Black Friday: 20 procent på Beautybay.com

Fredagsfavorit: Clarins Instant Light Complexion Perfector i farven 00 Rose Shimmer

Clarins Instant Light Complexion Perfector

Det sidste lange stykke tid har jeg brugt mindre og mindre foundation. Forklaringen er simpel, jeg er blevet rigtig god til at lade min hud være. Det vil sige, at min hud efterhånden er blevet helt pæn. Selvfølgelig bliver min hud stadig rød, men på ingen måde i nærheden af, hvad den blev før i tiden. Jeg har haft hjælp, men det må du høre om senere.

Denne favorit sørger for at mit forbrug af foundation er dalet yderligere.  Huden syner langt friskere og sundere efter en lillebitte smule af denne lette geléagtige creme. Navnet på farven gør dig måske lidt nervøs, men det skal du ikke være. Du kommer på ingen måde til at ligne en diskokugle.

Sådan bruger du Clarins Instant Light Complexion Perfector

 • Den kan sagtens stå på egne ben. Den tilfører et skær til huden, som er meget naturligt og virkelig fint. Der skal vitterlig ikke ret meget til at dække ansigtet og hvis du stadig synes, at du har behov for foundation, bruger du blot den efter Clarins Instant Light Complexion Perfector.
 • Som primer vil den få din makeup til at holde langt bedre. Det er dog ikke denne funktion, som gør at den i mine øjne er uundværlig. Huden ser bare mere levende og langt mere frisk ud, når jeg har brugt den.
 • Synes du det er træls med flere lag, kan du sagtens blande den med din foundation og opnå næsten samme glød.
 • Sidst men ikke mindst er den selvfølgelig også velegnet som highlighter oven på foundation.

Clarins Instant Light Complexion Perfector koster 230 kroner og findes i tre forskellige farver. Du finder den i udvalgte Matas butikker, stormagasiner, Sephora, parfumerier og i Matas Webshop.

Husk at deltage vores auktioner hos Laurits til fordel for AIDS-Fondet.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

12 kommentarer

 • Camilla

  Lækkert tip, Helene – den Clarins sag må jeg kigge nærmere på.

  Dejligt at din hud arter sig! Del endelig din hemmelighed med os, jeg er så træt af min irriterede, rødblussende hud. Særligt henset til, at det endnu ikke er lykkes mig at finde en foundation, der matcher min huds undertone, så jeg lige kan skjule det værste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica Cinco

   Nu ved jeg ikke hvad pudderdåserne vil sige… Men har du prøvet Cliniques produkter? Specielt redness solution?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Monica Cinco
   Ja da….prøv søgefunktionen, jeg har skrevet om flere af dem. Er der noget specielt du tænker på?
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Monica Cinco

   Jeg tænkte på deres Redness Solutions Daily Protective Base SPF 15 har hørt at den har hjulpet på rigtig mange

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Cinco

  Simpelthen et fantastisk produkt! Perfekt til de dage, hvor det ligner man lige er stået op fra de døde! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Lige præcis! Og den slags dage har vi vist alle :-P

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Maria

  Hej Helene,

  det vil jeg rigtig gerne høre mere om – altså hvordan du er kommet til det punkt, at du kan bruge mindre foundation. Jeg står nemlig i same problem. Det er efterhånden blevet en vane at bruge foundation, hvorfor jeg nærmest føler mig nøgen uden. (I sær i vinterperioden hvor jeg har rander under øjnene og nærmest er hel hvid i huden!)

  Elsker at læse om jeres favoritprodukter!!

  God weekend.

  Tanja

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kan den lidt det samme som loreals lumi primer? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juie

  Jeg kan efterhånden næsten ikke bruge foundation uden at blande den i… jeg bruger dog nr. 02 (Champagne) da jeg har ret kraftige gule undertoner i min hud. Nr. 00 bruger jeg en gang imellem som highlighter :-)
  Har ofte tænkt på, hvordan den mon virkede som primer, om den altså fik foundationen til at holde længere, så det er fedt at høre at den virker!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej søde Helene :-) Det her er nok ret off-topic. Men det er fordi at jeg overvejer at købe en MAC blush. Men jeg vil gerne have en der ser så naturlig ud som muligt. Så det var bare om du havde nogle gode forslag?
  Undskyld jeg spilder din tid ;-)
  Tak, på forhånd
  Lena :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sis

  Hej Pudderdåserne

  Jeg overvejer at købe Clarins Instant Light Complexion, men er den meget parfumeret/indeholder irriterende ingredienser? Har ikke decideret parfumeallergi, men lidt sensitiv hud med tendens til at slå ud…

  På forhånd tak
  Hilsen Sis

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Der er parfumestoffer, blandt andet limonene og linalool i. Men hvis du ikke har decideret parfumeallergi, så synes jeg ikke den er slem. Få en prøve først, hvis du er i tvivl – det er altid det bedste.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Friday: 20 procent på Beautybay.com