Vind sæt med 3 Rimmel 1000 Kisses Lip Tints

Lidt mere GOODIEBOX

GOODIEBOX

Sponsoreret Indlæg
Nu må du igen stå model til min begejstring. Og ja overskriften er god nok, det handler om GOODIEBOX. Uanset hvor mange negative kommentarer konceptet får med på vejen både her og andre steder, så vil jeg stadig dele min begejstring. I samtlige af de hidtil udsendte æsker, har du kunnet finde et eller flere full size produkter, så efter min mening er de 119 kroner, som en GOODIEBOX koster, givet rigtig godt ud. Og så er der stadig plads til at blive overrasket og glad over at finde helt nye yndlings produkter. Det er sådan et jeg vil rable om her.

Photobucket

Helt almindelig sample size
I min anmeldelse af størstedelen af produkterne fra månedens box forklarede jeg, hvorfor nogle af produkterne skulle testes af hjemmets shampootester. Sønnen med det meget lange, tykke og glatte hår er nemlig den eneste med den problematik, som John Frieda serien Frizz-Ease Straight Ahead kunne hjælpe på.

Forskellige parametre
Når man tester skønhedsprodukter, bliver man efter min mening nødt til at teste efter forskellige parametre. Hjemme hos os går vi op i, at hårprodukterne dufter godt (eller slet ikke), er drøje og at de har en god effekt på det pågældende problem, som de påstår at løse (skæl, filtret hår, fedtet hår og så videre). I dette tilfælde testede vi naturligvis, hvor godt seriens produkter virker på frizzy og filtret hår.

Duft
Først og fremmest bliver produkterne bedømt på duften, sønnen har til dels arvet mit hårs tendens til at holde på dufte. Det kan resultere i flere dage med virkelig shampooduftende hår, hvis denne duft så ikke falder i smag, kan det ærlig talt være svært at tolerere. Straight Ahead dufter friskt af æbler, det vil sige en ret klassisk shampooduft.

Drøjhed
Nu er det jo ikke fordi mængden i sådan en sample er overvældende, men overraskende nok lykkedes det at vaske håret to gange med den. Balsammen derimod var lidt svær at få fordelt i hele håret, men nu er det som nævnt også virkelig langt og tykt. Ret skal være ret, vi er vant til at bruge hårkur, og det har oftest en helt anden konsistens end balsam.

Effekt
For at teste disse produkter til bunds, skal de testes flere gange under forskellige omstændigheder. Denne gang brugte jeg produkterne som en serie. Og det var allerede klart efter brug af shampoo og balsam, at der var sket en forbedring. Sædvanligvis er det ikke særlig let at få håret redt ud, men denne gang smuttede børsten lige igennem. Efterfølgende var det tid til serum. Det er mere eller mindre det samme, som diverse andre hårolier på markedet og er baseret på silikone. Det har dog vist sig at være uhyre effektivt, uglerne har ikke fået helt så godt fat i det altid løse hår og det har også haft en meget glattere og dermed finere struktur.

Du kan nå det endnu
August måneds GOODIEBOX kan du stadig nå at bestille til og med i dag fredag den 14/9. Hvis du er blevet nysgerrig efter at have læst mine anmeldelser, vil jeg selvfølgelig opfordre dig til at melde dig til med det samme. Jeg vil nødigt være uden denne månedlige overraskelse og jeg elsker at prøve produkterne af, uanset om jeg kan lide dem eller ej. Det er nemt at melde sig til, det gøres via GOODIEBOX‘ site, pengene bliver trukket, når pakken sendes fra GOODIEBOX’ HQ.

Sponsoreret indlægFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

13 kommentarer

 • Jeg er fuldstændig vild med den leave-in balsam som var i Goodieboxen.
  Har bare lyst til at spise den, hver gang jeg bruger den, fordi den dufter så skønt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hihi præcis samme lyst kæmper jeg med. Jeg elsker den <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • jeg bliver altså nødt til at være helt ærlig og sige: Jeg har smagt på det :-D Hehe, det dufter sååååå godt, så jeg kunne simpelthen ikke dy mig (sammen med min 5 årige datter) for lige at stikke i tungen i en af de fantastiske flødeskumstoppe man kan lave i hånden :-p Det smager ikke synderligt dårligt, men dog heller ikke så godt som det dufter…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hahah du er mere modig end mig! Hvor sejt <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Hej!

  Jeg syntes altså ikke det er 119.99 kr værd! Jeg kunne bruge dem bedre ved at læse mig frem til nye produkter pa blogge, internet, blade og venners erfaringer og sa købe et jeg ved jeg kan bruge. Farverne passer aldrig rigtigt til mig og min hudfarve og prøver kan man altså fa i butikkerne!

  Maiken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Maiken
   Heldigvis er vi alle sammen forskellige, jeg synes det er et vildt godt koncept!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad handler de negative kommentarer om? Jeg synes nemlig konceptet virker super fint og det ser ud til at man får nogle gode produkter, og at det sagtens kan betale sig. Jeg har i hvert fald lige bestilt min første box :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Line
   Der er altid delte meninger om tingende og når du nu har valgt at melde dig til, vil jeg slet ikke ødelægge din oplevelse og glæde over det, med negative statements! Jeg (og mange andre af vores læsere) er glade og tilfredse. Kig frem i stedet for tilbage, holdet bag GOODIEBOX har gjort et stort stykke arbejde for at få løst problemerne. Og det er det der betyder noget for mig!

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hoppede med på vognen og meldte mig ind sidst i Maj. (Der er udkommet 2 goodieboxe siden) Hold nu op hvor jeg bøvlede med penge trukket fra kontoen, mange gange!! Og mails frem og tilbage med goodietøserne. MEN, da jeg så modtog min første box i sommerferien, var det alt bøvlet værd. JEG ELSKER GOODIEBOX kan man få sådan en streamer til cyklen, fordøren, ja jeg ville tatovere det i panden faktisk. I den første goodiebox var der for ca 600 kr. Og i denne for ca 400 kr. Så pengene er MEGET godt givet ud. Jeg ville aldrig få købt disse forskellige produkter, så jeg er vild med at få prøvet noget nyt af. Min største helligdom er mit hår. Jeg har uterligt hår så det er langt fra alle produkter jeg kan bruge. Eksempelvis var der slet slet ikke shampoo og balsam nok i testerne til at jeg kunne vaske hele håret. Og flødeskummet fra Milk Shake gør slet ikke noget for mit krusede krøllede tykke hår. Men det er fantastisk til min 5 årige datter, som har det almindelige “børnehår”. Lippglos bruger jeg ikke, men den er jo plomberet så jeg kan slet ikke se noget forkert i at bruge den til gave!?
  Jeg har fundet 2 andre abonementer som starter op her henover efteråret. Dem er jeg spændt på at modtage :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Tusind tak for dine erfaringer <3

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Goodiebox-konceptet holder 100% – kender du det nye MyBeautyBox som minder lidt om? – der er bare mere fokus på make-up, hvor Goodiebox er lidt mere i hudpleje/skønheds-all over kategorien ;o)

  xoxo
  Sabrina

  PS: Tjek også min GiveAway ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Ja, jeg har hørt om det, men ikke prøvet :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leave-in shampooen er så lækker! Behøver jeg sige at jeg har bestilt kropslotionen? (som også er skum men med duft af bær)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind sæt med 3 Rimmel 1000 Kisses Lip Tints