Chanel Malice Le Vernis neglelak - julen 2012

Skønne julegave-idéer

Skønhed julegaver 2012

Der er kommet rigtig mange fine juleprodukter i år, som egner sig perfekt under juletræet. Her er mine bedste bud.

Elizabeth Arden Eight Hour i art deco design
Elizabeth Arden har lavet en limited kollektion over deres velkendte Eight Hour serie i et  nyt art deco design. Blandt andet fåes den parfumefri Eight Hour Skin Protectant i en smuk rød krukke. Ja, den almindelige tube er mere praktisk og hygiejnisk selvfølgelig. Men den røde art deco krukke pynter altså gevaldigt her på mit bord.

Eight Hour Cream Skin Protectant koster 200 kroner for 50 ml. og kan købes i blandt andet Matas og Magasin.

Rudolph Care Hand Cream
Det bedste ved den nye Hand Cream fra Rudolph Care er udvalget af indpakninger. Rudolph Care har nemlig forstået konceptet: Håndcreme skal både findes i en flaske med pumpe til hjemmet og skrivebordet og i en tube til tasken. Og så har Rudolph lavet den i en tredje variant også – den fineste gaveæske med tre små tuber på hver 30 ml. – en til skrivebordet, en til tasken, en til natbordet osv. Det er en forrygende god idé i en meget smuk indpakning.

Gaveæsken med de tre tuber koster 295 kroner og kan blandt andet købes hos Magasin, der også har to andre fine Rudolph gaveæsker.

Benefit How To Look The Best At Everything
Normalt ville jeg aldrig drømme om at give foundation og lignende i gave, uden at det var en præcis bestillingsopgave. Men i dette tilfælde er det en mulighed. De fine “How To Look The Best At Everything” gavesæt fra Benefit fåes i Fair, Medium og Deep og indeholder et virkelig godt udvalg af mini-produkter i en smuk æske – som altid fra Benefit.

Køb den i Sephora eller på Asos.com

Urban Decay Smoked
Smokey eyes er noget af det mest eftertragtede og efterspurgte, og Urban Decay har lavet en palette specielt til formålet. Kvaliteten er som altid med Urban Decay i orden, og farverne er rigtig fine og velegnede.

Køb den hos Sephora eller på lookfantastic.com.

Make Up For Ever Smoky Palette
For jer, der bor i nærheden af en Sephora, så er Make Up For Evers Smoky værd at se nærmere på. Enhver øjenskygge-fan vil elske den. Udlandet har set den før – den kom oprindeligt i en limited lancering i 2011, men som med alt andet Make Up For Ever, så nyder vi det for første gang. Den koster 320 kroner hos Sephora.

MACs julekollektion
Jeg kan ikke vælge mellem de små fine æsker med satin og sløjfer. Eller jo – jeg tror, jeg selv personligt ville vælge en af de tre øjenskyggepaletter, og så ønsker jeg mig den mega-cool hængende toilettaske i leopard.

Du kan se og købe MACs juleprodukter hos Magasin og MAC selv.

Avène julesæt
Avène har nogle fine julesæt på apoteket med fullsize af deres fede ansigtscremer til tør hud og mini-størrelser på resten af plejeprogrammet. Det bedste i kittet er næsten vandspray i 50 ml. til tasken (og håndbagagen!).

Køb dem på apoteket til hhv. 134,50 og 184,50 – samme pris som cremerne alene.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

11 kommentarer

 • Tak for de gode tips – som altid (;
  de kunne helt sikkert bruges !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med Make Up For Ever Smoky Palette. Den ser også vild fed ud.

  ILYG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Sikke nogle lækre ting! Kunne selv rigtig godt tænke mig julesættet fra Avéne :)
  Jeg tænkte ellers på om I evt. havde en idé til en eller anden form for palette eller makeupset til en teenager, der lige er begyndt at gå med makeup?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvis du bor i nærheden af København, så har Sephora nogle rigtig gode og billige, som teens synes er fede. Jeg lægger et eksempel på en af de nærmeste dage, men de har et godt udvalg til den gruppe :) Min lillesøster på 15 elsker deres paletter og kits!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Mange tak for de gode tips :)
  Selv overvejer jeg at ønske mig dette sæt fra MAC i julegave:
  http://www.maccosmetics.dk/product/9887/23718/New-Collections/Primped-Out/Brster/Perfectly-Plush-Brush-Kit-Essential/index.tmpl
  Kan i sige noget om kvaliteten af de børster? Og de 3 af penslerne er til øjnene ikke? Er ikke så skarp til pensler ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   MACs jule-penselsæt har i mange år været noget skrammel. Det er blevet bedre de seneste år synes. Jeg har haft nogle mellem hænderne, der var helt ok til prisen. MEN du kan ikke sammenligne kvaliteten med deres almindelige pensler. Det er noget helt andet.

   Jeg har ikke prøvet dem i år, så dem kan jeg ikke sige noget om. Og jo – det er tre øjenpensler og to ansigtspensler i det, du linker til :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne tips! Ønsker mig i forevejen 3 af tingene derfra :)
  Må jeg spørge hvordan i har lavet billedet? Og hvilket program i bruger?

  Knus Sofia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Sofia

   Jeg ved ikke, hvilket program Katja bruger, men jeg bruger altid Gimp 2, og der kan man ihvertfald lave det samme :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg bruger Picmonkey.com til at sætte kollager sammen med, det er fantastisk dejligt nemt. Til al anden billedredigering bruger jeg Aperture og Photoshop. Jeg har MAC og til lige præcis MAC virker GIMP ad h…. til. Desværre.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel Malice Le Vernis neglelak - julen 2012