Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

7 kommentarer

 1. Waaauw Helene.

  Det må jeg sige, det er fanme en flot makeup. Det må jeg vist eksperimentere lidt med ;)

  //Maria Silje

  • Jeg er helt enig.

   Hold nu fast det er flot. Helt fantastisk. Love it!

 2. marie

  hvilken “drugstore” foundation anbefaler du til en der gerne vil have let til medium dækkelse, og en naturlig finish?:-)

  • Pudderdåse Katja

   Jeg synes, at Max Factors Xperience er et rigtig godt bud. Gosh BB Cream tror jeg også, du vil kunne lide.

 3. Emilie

  Lækkert look som normalt! :-)
  Jeg har et lille spørgsmål og vidste ikke om jeg kunne skrive spørgsmålet under et gammelt indlæg, og om i så stadig ville kunne svare. Men altså, jeg er en ung pige uden alt for mange penge på lommen men da jeg er helt vild med make-up vil jeg stadig gerne have det bedste. Jeg har den der lille, smokey-eyes pensel fra m.cosmetics(http://www.matas.dk/mcosmetics-trendy-eyeshadow-brush-smudge-no06) som jeg bruger til selv samme formål, men nu er det jo snart jul og er lidt fristet til at høre om M.A.C’s 219 er meget bedre? For jeg syntes at den fra M.C skal man være ret hårdfør med.
  – Hilsen en fast læser!

 4. Hvor er det FLOT, Helene!! Måske inspiration til en julefrokost, kombineret med en klassisk sort kjole…? Anyways, I LOVE IT!!

  Hilsen hende med de grønne øjne, som elsker lilla <3 <3 <3

 5. Bodil

  Flot look Helene. Håber du nåede at rense af inden du faldt i søvn og at du prioriterer at få sovet lidt længere, så du kan indhente det forsømte. Har du i øvrigt en af de der dagslyspærer eller lamper til at regulere din dagsrytme? Det hjælper gevaldigt, når man har aften og natarbejde eller har søvnproblemer.

  Matas har iøvrigt lige nu Match Perfektion til 49,95 kr. – halv pris så det er bare med at prøve den af!

  Drøm sødt og længe….

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk