På tværs af sæsonerne kapitel to

27.09.12

I går lovede jeg at vise mine favorit neglelakker fra de sidste par sæsoner. Jeg startede med de mere klassiske røde nuancer krydret med orange og koral. I dag er det de lidt mere opmærksomhedskrævende farver. Det er de lakker, jeg vælger, når den sorte garderobe har fået overtaget og jeg trænger til noget andet og lidt frækkere end de røde nuancer.

Grøn
Grønt er så fint, men det er nyt for mig at neglene er grønne. Det er ikke en lakfarve, som jeg rigtig har taget til mig før nu. Det var de første billeder af Essies sommerkollektion, som gjorde mig nysgerrig, for det lignede lige den farve, jeg havde ledt efter. Siden da blev jeg mere modig og valgte endda en pastelfarvet lak, hvilket er om muligt endnu mere atypisk for mig. By K’s tone i tone grønne nuancer er også blevet brugt flittigt. Og det var svært at vælge en enkelt ud blandt de mange lækre douce nuancer.
Photobucket
Mine favoritter er fra venstre mod højre: By K. No. 10 Cactus Cream, L’Oréal Paris Color Riche 807 Cosmic Green, IsaDora Wonder Nail 729 Marzipan og Essie Mojito Madness.

Turkis
Som med grøn har jeg hidtil været lidt bange for turkis, det er en vild farve til bleg hud men også rigtig flot, når man finder den rigtige nuance. Sådan nogle har der været en del af, eller også er jeg bare blevet mere åben overfor disse farver. Jeg elsker at bruge dem sammen med andre farver, både som mønster på neglene eller enkelte negle lakeret med disse flotte nuancer sammen med mere neutrale farver eller med andre lignende nuancer for endnu mere spræl.
Photobucket
De udvalgte lakker er fra venstre mod højre: elf Mint Cream, Yves Rocher 52 Soleil Bleu, OPI Fly og By K. No. 22 Touch-Me-Not-Turquise.

Blå
De blå nuancer har altid været et lidt ømt punkt for mig, for lige så meget som jeg elsker dybe mørkeblå nuancer, ligeså indædt har jeg afskyet alle andre blå nuancer. Det vil sige selve farven, har jeg altid holdt af, men kombinationen af min utrolig blege hud og mange af de blå nuancer er bare ikke særlig vellykket. Eller sådan synes jeg, det har været tidligere, for mine negle har godt nok været mere blå end sædvanligt i år.
Photobucket
De fire lakker jeg har valgt ud er fra venstre mod højre:  Wet ’n’ Wild Fastdry Saved By The Blue, Rimmel London 60 Seconds 840 Blue Eyed Girl, OPI Into The Night og By K. No. 8 Sea-Lavender.

Lilla
Det er ikke til at komme uden om at lilla indtager første pladsen, over farver jeg holder af. Sådan er det og har det været i rigtig mange år. I gymnasiet var mit tøj lilla og mit lange hår var lilla og siden hen er øjenskygger, kjoler, læbestifter og selvfølgelig også neglene lilla. Det gør ikke noget, at det ikke er en traditionel nuance bare den er lilla og det er alle dem jeg har udvalgt her.
Photobucket
De mest brugte lakker er fra venstre mod højre: IsaDora Wonder Nail 732 Papagayo Blue, Sally Hansen Xtreme Wear 400 Virtual Violet, SpaRitual Heliotrope og Make Up Store Elaine.

Her kan du købe lakkerne
By K’s forhandles i udvalgte tøjbutikker, parfumerier og i diverse webshops. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 28 96 40 02.
Find Elf i elf’s danske webshop her.
Essie i Matas, stormagasiner og parfumerier.
IsaDora fås i Magasin.
L’Oréal Paris finder du i Magasin, Matas, supermarkeder og parfumerier.
Make Up Store kan købes i Make Up Stores butikker i Frederikssund og på Fisketorvet.
OPI i Matas, Magasin og Sephora.
Rimmel London fås i Matas.
Sally Hansen i Matas.
SpaRitual findes i Helsam, i negleklinikker og i udvalgte parfumerier og tøjbutikker. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 39 27 02 02.
Wet ’n’Wild i Føtex og Bilka.
Yves Rocher i den danske webshop her.

Er du til de traditionelle røde nuancer eller de lidt mere utraditionelle farver til neglene?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Vanessa

Jeg er lidt til de utraditionelle farver, men jeg kan også godt lide den klassiske røde farve! 😀 Det er altid så svært at vælge når jeg kigger ned i min neglelak skuffe.

Pudderdåse Helene

Hej Vanessa
Det kender jeg alt for godt, jeg ender ofte med et par stykker… Og så ender det med nailart eller multifarvede negle 🙂

Julie / My Passions

Den grøn/gule fra L´Oréal er bare alt for fin – ville jeg elske at have i samlingen! 🙂

Pudderdåse Helene

Den er nemlig RIGTIG fin!
Kh. Helene

Baysen

Jeg har for nylig udviklet en forkærlighed for bourdeaux neglelak (perfekt til efteråret). Jeg er ikke så god til den almindelige røde neglelak, det ser simpelthen så forkert ud på mine negle. Så når det kommer til de traditionelle farver er jeg mest til rosa nuancer.
Men når alt kommer til alt, er jeg nok mest til de utraditionelle farver – jeg elsker simpelthen lilla!! Ingen tvivl om at jeg gerne vil have fat i de fire, du fremviser 😉 (Ved du i øvrigt om man kan købe Isadora i Magasin, Århus? Synes nemlig ikke jeg er stødt på det der…)

Pudderdåse Helene

Hej Baysen
Mine negle var Rouge Noir farvede der i 90’erne og jeg elsker den stadig. Det er den lak, jeg har genanskaffet flest gange <3
Lilla er også fantastisk!
Det kommer virkelig bag på mig at IsaDora ikke er i Aarhus, det var jeg helt sikker på, men jeg kommer der desværre ikke så tit. Jeg synes egentlig ikke, at det display i Magasin på Kgs. Nytorv gør meget væsen af sig. Kig igen når du kommer forbi, og jeg undersøger det lige på mandag.
Kh. Helene

Baysen

Jeg tjekkede lige efter, da jeg var forbi Magasin den anden dag. Og desværre nej, ingen Isadora 🙁 Jeg forhørte mig ved en ekspedient – de får måske mærket næste år, men intet er sikkert.

Pudderdåse Helene

Æv! Det var da træls!
Tusind tak, fordi du fandt ud af det <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *