Lørdagslook: Rusty

Chanel Malice Le Vernis neglelak – julen 2012

Chanel Malice neglelak

Det er ved at være noget tid siden, jeg har forelsket mig hovedkuls i en Chanel neglelak lancering. Men det skete, da jeg så de første billeder af Malice fra Chanels julekollektion 2012 Eclats du Soir de Chanel.

Og siden jeg har fået fingrene i den (Tak Kathrine <3), så er min kærlighed ikke blevet mindre – tværtimod. Det er en smuk, dybrød farve med shimmer. Bare at se den i flasken er den supersmuk. Det er en af de nemmeste farver at lægge fra Chanel, jeg nogensinde har prøvet. Man kan faktisk slippe afsted med et lag, hvis man vil det. Og her i dag søndag holder den faktisk ok stadig (jeg lagde den torsdag). Det er pænt for en Chanel lak. (Husk jeg bruger både base- og topcoat).

Som jeg har sagt flere gange, så skal man ikke købe Chanel neglelak, fordi man mener, at man får bedre kvalitet for pengene. Man skal købe dem, når man falder for den der helt unikke farve, man ikke kan lade være med at købe, fordi man bare er forelsket i den. Det er det, Chanel neglelak handler om. Og det er Chanels Malice for mig denne gang.

Her kan du købe det
Chanel Le Vernis koster 185 kroner og kan købes i Magasin og i udvalgte Matas og parfumerier.

Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - MAC - Boozt.com - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk   Feelunique - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links
   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Rusty