Rio Galvanic Wand

Lørdagslook: Audacious Amethyst

Produkt lineup fra lørdagslook Audacious Amethyst

I tirsdags havde jeg sådan en lyst til at have lilla øjenskygge på. Heldigvis har jeg jo altid en masse lækker makeup at teste og derfor endte jeg med en smuk lys lilla og en trio med sort, blå og lyserød fra Rimmel London. Billederne fra forleden var blevet frygtelig slørede og derfor lagde jeg makeuppen igen her til morgen, jeg nøjedes dog med det ene øje, for jeg er vitterlig så træt, at jeg falder i søvn, bare jeg sætter mig ned.

Hud
Først fordelte jeg Clarins Eclat Minute Instant Light i farven 00 Rose Shimmer i hele ansigtet. Den giver huden en vildt lækker glød, samtidig med at den virker som en primer. Derefter fordelte jeg Rimmel London Match Perfection SPF 18 Light Perfectin Radiance Foundation

Kinder
Først fordelte jeg Benefit Highbeam øverst på kindbenene, under øjenbrynet, i øjenkrogen og på amorbuen. Derefter brugte jeg Rimmel London Match Perfection Blush i farven 001 Light i en trekant fra tindingen ned mod øret langs hårgrænsen og derfra i en lige linje ind mod næsefløjen, som dog stopper cirka midt under øjet.

Bryn
Med blyanten L’Oréal Paris Color Riche Le Sourcil i farven 303 Deep Brown, tegnes streger nedefra og op og indefra og ud. Derefter redes brynene opad med børsten i den anden ende.

Øjne
For at få øjenskyggen til at ligge pænere og sidde længere fordelte jeg først Too Faced Shadow Insurance på hele øjenlåget.
Photobucket
Derefter tegnede jeg hele vejen rundt om øjet med Rimmel London Scandaleyes Waterproof Kohl Kajal i farven 013 Purple, hvorefter den blev tonet ud. Ovenpå kohlen lagde jeg Glam’Eyes Mono Eye Shasowi farven 172 Audacious Amethyst på hele den bevægelige del af øjenlåget.
Photobucket
Den lyserøde øjenskygge fra Glam’Eyes Trio Eye Shadow i farven 761 Sapphire lagde jeg i øjenkrogen, den blå fra samme trio langs nederste vippekant og op langs øverste vippekant. Yderst i øjenkrogen og op i globelinjen brugte jeg den sorte fra trioen.
På vipperne er det Rimmel London Scandaleyes Show Off Mascara i farven 001 Black.

Læber
Da tasken er blevet udskiftet siden tirsdag, er den fine pink læbestift, jeg havde på ikke med på billedet. Det er en gammel kending, men den er stadig flittigt brugt… det er nemlig Moisture Renew Lipstick fra Rimmel i farven Funtime Fuchsia.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

7 kommentarer

 • Waaauw Helene.

  Det må jeg sige, det er fanme en flot makeup. Det må jeg vist eksperimentere lidt med ;)

  //Maria Silje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  hvilken “drugstore” foundation anbefaler du til en der gerne vil have let til medium dækkelse, og en naturlig finish?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg synes, at Max Factors Xperience er et rigtig godt bud. Gosh BB Cream tror jeg også, du vil kunne lide.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Lækkert look som normalt! :-)
  Jeg har et lille spørgsmål og vidste ikke om jeg kunne skrive spørgsmålet under et gammelt indlæg, og om i så stadig ville kunne svare. Men altså, jeg er en ung pige uden alt for mange penge på lommen men da jeg er helt vild med make-up vil jeg stadig gerne have det bedste. Jeg har den der lille, smokey-eyes pensel fra m.cosmetics(http://www.matas.dk/mcosmetics-trendy-eyeshadow-brush-smudge-no06) som jeg bruger til selv samme formål, men nu er det jo snart jul og er lidt fristet til at høre om M.A.C’s 219 er meget bedre? For jeg syntes at den fra M.C skal man være ret hårdfør med.
  – Hilsen en fast læser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det FLOT, Helene!! Måske inspiration til en julefrokost, kombineret med en klassisk sort kjole…? Anyways, I LOVE IT!!

  Hilsen hende med de grønne øjne, som elsker lilla <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Flot look Helene. Håber du nåede at rense af inden du faldt i søvn og at du prioriterer at få sovet lidt længere, så du kan indhente det forsømte. Har du i øvrigt en af de der dagslyspærer eller lamper til at regulere din dagsrytme? Det hjælper gevaldigt, når man har aften og natarbejde eller har søvnproblemer.

  Matas har iøvrigt lige nu Match Perfektion til 49,95 kr. – halv pris så det er bare med at prøve den af!

  Drøm sødt og længe….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rio Galvanic Wand