Vind de nye Max Factor foundation og mascara

Tirsdagstip: Brug fodcremen til hænderne

Matas Fod- og Hælkur

I dag har dine helt egne dåser været til et supercool event. Vi legede blandt andet med LED lamper og en nyhed, som jeg glæder mig helt overdrevet meget til at dele med dig. Det er simpelthen noget af det mest fantastiske, jeg har leget med længe. Du kan ROLIGT glæde dig.

Som du måske kan regne ud, betød det, at jeg havde fokus på mine negle og hænder. I den forbindelse opdagede jeg, hvor absurd tørre mine stakkels neglebånd og håndrygge egentlig er. Her går man og prædiker, at ens veninder, læsere, mor, bekendte, børn og mand skal smøre sig med creme og så sniger man sig selv uden om. Hvad ligner det?

Selvom jeg på INGEN måde vil være ved det, så er sommeren nok slut nu. Det betyder skift i vejret og det betyder ALTID urimelig hud. Den er mere tør, mere fedtet (på næsen), mere irriteret og mere rød. Det er bare træls og på en eller anden måde kommer det bag på mig hvert eneste år.
Det er som om, min bevidsthed om sæsonernes skift bare stikker fingrene i ørene, kigger den anden vej og synger “lalalala…”.

Egentlig er det lidt pinligt, hvordan kan en ellers pertentlig dåse helt miste grebet og forsømme sin egen hud så groft? Svaret er lige om hjørnet. Grunden er nemlig den, at jeg kender en magisk creme. Cremen kan nemlig forvandle selv de tørreste hænder og neglebånd til en ny og meget mere behagelig og velfugtet eksemplar på en enkelt nat.

Det er vist ikke en hemmelighed, at fodcremen, vi anbefaler her på bloggen, er Matas Fod- og Hælkur og det er netop den, som bliver smurt på mine hænder, når jeg går i seng. Det er det høje indhold af carbamid, som gør hele forskellen og netop det, som holder både fingre og hæle hele og fri for revner hele vinteren.

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

13 kommentarer

 • Hørt! Og alle andre steder – næsten…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til albuer virker den sg også :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Lige præcis….det er næsten magi :-P

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Sejt, det skal prøves i aften :o) God dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Julie
   Jeg håber, at det var en succesoplevelse!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er den der er smuttet i Matas! (Når jeg altså lige har rejst mig fra mit dårligdomsleje).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Sacha
   Rigtig god bedring :-*

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K. Frederiksen

  Den tror jeg da vist ryger i kurven næste gang jeg er i Matas :-)

  Men kan I svare på om der er meget parfume i ejler om den fås uden parfume? Mine hænder går nemlig helt amok om vinteren (Som i at jeg skal smøre dem ca. 2 gange i timen) og det svier som ind i h****** når der er parfume i, selvom jeg normalt ikke har noget med parfume :-/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Mette
   Så bliver du glad for den uparfumerede variant <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette K. Frederiksen

   Der er en uparfumeret variant – GENIALT :-D

   Tak for info ;-)

   – Mette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Har længe brugt den til neglebånd og albuer…og så er den god til at samle spidserne af flyvsk hår – det bliver sådan lidt mat i det….men IKKE FOR MEGET!
  Den er SUUUPER!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Vil lige komme med en anbefaling til alle jer smukke dåser.

  Har købt skinOcaere carabamid 10% creme. Den er super! Uden parfume, billig og effektiv. Måske også mere nem til at smøre ben, albuer og andre tøre steder med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Carbamidcreme 10% er fantastisk. Det er klart en af de ting, vi har anbefalet flest gange :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind de nye Max Factor foundation og mascara