Lørdagslook: Grå, blå og lilla

15.09.12
Blå og lilla øjenmakeup

Blå og lilla øjenmakeup

Helene og jeg skulle i en anledning, som I snart kommer til at høre MEGET mere om, udvælge de to mest allround øjenskygger overhovedet. Valget var overraskende nemt og faldt på MAC Shroom og Copperplate, som har været dåsedarlings i årevis.

Copperplate er en af de efterhånden få tilbageværende Matte2 øjenskygger i MACs sortiment. Desværre for det er nok den bedste konsistens, de har. Den er mat, ultrablød og ekstremt nem at blende. Farven er den perfekte nude blanding af grå og brun, som du kan bruge til alt lige fra et smokey eye, til globelinjen og tegne dine øjenbryn op med.

Shroom er en af MACs mest solgte highlightere og med god grund. Den har det perfekte niveau af shimmer og passer de fleste perfekt som highlighter under brynet. Det er en af de meget meget få øjenskygger, jeg med jævne mellemrum må genopfylde på.

Med de to skygger så kan man lave et basis look eller tilføje enhver form for pop farve, man har lyst til. I torsdags bestemte Helene at migræne-ramte Katja trængte til at blive peppet op med lilla og blå, så det blev jeg.

Ny hverdags-læbestift fave
Der er visse mennesker, der bare altid har ret, når de stikker en et produkt og siger, “den her bliver du glad for”, selvom man kigger på det med skepsis. Sådan et mennesker introducerede mig for MAC Pro Longwear i farven Soft Shell, som bare er en superfin nedtonet pink, og så elsker jeg Pro Lingwear Lip Creme.

Lilla og blåt look

Øjne
På den inderste tredjedel af øjenlåget har jeg lagt MACs øjenskygge i Nocturnelle (den lilla farve). Midterst på øjenlåget cirka har jeg lagt den blå Deep Truth. I øjenkrogen og globelinjen har jeg lagt Copperplate.

Under øjet har jeg lagt Nocturnelle langs den inderste halvdel af vipperne og Deep Truth langs den yderste halvdel.

Som highlighter under brynet har jeg brugt Shroom, og til sidst selvfølgelig sort mascara.

Blå og lilla øjenmakeup

Kinder
På kinderne har jeg en gammel limited kæle-blush, som I ikke kan købe mere (undskyld).

Læber
På læberne har jeg førnævnte MAC Pro Longwear Lipcreme i Soft Shell.

MAC Pro Longwear Lipcreme Soft Shell

Her kan du købe det
Alle produkterne er fra MAC og kan købes i Magasin, Salling i Aalborg, på MACs danske hjemmeside og på Magasins nyrenoverede webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Ditte

Hvor ser du glad og pæn ud.
Det er nogle flotte farver.

Asta

Ej, hvor er det kønt!

Pudderdåse Katja

Tak Asta 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *