Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

11 kommentarer

 1. Tak for de gode tips – som altid (;
  de kunne helt sikkert bruges !

  • Pudderdåse Katja

   Selvtak og godt at høre Stephanie

 2. Er vild med Make Up For Ever Smoky Palette. Den ser også vild fed ud.

  ILYG

  • Pudderdåse Katja

   Ja, ikke? :) <3

 3. Rosa

  Sikke nogle lækre ting! Kunne selv rigtig godt tænke mig julesættet fra Avéne :)
  Jeg tænkte ellers på om I evt. havde en idé til en eller anden form for palette eller makeupset til en teenager, der lige er begyndt at gå med makeup?

  • Pudderdåse Katja

   Hvis du bor i nærheden af København, så har Sephora nogle rigtig gode og billige, som teens synes er fede. Jeg lægger et eksempel på en af de nærmeste dage, men de har et godt udvalg til den gruppe :) Min lillesøster på 15 elsker deres paletter og kits!

 4. Nanna

  Mange tak for de gode tips :)
  Selv overvejer jeg at ønske mig dette sæt fra MAC i julegave:
  http://www.maccosmetics.dk/product/9887/23718/New-Collections/Primped-Out/Brster/Perfectly-Plush-Brush-Kit-Essential/index.tmpl
  Kan i sige noget om kvaliteten af de børster? Og de 3 af penslerne er til øjnene ikke? Er ikke så skarp til pensler ;)

  • Pudderdåse Katja

   MACs jule-penselsæt har i mange år været noget skrammel. Det er blevet bedre de seneste år synes. Jeg har haft nogle mellem hænderne, der var helt ok til prisen. MEN du kan ikke sammenligne kvaliteten med deres almindelige pensler. Det er noget helt andet.

   Jeg har ikke prøvet dem i år, så dem kan jeg ikke sige noget om. Og jo – det er tre øjenpensler og to ansigtspensler i det, du linker til :)

 5. Skønne tips! Ønsker mig i forevejen 3 af tingene derfra :)
  Må jeg spørge hvordan i har lavet billedet? Og hvilket program i bruger?

  Knus Sofia

  • Pudderdåse Helene

   Hej Sofia

   Jeg ved ikke, hvilket program Katja bruger, men jeg bruger altid Gimp 2, og der kan man ihvertfald lave det samme :-)

   Kh. Helene

  • Pudderdåse Katja

   Jeg bruger Picmonkey.com til at sætte kollager sammen med, det er fantastisk dejligt nemt. Til al anden billedredigering bruger jeg Aperture og Photoshop. Jeg har MAC og til lige præcis MAC virker GIMP ad h…. til. Desværre.

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk