Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

14 kommentarer

 1. Charlotte Louise

  Mine våben mod kulde: Den fede A-derma Expmega og Decubal lips and dry spots. Ren kærlighed til dem! Min mor havde lidt udslæt i på armen forleden og jeg gav hende noget Exomega. Dagen efter kiggede hun mærkeligt på mig: “ej altså, jeg synes det er skræmmende så godt den virker. Har kun brugt den to gange og nu er det væk?!”. Hun lød helt mistroisk og forfærdet, som om hun troede at de nærmest havde puttet et eller andet giftigt elle ulovligt i – så hun måtte forsikre mig om at det selvfølgelig kun var positivt ment! ;)

  • Pudderdåse Helene

   Hold da mund…hvor cool! Godt gået til især dig, men også til Exomega…gotta love that cream <3

   Kh. Helene

 2. Lis t

  Når der er frostgrader i luften bruger jeg altid en natcreme i dagtimerne. Den er lidt federe og den manglende uv-beskyttelse kan jeg nok leve med her i det grå.
  Det var et råd jeg fik af en kollega for mange år siden og min hud plejer at komme ret fint gennem vinteren.

  • Pudderdåse Helene

   Psssst du må ikke sige det til nogen….
   Man behøver slet ikke en forskellig creme til nat og dag :-P
   Men…det med UV-beskyttelsen er jeg altså overhovedet ikke enig i!
   Jeg bruger solcreme året rundt, under min fede creme :-)

   Kh. Helene

 3. Pudderdåse Katja

  Høhøhø…. Gæt hvad jeg har på lige nu

  http://www.lace.dk/commodity/9587

 4. Karin V. Sørensen

  Hvis jeg må komme med en anprisning – så er Nødhjælpsdråbecreme fra Dr Bach noget nær en mirakel creme.
  Den hjælper mod alle former for trælse ting på huden, men sjovt nok også mod myggestik eller andre former for stik på huden.
  Den lindrer lynhurtigt og er super drøj :-)

  kh Karin

  • Pudderdåse Helene

   Selvfølgelig må du det Karin:-)
   Ligesom jeg tillader mig at være komplet uenig :-P
   Så længe det virker for dig er det heldigvis ligegyldigt, hvad jeg synes!

   Kh. Helene

 5. Frk T

  Det var da en fin version af uldtrussen :D Da jeg var barn og i vintertiden konstant gik med blærebetændelse strikkede min mormor da lige et par (eller 5) til mig! Det var ægte mormortrusser :D

  Og har også endelig lyttet til jeres utallige anbefalinger af Avene Cleanance K cremen – og allerede efter 2 dages brug føler jeg næsten jeg har fået en helt anden hud, så ville også lige sige tusind tak for en fantastisk blog!! Synes det er så dejligt med jeres realistiske og fornuftige tilgang til alt! (også uldtrussen)! :D

  • Pudderdåse Helene

   ØØØj Frk T! De lyder ellers frække!

   Hvor er det bare godt at høre, at cremen har hjulpet dig, Halleluja!!

   Tak for ros for både det ene og det andet, det luner altid en gammel dåses hjerte :-*

   Kh. Helene

 6. Louise

  Hurra for et hurtigt svar. Gotta love this blog. Måske jeg burde give den et forsøg, og så kan jeg jo altid sammenligne med jeres anmeldelse på et senere tidspunkt :-)

 7. Louise

  Hov, nu kommer jeg alligevel i tvivl, da jeg klikkede mig ind på et indlæg om denne: Clinique Turnaround Concentrate. Jeg har rimelig tør hud og lidt sart også med større og mørkere porer omkring næse og på hage. Så hvad ku være bedst – Clinique eller Avene? Og nu skal jeg nok vende tilbage til mit speciale og lade jer være i fred :-)

  • Pudderdåse Helene

   Hej Louise
   Konsistenserne er forskellige, hvad med at få en prøve på Clinique? Så kan du jo prøve den ene i hvert fald :-)

   Kh. Helene

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk