Dåseposten: Indgroede hår

Lørdagslook: Edith & Ella SS13

L'Oréal Look Edith_Ella SS13

Foto: L’Oréal Paris

Egentlig havde jeg selv taget billeder af mit look forleden, men helt ærlig trænger jeg til at kigge på noget andet end mit eget ansigt. Derfor har jeg i stedet valgt at bruge et look fra Copenhagen Fashion Festival i august. Det er L’Oréal Paris med Anne Staunsager bag penslerne, som har kreeret dette ”Look of the Day”. Looket stammer fra Edith & Ella forår/sommer 2013, som i mine øjne er så fint, enkelt og alligevel stærkt.

Min egen makeup har i flere uger været tilsvarende med fokus på læberne og ikke meget mere end mascara på øjnene. Det er et rigtig retrolook og siden jeg fik styr på det med øjenskygge, føler jeg mig næsten nøgen med mascara alene.
Hvad der tiltrækker mig sådan ved dette look nu, kan jeg ikke rigtige forklare, men det er en kombination af sarthed og kraft.  Enkeltheden er også tiltalende, for det tager ikke lang tid at få styr på hud og vipper, og læberne… dem kan du altid ordne i taxaen eller i løbet af dagen.

Looket
De dramatiske kulsorte vipper, shine i form af vaseline på øjenlåget og den smukke koral nuance på læberne er en hilsen til tresserne. Hele looket understreger kollektionens farver og udtryk på smukkeste vis.

Hud
For at understrege det naturlige er L’Oréal Paris True Match Minerals buffet ind i huden, det giver en perfekt overflade og dækker rigtig godt på en let måde.

Kinder
For at opnå et let og ”solkysset” look er L’Oréal Paris Glam Bronze i farven La Terra lagt på kindbenene og ved tindingerne over øjenbrynet.

Øjne
L’Oréal Paris Color Infallible Eyeshadow i farven 002 Hourglass Beige er brugt på hele øjenlåget, lidt shine er tilføjet ved at bruge lidt Vaseline. For at åbne øjet brugte Anne Staunsager en hvid eyeliner langs den våde kant.

Vipper
Et af Anne Staunsagers tricks er at bukke vipperne, inden du sætter kunstige vipper på. Det vil åbne øjet mere og sørge for at dine egne vipper følger de kunstige vippers kurve. Når du efterfølgende lægger mascara vil dine egne vipper og den kunstige blende pænt og naturligt sammen. Mascaraen, som er brugt her er L’Oréal Telescopic False Lash Mascara.

Læber
På læberne er det L’Oréal Paris Color Riche Lipstick i farven 373 Magentic Coral.

Negle
De sarte negle er lakeret med L’Oréal Paris Color Riche Le Vernis i farven 102 Macaron Noisette.

L’Oréal Paris finder du i Matas, Magasin, stormagasiner, parfumerier og større supermarkeder. Priserne på de nævnte produkter ligger fra 39,95 til 139,95 kroner.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

7 kommentarer

 • Sikke et fint look! Elsker når det er enkelt og let. Personligt bærer jeg heller ikke tung makeup særlig godt, så det der ville være perfekt at kaste sig ud i :-)
  Men hvordan buffer man en pudder/foundation ind i huden??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Baysen
   Det gør man med en tæt pensel f.eks. en kabuki og så kører du penslen med cirkulære bevægelser i ansigtet :-)
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sååå smukt! Elsker et naturligt look :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wau, læbestiften er ‘to die for’ – love love love!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Jasmina
   Ja, den er nemlig rigtig fin og meget klædelig!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  haha, jeg kender modellen :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dåseposten: Indgroede hår