Lørdagslook: Ud-af-døren-på-5-minutter-om-morgenen

How to look the best at everything – Benefit julekits

How to look the best at everything

How to look the best at everything

Benefit har som de plejer sendt en række limited produkter på gaden i anledning af julen – det er bare første gang, vi i Danmark får fornøjelsen, og så meget desto mere grund til at fejre. For nærmest lige meget hvad der er indeni, så er de fine pigede og sjove æsker en sikker gave succes, der ikke kan undgå at fremkalde smil.

Heldigvis så er “How to look the best at everything” lige så god indeni, som den er fin udenpå. Og du skal til at skynde dig, hvis du vil have fat i den, så det er på høje tid, at jeg får skrevet min anmeldelse.

Ansigtskittet indeholder nogle af de bedste ansigtsprodukter Benefit har, og har undertitlen “Flawless complexion makeup kit”. Og det er en virkelig god mulighed for at prøve nogle af de makeupprodukter fra Benefit, som rent faktisk kan give en virkelig fin hud. Samtidig indeholder kittet (som Benefits gode kits altid gør) en udførlig guide og brugsvejledning med tips.

Alle produkter i kittet er i mini-størrelser.

En af mine yndlingsfoundations
Først og fremmest indeholder “How to look the best at everything” en af mine absolutte yndlingsfoundations: Hello Flawless Oxygen Wow! fra Benefit. Uden parfume, bredspektret SPF 25 og en superfin og naturlig let til medium dækkeevne, som er rigtig holdbar. Perfekt foundation i mine øjne. Læs min tidligere anmeldelse her.

The Porefessional
Benefits primer The Porefessional er en silikonebaseret hudfarvet primer, som gør et fint stykke arbejde med at fylde store porer og andre ujævnheder ud. Less is more! Du skal bruge en lillebitte smule, så gør den sit arbejde udemærket og med pæne resultater.

Boo-ing
Dette var første gang, jeg prøvede Benefits Boo-ing concealer. Jeg har af en eller anden grund altid haft mistro til den – men den blev gjort til skamme. Det er ikke en concealer, der dækker alt. Den har en let og naturlig dækkeevne med en smule shimmer i. Bedst til mørke rande og ujævnheder. Hvis du for alvor skal dække noget, så kig andetsteds. Men jeg er blevet glad for den til mine rande på en træt dag.

Hello Flawless! pudder
Hello Flawless! pudder er en udemærket pudder. Det er en fin setting powder, du kan bruge ovenpå foundation. Ikke noget mirakelprodukt – men det er pudder generelt ikke.

Sættet med de små fine størrelser i koster 255 kroner og er en god måde at få prøvet mange produkter på og en meget fin gave. Det findes i light, medium og deep. Især medium var tæt på udsolgt, sidst jeg var i Illum.

Benefit julekits 2012

Benefit har også lanceret to andre limited kits i anledning af årstiden: Perk Up Artist, som indeholder concealer og corrector i tre farver: nude, pink og gul, samt Sugarlicious, som er et lip & cheek kit, som findes i tre farver. Disse koster 235 kroner stykket.

Her kan du købe det
Du kan købe Benefits How to look the best at everything i Sephora i Danmark. Der kan du også købe produkterne enkeltvis. Du kan også købe produkterne enkeltvis hos lookfantastic.com, der dog ikke har kittet.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Karin V. Sørensen

  Ih hvor jeg glæder mig til der kommer en Sephora omkring Århus :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette K. Frederiksen

   Helt enig :) Sephora til jyderne! ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kommer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karin V. Sørensen

   HVAD????? Åh, vil du ikke nok fortælle lidt mere?? :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Karin!
   Der er endnu ikke noget at fortælle. Vi ved bare, at der er butikker på vej i hele lander :-)
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdagslook: Ud-af-døren-på-5-minutter-om-morgenen