Lidt mere GOODIEBOX

Fredagsfavorit: Purely Professional Treatment – den eneste reparerende hårkur

Purely Professional Treatment

Jeg ville være et skarn, hvis jeg ikke satte pris på Purely Professionals treatment. Den indeholder nemlig præcis det, vi efterspurgte, da vi lavede denne artikel om kokosoliens forrygende egenskaber for håret.

Kokosolie har nemlig – som den eneste ingrediens, jeg kender til – publiceret videnskabelige studier bag sig, der viser, at den faktisk kan trænge ind i hårets kerne og genskabe noget af den tabte kerne af fedt, som vi mister, når håret bliver ødelagt.  Undersøgelsen viste, at bruge af kokosolie forebyggede tab af proteiner fra håret og dermed beskyttede håret på en unik måde. (Journal of Cosmetic Science 2003)

Så selvfølgelig hører Purely Professional vores budskab og laver en Treatment baseret på kokosolie. Og tusind tak for det. For det kan godt være at ren kokosolie er billig, men det er en pænt fedtet fornemmelse og at putte ren olie i mit tynde, fedtede hår…. Well… Det var ikke kønt.

Sådan er det heldigvis ikke med Purely Professional Treatment. Den har en skøn konsistens og fordeler sig let i håret. Den er helt ulig noget andet treatment produkt, jeg har prøvet nogensinde. Konsistensen er helt anderledes – blandt andet fordi der ikke er nogen silikone i denne. Den føles nærmest som en let creme.

Og kokosolien gør Purely Professional Treatment til det eneste produkt på markedet pt. som i mine øjne rent faktisk har videnskabelig dokumentation for, at de har en reparerende effekt på håret.

Gør tørt hår medgørligt
Udover kokosolien indeholder den blandt andet behentrium methosulfate, som jeg også har skrevet om et par gange. BMA reparerer som sådan ikke håret, men er en virkelig godt balsam-ingrediens, som udglatter tørt og filtret håret og gør det nemt og medgørligt. Men hvis du er vant til at bruge silikonebaserede olier i dit hår, skal du nok lige vænne dig til forskellen. Jeg tror, du bliver glad for den i længden.

Samtidig er der som med alle Purely Professionals produkter ikke antydningen af problematiske stoffer i. Den kan bruges i både vådt og tørt hår. Du kan bruge den uafhængig af hårvask, når håret ser ud som om det trænger. Den tynger ikke mit fine hår og jeg oplever klart en positiv effekt på mine tørre og hærgede spidser, der har levet et hårdt liv med afblegning mm.

Her kan du købe det
Treatment 1 koster 245 kroner på Purely Professionals hjemmeside. Der er kommet flere forhandlere rundt om i Danmark. Find dem her.

Har du prøvet? Skal du?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

28 kommentarer

 • Jeg er i hvert fald glad for den “i længden” ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Og Pudderdåserne vælger treatment 1 som deres fredagsfavorit! […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina T

  Er meget fristet synes måske den er lige dyr nok for der kommer vel også porto oveni.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja, der kommer porto på 30 kroner. Men det er nu egentlig gode portopriser. Du har ikke en forhandler i nærheden?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Åh, jeg elsker den også! Jeg har kun brugt den 2 gange indtil videre, men allerede nu ved jeg bare, at vi blir gooode venner:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den skal jeg helt sikkert prøve, når jeg lige har pengene :) !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg er nu stadig meget glad for jeres tip om den rene kokos olie i håret. Efter 2 måneders brug en gang om ugen er jeg meget imponeret effekten den har haft på mit hår. Tak :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har stadig til gode at prøve PP, hvilket er totalt fjollet, fordi jeg har hovedet fuld af krøller, og produkterne er som skabt til mig! Det er bare så skrækkeligt mange penge at bruge på hårpleje, når man kunne have brugt dem på sko! ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Den lyder lækker:-) Jeg vil dog lige gøre et forsøg med kokosolien først (1000 tak for tippet) da den er lidt mere SU-venlig…
  Jeg har læst alt det gode I skriver om PP’s shampooer, og vil gerne prøve den, pga. min irriterede og tørre hovedbund. Jeg tænker at jeg skal bruge 1’eren, da jeg har fint hår, men er i tvivl om den kan vaske silikone ud, hvad mener I?
  Jeg bruger næsten ikke noget styling, derfor går jeg ikke efter 3’eren, men jeg bruger dog moroccan oil til hverdag.

  Tusind tak for jeres blog:-)
  Mange hilsner

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Selvtak Anna. Og forsøg endelig med kokosolie. Den burde give et tilsvarende plejende resultat indeni håret, men du får ikke den umiddelbart udglattende balsameffekt. Hvis du forstår hvad jeg mener :) Men kokosolie er virkelig godt!
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fluks bestilt den, jeg havde længe overvejet kokosolien, men orkede ikke olie i mit hår som i forvejen let klasker sammen.

  Har prøvet to gange nu, håret har klart bedre af det end almindelig balsam, men tænker at den fulde effekt tager lidt tid endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det har du helt ret i. To gange er ikke nok. Lad os høre, hvordan det går længere fremme også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] usandsynligt blødt, og får det til at virke mindre tørt. Ifølge Pudderdåserne er det faktisk den eneste kur, som kan reparere håret. Den kan bruges i både vådt og tørt hår, og tynger slet ikke. Normalt bruger jeg hårolie, men […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] smed for et par uger siden dette indlæg op på bloggen, og da tænkte jeg, at jeg måtte se nærmere på Treatment 1 fra Purely […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mina besirevic

  Hej med dig:)
  Jeg vil gerne købe en rigtig god hårkure…. Jeg har læst lidt om den her produkt og den lyder meget fornuftig:)
  Som sagt, hårkure til mit hår som er tyndt og med ødelgt spidser….
  Vil du anbefale denne her produkt til mig også???
  MVH
  Mina:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] for hår til at knække er fordi det er tørt. Pudderdåserne har også skrevet en god anmeldelse (her) af denne kur, og de forklarer rigtig godt hvorfor ingredienserne er så gode. Den indeholder […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fra jer, der har prøvet den. Den er blevet kaldt verdens bedste hårkur, er en succes blandt de professionelle anmeldere og blev i foråret nomineret til en danish beauty award (og vi var rigtig tæt på at vinde ). Vi […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] i brug og jeg tror den holder virkelig længe. Produktet indeholder kokosolie, og jeg læste hos pudderdåserne at kokosolie har som den eneste ingrediens, videnskabelige studier bag sig, der viser, at det rent […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] fra jer, der har prøvet den. Den er blevet kaldt verdens bedste hårkur, er en succes blandt de professionelle anmeldere og blev i foråret nomineret til en danish beauty award (og vi var rigtig tæt på at vinde ). Vi […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] på vejen. De kloge af dem (altså ordene) kan i læse hos pudderdåserne, der både har skrevet om hårkuren og cremen – de knap så kloge, men virkelig fede ord i her: Purely Professional kører nemlig […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HeLene

  Er det nogen der har fundet INCI på denne, vil gerne vide eksakt hvad den indeholder, hjælp? :smiley:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene Randløv

   Den kan du finde på Purelys eget site

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Er purely professional treatment 1 stadig favoritkuren, I vil anbefale til tørt og farvet, fedtfattigt hår?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hej :-)
  Er stødt over dette blog-indlæg og tænkte på, om arganolie er blevet undersøgt i mellemtiden, og hvordan resultatet var der?
  God dag.
  Kh. Marianne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt mere GOODIEBOX