Pudderdåserne støtter brysterne og tester Aveda Hand Relief

06.10.12
Aveda Hand Relief

Aveda Hand Relief

Det er længe siden vi har haft håndcreme på programmet. Det er ikke en produktgruppe vi har glemt, tværtimod har jeg brugt de sidste måneder på at teste rigtig mange forskellige håndcremer.

Da denne dag er Lyserød Lørdag faldt det naturligt, at den første creme efter pausen er et af de produkter, som netop støtter op om forskningen af brystcancer. Aveda Hand Relief er en klassiker i Avedas sortiment, men denne udgave er lidt større og så går $4 af salgsprisen til The Breast Cancer Reseach Foundation.

Lad os løfte i flok
Det sidste halve år har Pudderdåserne haft mere fokus på brystcancer end sædvanligt, da en af vores fælles veninder Mette pludselig fik denne hæslige diagnose. Vi støtter Louises indsamling, som netop er dedikeret til Mette og håber, at du har lyst til at støtte denne eller en af de mange andre Støt Brysterne indsamlinger.
Da jeg selv sad med dankortet og ville betale, blev jeg i tvivl om, hvor meget jeg skulle give i Pudderdåsernes navn. Efter lang debat med mig selv og derefter Katja, donerede jeg 50 kroner. Det er nemlig langt vigtigere for indsamlingen at donere det, man kan, frem for at undlade at donere, fordi man føler at ens bidrag ikke er nok.
Vi legede med tanken om, alle læsere af dette indlæg donerer 50 kroner, det vil betyde, at der bliver doneret cirka 150.000 kroner. Og så kan dit bidrag gøre en kæmpe forskel. Hvis du ikke har lyst til at stå frem med navn, kan du sagtens være anonym.

Og nu til Aveda Hand Relief
Kriterierne for bedømmelsen er de samme som altid nemlig ingredienser, absorption, fugtende/plejende egenskaber, duft og konsistens.

Duft
Det er en rimelig kraftig duft af bitter appelsin til at begynde med. Den kraftige duft aftager dog forholdsvis hurtigt og efterlader en duft af citrus, som er mere rund og behagelig.
Hvis du vil undgå de allergene parfumestoffer, er Aveda Hand Relief desværre ikke noget for dig. Husk altid at prøve cremen, så du ved om duft og konsistens er noget for dig.

Konsistens og absorption
Første indtryk er, at Aveda Hand Relief er en god fedtet creme, som er lidt sej at få smurt ud. Med mine varme hænder kan det betyde, at den er lidt lang tid om at blive helt absorberet. Det betyder igen, at effekten holder længe og cremen får huden til at fremstå glat og velfugtet i lang tid.

Ingredienser
Cremen indeholder store mængder af gode plantestoffer blandt andet Aloe Vera, som vi elsker for de fugtgivende egenskaber. Lakridsrodsekstrakt og Purpursolhat som virker beroligende på huden og gode planteolier som igen sørger for fugt. Glycerin som finder vejen til langt de fleste håndcremer.
En af de mere pudsige ingredienser i Aveda Hand Relief er silikone. Altså silikone i en creme er der intet mærkeligt i, det er vi faktisk kun glade for, det gør nemlig oftest noget rigtig godt for konsistensen. Det, der er pudsigt, er at Aveda benytter denne ingrediens. Avedas far Horst Rechelbacher er voldsomt modstander af netop denne ingrediens, så vi tænker at det betyder, at Aveda har accepteret silikones gode egenskaber!?!

Plejende egenskaber
Aloe Vera, Lakridsrod og Purpursolhat gør alle tre huden godt og trods den heftige parfume føles cremen rar på huden. Aveda Hand Relief virker beskyttende og kan med lidt tålmodighed sagtens få bugt med tørre neglebånd. Den er perfekt til en god håndmassage, så hud og hænder både føles fugtede og afslappede, aaahhh!

Summa summarum
Når duften er dampet af, kan jeg sådan set meget godt lide duften og selve cremen fugter huden godt igennem. Aveda Hand Relief efterlader en let hinde på huden, som kan mærkes selv efter håndvask. Det kan jeg godt lide, fordi det betyder, at jeg ikke behøver at smøre hænderne ind konstant.
Denne tube er mest anvendelig på natbordet, selv for mig som har en STOR taske. Jeg elsker store tuber, men til tasken skal de altså være små, og den lidt lange absorptions tid gør, at den ikke er så velegnet til den hurtige indsmøring, jeg oftest benytter mig af. Den er virkelig drøj i brug, da man kun behøver en lille bitte smule for at få fuld effekt.

Gratis massage med i købet
Resten af oktober – i anledning af den internationale brystkræftmåned – har Aveda Beauty Avenue et særligt tilbud. Alle, der køber en Aveda Hand Relief, får en gratis håndmassage på ægte Aveda manér. Vi har prøvet – det var nice!

Her kan du købe den
Aveda Hand Relief koster 265 kroner for 150 ml. og du finder den i Sephora, Aveda Beauty Avenue og Palma Spa. Nærmeste forhandler oplyses på telefon: 26 38 03 80. Hvis du ikke bor i nærheden af en forhandler, kan Beauty Avenue sende produkterne, hvis du sender dem en email og betaler fragt.

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Charlotte

Det lykkedes mig langt om længe for et par uger siden at støve HTH cremen op – jeg bor åbenbart så yderligt hverken Matas, apotek eller diverse supermarkeder havde den – indtil Fakta fik den på tilbud til 25 kr 🙂
Vil egentlig bare sige at jeg købte den til tørre og “nuprede” overarme og tørre ben, men den er altså også super som håndcreme. Trænger lynhurtigt ind og giver silkehænder, i stedet for den halvklamme fornemmelse andre håndcremer kan efterlade 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *