Fredagsfavorit: Qua Organic Concentrated Avocado & Shea Butter Body Balm

Lørdagslook: Just believe and then just do it

Lørdagslook: Just believe and then just do it

Hvis du undrer dig over titlen på dette look, så stammer det fra det track, som har siddet fast i min hjerne det meste af dagen, da teksten er lidt et tema for mig i øjeblikket.
Forandring er ikke min stærke side og lige i øjeblikket sker der så mange ting, at det for det første er lidt vanskelligt at følge med mentalt, men manglende søvn og evig travlhed gør det også udfordrende fysisk. Det skal på ingen måde lyde som en klagesang, for det er det langt fra. Jeg har det bedre end nogensinde, jeg elsker det, jeg laver og hverdagen byder på masser af positive oplevelser og møder med super cool og inspirerende mennesker. Hvis du vil høre hele sangen, kan du høre den lige her: Shake.

Looket
Det gik ikke helt, som det skulle… Tiden var løbet fra mig, min Too Faced Shadow Insurance var tom, min favorit pensel var ikke blevet vasket og læberne var knastørre. Derfor blev looket ikke helt som forventet, men sådan går det altså nogen gange. Og man skal jo afsted alligevel… Billedet er taget, efter jeg havde cyklet hjem i regnvejr, så både hår og makeup havde set bedre ud. Velkommen til hverdagen!
På læberne har jeg Tisane Læbebalsam, som altid ligger fast i min makeuptaske, den dufter dejligt af vanilje og svider ikke, når læberne er slidt.

Hud
Først fordelte jeg Clarins Instant Light Complexion Perfector i farven 00 rose shimmer, hvorefter rødme blev dækket med Bobbi Brown Foundation Stick. Huden blev derefter matteret med L’Oréal Paris Nude Magique BB Powder.

Kinder
Highlighter på kindben, amorbue og under brynet er Benefit High Beam. I hårgrænsen og på kinderne har jeg brugt Yves Rocher Shimmering Bronzer i farven04 Terre de Soleil.

Øjne
Photobucket
Som nævnt, var min Too Faced Shadow Insurance tom og derfor har jeg ingen anden primer på end en smule af ovennævnte fra Clarins. MAC Eye Shadow i farven Vex er lagt på hele låget. MAC Eye Shadow i farven Copperplate blev lagt nederst i globelinjen og MAC Eye Shadow i farven Contrast blev lagt oven over. For at markere øjet hele vejen rundt brugte jeg Contrast som liner, og for at fremhæve det lilla i farven lagde jeg MAC Eye Shadow i farven Beautiful Iris ovenpå.
Photobucket
På vipperne lagde jeg MAC Extended Play Lash i farven Endlessly Black.

Bryn
L’Oréal Paris Color Riche Le Sourcil i farven 303 Deep Brown er brugt til at markere brynene, hvorefter de er blevet redt i facon med børsten i den anden ende.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagsfavorit: Qua Organic Concentrated Avocado & Shea Butter Body Balm