner, parfumerier og Matas Webshop.

Hvad er dit forhold til ansigtsmasker?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

41 kommentarer

 • Jytte

  Har masser af dem! Er desværre for utålmodig til at ligge og glo 10-15 min., så den ryger altid hurtigere af. Skulle måske prøve Origins næste gang jeg vil forkæle mig selv ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Jytte

   Kan du ikke bare lade dem sidde? Hvis de er for fedtede/våde, så prøv med lidt mindre.
   Rens huden lidt tidligere end du plejer og smør fugtmasken på, lad den sidde mens du læser/ surfer på nettet/ ser tv/vasker op/ whatever, overskydende maske burde kunne masseres forholdsvis let ind i huden, når huden har suget det til sig, som den nu kan.
   Et voila masser af masker hurtigt brugt ;-)
   Du kan også bruge dem som creme om natten (som jeg gør)…

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte

  Tak for rådet. Det vil jeg helt bestemt prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har kombi/fedtet/uren hud som om vinteren bliver så tør ved næsen at den skaller, hvis ikke jeg gør noget. Men jeg vil jo ikke rende rundt med fed creme på om dagen som virker tung og får resten af huden til at skinne som en discokugle. Her er “Drink up”-masken bare absolut yndlings!
  Jeg bruger den om natten to-tre gange om ugen og har ikke længere problemer med den tørre hud. Jeg har også brugt den til den tørre hud på albuerne og hænderne. Den giver lækker ferskenhud som du skriver, love love love :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Heidi
   Ja, den passer glimrende til tørre albuer og skinneben også :-P

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker masker. Glemmer bare at bruge især rensemaske og leder stadig efter den rigtigt gode (uden for meget syntetisk etc. i).
  Min favorit fugtmaske indtil videre er Tromborg multivitamin facial mask. Den er nem at lægge på, nem at få af, skal ikke være på så længe og gør det den skal.
  Men er der andre gode bud på en fugtmaske, så lytter jeg :-) Mest hvis det er et produkt uden for meget syntetisk etc. i) Kunne sagtens finde på at prøve Origins drink up intensive overnight mask :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Ditte
   Tromborgs maske lyder da interessant… den må jeg tjekke ud!

   Når du skriver en rensemaske uden for meget syntetisk, hvad mener du så? hvad forventer du af den og hvad er kriterierne for det syntetiske?

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg leder efter en rensemaske uden – som minimum – syntetisk farvestof og syntetisk parfume. Hvis den skal sidde længere end et par minutter, så helst uden duft overhovedet :-)
   Jeg er glad for naturlige og/eller økologiske produkter, men har også lidt sart hud, så holder nøje øje med hvordan min hud reagerer.
   Min hud er normal/tør om sommeren og tør om vinteren, men tænker at den stadig har brug for en rensemaske af og til?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henrik Boysen

   Hej jeg kan anbefale
   tusindfryds dybde rensende maske.
   Den er uden parfume og farve, har svanemærket, også indeholder den det en rensemaske skal. Den koster hvis jeg husker rigtigt ca 30 kr God dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malle

  Jeg har fedtet hud, så jeg bruger aldrig fugtmasker! Derimod bruger jeg masker mod uren hud.. Men det lyder nu mere lækkert med sådan en fersken-maske :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Malle
   Hvilke masker bruger du til uren hud? Pas på det ikke virker udtørrende ikk’ :-)

   Ja, smag og behag er forskellig, jeg ville foretrække at den duftede lidt mindre.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henrik Boysen

   Hej vil give helene ret, pas på med maskerne til uren hud, da der tit er meget irriterrene ingredienser i. Som mentol alkohol, og parfume. Det kan godt være at disse ingredienser dufter godt eller køler dejligt, men hvis nået køler eller varmer huden når man tar det på, betyder det altså at huden bliver irriteret.
   Der findes desværre ikke så mange gode masker til uren hud som ikke indeholder irriterrene ingredienser, men jeg er faktisk faldet over en ved et tilfælde og det er.

   Tusindfryds dybde rensende maske.
   Den er uden parfume og farve, har svanemærket, også indeholder den det en rensemaske skal. Den koster hvis jeg husker rigtigt ca 30 kr for 100 ml God dag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har prøvet nogle stykker, men Drink Up er da klart min favorit. Den er faktisk ny for mig, har kun lige købt den i December. Men hold nu op den er da hurtigt blevet populær hos mig. Ville ikke være foruden, og er så glad for jeg har købt den. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Helt samme oplevelse her <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • LIse

  Jeg bruger den originale “drink me up” fra origins som bare skal sidde i ti minutter, men jeg vasker den ikke af og ladder den bare sidde over natten, kan ikke se hvad det skulle skade bortset fra at den gør min hud dejlig blød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Lise
   Det er lige det der er min pointe, det skader ikke! En fugtmaske er jo i realiteten bare en creme… om end konsistensen ikke er helt ligesådan :-)
   Jeg synes, at den originale Drink Me Up er god, men denne her er lige lidt bedre…har faktisk ikke sammenlignet ingredienserne….det må jeg lige gøre ved lejlighed!
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Betina

   Den har jeg også, men har også hørt at ‘intensive’ varianten skulle være lige en anelse bedre – og cremedulle som jeg er, ryger den helt sikkert i kurven på et tidspunkt. ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv meget glad for origins masker. Har selv muddermasken derfra og har brugt den i flere år – den efterlader min hud ren og fin :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Katrine
   De andre masker har jeg endnu til gode at prøve, det må jeg vist se at få styr på :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah S

  Den har været en favorit her længe, men desværre er min sarte hud på det seneste begyndt at reagere på den, virkelig øv! :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Sarah
   Det er da urimelig træls! Jeg håber virkelig ikke, du oplever, at din hud reagerer på andet!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik boysen

  Den har da ikke fået for lidt med parfume kværnen :-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Henrik
   Yep… det må jeg desværre give dig ret i!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ferskenhud eller ej – jeg synes, at denne maske dufter fantastisk! http://ilovemymascara.blogspot.dk/2012/09/100-of-best-beauty-products.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hehe!

   Ja, det kan jeg forstå!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sheila

  Jeg har brugt denne her maske i ca. et halvt år nu, og er egentligt okay tilfreds. Synes bare ikke at der går mange dage før min hud igen er tør. Nu har jeg generelt besværlig hud som på samme tid kan være både fedtet, uren og tør :/

  Jeg overvejer dog at finde en anden fugtmaske med hyaluronsyre som jeg også har læst i synes godt om. Hvad ville være at fortrække/forskellen på sådan en og en almindelig fugtmaske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Sheila
   Som jeg skriver, kan fugtmasken ikke gøre det helt store, hvis huden ikke som udgangspunkt er i nogenlunde god form. Du skriver, at der ikke går mange dage før huden igen føles tør. Hvor mange dage er det? Du kan nok ikke forvente meget mere end netop et par dages “ferskenhud”, hvis huden i forvejen er tør.
   Hyaluronsyre er en glimrende ingrediens, det skal der ikke herske tvivl om. Måske skal du hellere overveje et serum eller lignende med hyaluronsyre :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • JAC

   Hej Helene,

   Kan du evt. nævne en serum med hyaluronsyre?

   Tak!

   Vh. JAC

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hyaluronsyre er det bedste! Min yndlingsserum lige nu med bla. Hyaluronsyre er denne (ignorer Magasins stavefejl…): http://www.magasin.dk/Prep-Prime-Moisutre-Infusion/VA02692778-00000001_061,default,pd.html

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  Jeg har længe været forelsket i den fuldkommen fantastiske Dermalogica Multivitamin Recovery Masque, som virkelig gør ALT godt for min kombinerede/fedtede hud, men jeg er ved at løbe tør, og den er simpelthen lige lidt for dyr til mit budget, så jeg går rundt og overvejer, om jeg vil gå på kompromis – og hvis, så vil jeg da kigge nærmere på denne. Tusind tak for tippet! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Hej skal denne her maske blive siddende natten over eller skal den vaskes af efter 10-15 min? og må jeg gerne bruge denne her maske hvis jeg nu har lidt sår i ansigtet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Der står vist nok på den at man fjerner overskydende med en serviet eller lignende efter 15 minutters tid. Det synes jeg er synd og skam, så jeg sover selv med den på hele natten og lader den trænger ind selv. Der er i øvrigt sjældent noget overskydende på min meget tørre hud. Lad den endelig sidde – det er “bare” en ekstra fed og plejende creme, som alle andre fugtmasker også er.

   Mht. sår så ser jeg ikke umiddelbart noget problem i det. Men masken indeholder et par citrusolier som muligvis kan svie lidt, så jeg synes du lige skal prøve det selv i butikken, før du køber den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Hej når jeg først renser mit ansigt med sæbe og derefter bruger 2% Bha kan jeg så godt bruge denne her mask oven i ??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Ja, det vil fungere fint. Dette er en fugtmaske, der er ikke noget peeling eller syre i. (Jeg bruger selv begge dele)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neil

  Hej Pudderdåser skal denne her mask lægges på ren tør hud alene? For jeg bruger nemlig Ren Økologisk Argan Olie til min hverdag og tænkte på, om jeg godt kunne bruge denne her mask oven i Argan Olie. Hvor meget må man bruge denne her mask, om dagen eller om ugen?

  Kh.

  Neil

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja Moikjær

   Denne fugtmaske er i realiteten – som alle andre fugtmasker – ‘bare’ en ekstra fed creme og kan derfor sagtens bruges som sådan. Det vil sige, det er ikke noget problem at bruge den dagligt eller hvor tit du ellers har lyst. Du kan sagtens bruge den ovenpå din olie.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hej Helene,
  Kan du anbefale en overnight maske til kombineret hud?
  Jeg har olieret hud/store porer i T-zonen, men rimelig tør hud ved næseborene og kinderne.
  Overvejer faktisk at bruge 2 forskellige og så lægge maskerne på de steder der er brug for den forskellige pleje. Besværligt men muligt.
  Er Origins Drink me up stadig favoritten til tør hud eller har du fundet en bedre i løbet af årene? :)
  Og hvad med til olieret hud? Lige nu bruger jeg bare en clay-mask..

  Tak for DEN bedste blog!!! Følger jer troligt. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor tit bruger du den om ugen? Jeg er også STOR fan af den, men i tvivl om hvor tit jeg skal anvende den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Hej Amalie
   Du skal bruge den efter behov, det gør jeg i hvert fald :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Timothy-Benjamin

  Hej,

  Jeg vil lige høre, om der er et produkt, der kan erstatte dette? Jeg er ret glad for dette, men parfumen er ikke lige mig. Jeg løber snart tør, så jeg er lidt i en krise med hensyn til produkter magen til, både pris og andet.

  Knus,

  Timothy B

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram: Nytårsforsætter og vindere