Chanel neglelak efterår 2012: Frenzy, Vertigo, Suspicious og meh...

Nyt fra Max Factor: Facefinity Foundation og Eye Brightening Mascara

Sponsoreret indlæg

Max Factor Facefinity og Eye Brightening MascaraSelvom man ikke lige skulle tro det, så er det faktisk praktisk for en skønhedsblogger, med en foundation i Sidney Lee-farvet, når man skal virkelig teste den – også selvom folk kigger lidt mærkeligt på en. For alle fejl bliver fremhævet x100, når den er for mørk. Men det var ikke noget problem med den nye Max Factor Facefinity All Day Flawless Foundation. For der var ingen fejl at se overhovedet.

Selvom min prøve var alt alt for mørk til mig, så var det helt tydeligt, at den virkelig efterlod en fejlfri finish. Kombineret med en imponerende dækkeevne og holdbarhed, så er det mildest talt unikt.

De fleste ekstra-holdbare foundations, jeg har prøvet (tro mig, jeg har prøvet dem alle), har en kedelig tendens til at fremhæver tørhed, ujævnheder osv. Ikke denne. Den giver en meget smuk finish og glød, som på mange måder minder mig om den man får af Make Up For Ever HD Foundation eller MAC Studio Sculpt (som til gengæld bare glider af min hud).

Den virker ikke engang til at oxidere – altså bliver mørkere på huden med tiden, hvilket ellers ofte er standard med ekstra holdbare foundations. Disse billeder er KUN taget med henblik på at vise oxidering over tid – det er selvfølgelig slet ikke sådan foundationen lægger sig på huden, jeg har smurt et håbløst tykt lag på for at tjekke.

Max Factor Facefinitys claim to fame, er at den er en all in one primer, concealer og foundation. Der er i hvert fald ingen grund til at bruge primer for mig. Og den har en dækkeevne, som gjorde det overflødigt for mig at dække urenheder mm. med concealer. Det er en absolut ny yndlingsfoundation for mig, og så snart den rammer butikkerne, så er jeg der for at finde den i den rette farve til mig.

Eye Brightening Mascara

Max Factor Facefinity og Eye Brightening Mascara

Jeg har været på rundtur i et par Matas og i Magasin i dag, og Facefinity er lige på trapperne. Den nye Eye Brightening Mascara er derimod netop kommet i butikkerne, og den er også værd at kigge nærmere på.

Det er tre mascara til hver sin øjenfarve – grøn, brun og blå (på billedet ovenfor er der kun til grøn og blå) – der kan fremhæve din øjenfarve. Vi har fået nogle spørgsmål på Facebook om, hvad nu det var for noget. Og det er ikke spor hokus pokus, det er simpelthen sort mascara tonet i en nuance, der fremhæver den særlige øjenfarve.

Jeg har grønne øjne, og Max Factor Eye Brightening Tonal Black Volumizing Mascara til grønne øjne er en sort mascara tonet i en smuk blommefarvet toning, der fremhæver det grønne i mine øjne.

Kvaliteten af mascaraen er god af en farvet mascara at være, og jeg ser derfor heller ingen grund til at holde mig til den til grønne øjne. Den til blå øjne er en blå/sølv/gylden toning af sort, og den er virkelig fin – også til mig. Det samme gælder den til brune øjne, der er en sort med sølv.

Max Factor Eye Brightening Mascara

Fra venstre mod højre er det Black Pearl (brune øjne), Black Ruby (grønne øjne) og Black Sapphire (blå øjne).

Den bordeaux farve fremhæver det grønne i mine øjne. Men jeg ville da være en dårlig Pudderdåse, hvis jeg ikke også kunne få noget sjov ud af de andre ret smukke og unikke farver mascara.

Her kan du købe det
De tre Eye Brightening Tonal Black Volumising Mascara er i butikkerne nu, og Facefinity er lige på trapperne. Du kan købe Max Factor i blandt andet Matas, Magasin og udvalgte store supermarkeder. Eye Brightening Mascara koster 109 kroner, men har lige nu en intropris på 99 kroner. Jeg har desværre ikke nogen pris på Facefinity Foundation endnu.

Tjek Max Factors danske Facebook side ud også.

Sponsoreret indlæg

Skal du prøve nogle af dem?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

44 kommentarer

 • Gigi

  Glæder mig til at prøve den foundation! :)
  Jeg så godt den nye mascare i Matas den ene dag og blev virkelig øv da jeg så at det er med de der plastik børster. Jeg hader dem! Jeg kan slet ikke arbejde med dem. Øv øv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Æv – hvorfor ikke? Der er stor forskel på plastikbørster. Hvilke har du prøvet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Åh nej….. Det skal være ulovligt at skrive om en god foundation, der ikke kan købes i butikkerne endnu, jeg kan jo slet ikke vente!!!
  Hilsen en foundation-aholic ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Hmmm. Det lyder jo altsammen meget godt. Men af en eller anden grund, så er jeg aldrig overbevist over foundations fra “billigere” mærker. Ja, til alt andet fra de “billigere” mærker, men af en eller anden grund, så tror jeg ikke på deres foundation. Det kan jo være, at det bare er fordi, at jeg ikke har fundet den rigtige endnu :-) Hvis den er sammenlignelig med MUFE HD-foundation, så skal den helt sikkert tjekkes ud :-) Ved i noget om farveudvalget, som jo tit er der de lidt billigere mærker har lidt udfordringer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Min personlige erfaring med de billigere mærker er, at kvaliteten er fuldstændig lige så god som de dyre. Udfordringen er typisk farveudvalget, som er noget mere begrænset. Jeg har endnu ikke set det danske farveudvalg af denne, så jeg bliver dig svar skyldig, men jeg er selv afhængig af en meget lys om vinteren – FX. kommer Maybelline typisk til kort om vinteren hos mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fedt at du begiver dig udenfor en dør med sidney lee ansigt, det er sku at lide for skønheden ;)!

  Men i har på et tidspunkt nævnt herinde (så vidt jeg husker var det i forbindelse med en concealer) at man kan blande sin foundation op med en almindelig ansigtscreme, jeg har nemlig ikke brug for vildt meget dækkeevne, men bare en jævn base. Så jeg tænkte om det er mest optimalt at tage en BB creme som i forvejen ikke dækker på samme måde som en foundation, eller bare tage en god foundation og blande den op med creme :)?

  xx Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hvad man ikke gør for testens skyld :-D

   Altså…. BB Cream er bare et andet ord for farvet dagcreme, som gør at de sælger bedre ;-) Jeg foretrækker personligt at bruge færdige produkter. Det der med at blande op, synes jeg bliver noget rod, som ikke holder så godt. Men det er alene personlig præference.

   Hvis du vil have noget med let dækning så prøv evt at kigge på Max Factor Xperience foundation. Den er meget BB Cream -agtig. Før der var noget, der hed BB Cream ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder virkelig spændende med sådan en form for mascara, kan det ses at mascaraen ikke er ren sort? Hint eller kraftigt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hint – ikke kraftigt. Men jeg lægger mærke til det. Min mand ville nok ikke, men… ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg så godt mascaraen forleden i matas. Jeg var nysgerrig, men ikke nysgerrig nok til at betale 100 kroner bare for the fun of it.
  Kan du ikke tage et par billeder? Jeg vil helt vild gerne se, hvordan det ser ud. Når du siger sort, der tonet, så vil jeg bla. gerne se, om man kan se toningen med det blotte øje, eller om den bare ser sort ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

   Jeg er helt enig, vil enormt gerne se mascaraen på, – om der er en forskel. :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det vil jeg også virkelig gerne vise, men mine øjne er ikke særligt fotogene i dag :-( Skal nok komme i et look

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Du kan godt se den, den er sort, men du kan godt se toningen. Ellers er der testere på vej i butikken så du kan prøve først. Der ER testere i Magasin nu, hvor jeg prøvede dem alle.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har overvejet mascaraen – den lyder lidt interessant. Men kunne også godt tænke mig at se billeder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja… Måske vi kunne logge Helene? Pollen… Jeg ser ikke så godt ud ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Bliver vist nødt til at tjekke den foundation, når den lander i butikkerne. Håber bare, at der er et ordentligt farveudvalg og gerne en farve til de ekstra blege.

  Er vild med indpakningen. Det ser så billig ud, som de ofte ellers gør, og altid lækkert med en pumpe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Pumpen er rigtig god, det er heldigvis sjældent efterhånden vi ser nye lanceringer af foundations uden pumpe. Det giver INGEN mening…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Lyder som en foundation jeg skal prøve – leder lige nu efter den rette til sommer fjæset, kører p.t. på dagcreme blandet med mørk foundation, så jeg håber den snart lander.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det håber jeg også – jeg bliver ved med at kigge længselsfuldt efter Matas.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hansen

  Super spændende med den foundation. Er den bedre end Maybelline Superstay 24hr Foundation? Og er der solfaktor i?
  Har endnu ikke købt foundation til mit bryllup om halvanden uges tid, så håber virkelig den når at komme inden da, hvis den er så god :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Der er solfaktor i, men jeg har ikke haft mulighed for at tjekke deklarationen endnu. Jeg synes absolut den er bedre end superstay, fordi alle superstay bliver mørke med tiden pga. oxideringen desværre. Men jeg venter også på de endelige farver for at kunne lave en præcis sammenligning – det er lidt svært med Sidney Lee-farvet, jeg skal have den i en farve, der passer præcis for at kunne tjekke dem op mod hinanden på det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spændende nyhed, som jeg helt klart skal tjekke ud. Dækkende foundations med et naturligt look er en mangelvare. Håber der kommer et godt farveudvalg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg er bare lidt ked af at I laver sponsorerede indlæg….

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Helle
   Det er jeg da ked af, at du er ked af, men huslejen kan desværre ikke betales med læbestift jo. Heldigvis er de tydeligt markerede, så du kan springe dem over.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Udmærket pointe – men jeres ellers høje troværdighed bliver sat lidt på spil?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er jeg da ked af at du synes, men det mener jeg naturligvis ikke, at den gør selv, sålænge vi gør det lovligt og på vores måde.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

   Jeg siger ikke det er ulovligt – faktisk er min pointe nærmere at jeres andre indlæg er af høj kvalitet, langt højere end diverse dameblade, fordi I netop forholder jer kritisk. Og det er jo svært at gøre i et sponsoreret indlæg. Jeg håber derfor at I – måske på sigt – kan nøjes med “alm. reklamer” – lige nu skyder I seje damer jer lidt selv i foden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er meget interessant for de to sponsorerede indlæg vi har haft den sidste uge har også været de mest læste og delte ifølge statistikken. Så det lader ikke til at læserne er enige? Dette indlæg har fx fået 15 likes på Bloglovin og er under popular der. Det er klart at sponsorerede indlæg er under nogle andre forudsætninger – det lægger vi på ingen måde skjul på. Men at de skulle være af en dårlige kvalitet er jeg slet ikke enig med dig i, og det ser læserstatistikken heller ikke ud til at være.

   Men vi må se, hvad fremtiden bringer – vi er heldigvis glade for at lave dem. Og man kan ikke ligefrem sige, at vores læsertal falder ;-) eller vi oplever at folk opfatter os som utroværdige. Det synes jeg bestemt heller ikke, de har nogen grund til.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Helle
   Det har jeg svært ved at se, at vi gør. Vi siger nej til alle sponsorerede indlæg, som vi ikke kan stå 100% inde for. Vi kan jo netop ikke skrive negativt og derfor er vi selektive i udvælgelsen af sponsorater.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Mascaraen lyder rigtig spændende, den skal da prøves. Og måske også foundationen, men hvordan ser det ud med solbeskyttelse i den? Jeg kan se at der står factor 20, men holder det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja, det ville jeg virkelig også gerne vide, men det kræver at jeg har en indpakning med en INCI på, og det har jeg ikke kunne skaffe. Waaaah!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina

  Åh nej, flere produkter jeg nu bliver nødt til at købe – er sikker på at den blommefarve vil være lækker til mine grønne øjne. ;)

  Jeg har i øvrigt stor tiltro til jeres integritet selvom det er sponsorerede produkter, i det jeg ikke forventer at I sugarcoater jeres holdning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Betina. Det er jeg virkelig glad for at høre. Det kan du også roligt stole på.

   PS. Undskyld ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hej i dejlige damer :)

  Har lig et spørgsmål angående den så roste Max Factor foundation, har lig været nede at hente prøver på den i matas, den føles super fin, men er lidt urolig for om den kan bruges på min urene hud, da det ikke fremgår nogen steder om den er oliefri? Eller burde der ikke være nogle problemer i at bruge den ?

  De bedste hilsner Line :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Du kan sjældent regne med alligevel, at bare fordi der står oliefri el. lign. så slår du ikke ud med bumser af en foundation. Det er aldrig til at regne ud på forhånd.

   Jeg ville ikke spå denne til at have en stor risiko, men mit eneste råd er som altid at få en prøve. Du kan i matas og magasin få et lille prøvebæger med en lille smule i, og så prøve den hjemme. Det er den eneste måde at teste på.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Kan i anbefale en foundation til tør hud ? Jeg er nemlig træt af at bruge penge på noget der ikke lever op til mine forventninger
  Det må godt se naturligt ud, men selvfølgelig med lidt dækkeevne – da jeg har lidt urenheder. Og hvis muligt uden parfume og parabener (men ikke et must)

  Håber at i kan hjælpe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Josephine
   Når min hud er rigtig tør og jeg samtidig har brug for dækning, er det Bobbi Browns Foundation Stick, jeg griber ud efter. Måden jeg bruger den på er oftest sammen med en creme, så jeg fordeler foundationen med cremen.Giver det mening? Det gode ved denne stick er, at du kun behøver at bruge den der, hvor der er behov for det. Den er virkelig drøj i brug og nem at have med til touch ups.
   Hvis du ikke er til DIY foundation, skal jeg lige undersøge sagen nærmere. Bobbi har flere uparfumerede foundations, dog er de ikke alle uden parfume. Goshs foundations indeholder, såvidt jeg husker heller ikke parfume. Hos MAC er der også flere muligheder og selvfølgelig hos Clinique, hvis du kan finde en farve.
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hej

  Jeg kan huske den her og der kom samtidigt reklamer for den pågældende foundation i telly, så jeg købte den på forsøgsbasis – og den er intet mindre end genial!

  Den er lys nok, som kan være rigtig svær at finde – jeg er helt hvid (rødhåret mor)
  – og den dækker ( lidt uren hud og let rødme).
  Den er til at betale…det bedste er den ikke tørre så meget ud, som alle de andre foundations har gjort. Især henover næsen..har alle andre foundations været lede…

  Tror der skulle meget til før jeg skifter igen…men det jeg tænkte, det var om I ikke ville gå den igennem for skadelige ting og om UVen er reel ?

  Ved ikke om du fik den afprøvet i din farve, men kan ihvertfald anbefale den…jeg er glad for den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Heidi
   Jeg har desværre ikke fået skaffet den med indpakning endnu (det er på min to-do liste). Men hvis du sender mig et billede af din ingrediensliste, så skal jeg nok tjekke).
   Dejligt at du også er fan. Jeg har ikke haft lejlighed endnu til at for alvor bruge den – jeg skifter foundation to gange om ugen cirka, når jeg skal teste noget nyt. Det er sjældent vi rent faktisk får chancen for at bruge vores favoritter i ret lang tid. :-/
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • heidi

  hejsa, hvad farve bruger du? Jeg er selv nc20-25 så tænker vi sikkert bruger samme farve.. du har endnu ikke fundet ud af hvilken maybelline 24h stay der passer bedst til vores farve- i US? Jeg kan nemlig heller ikke (om vinteren i hvert fald) gå ind under farven sand. :( og er også selv tosset med den..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg er en blanding mellem Sand og Ivory (mener jeg de hedder). Jeg er nødt til at blande de to. Jeg ligger lige imellem. I hvert fald om vinteren :) Måske Sand er fin til sommer?

   Maybelline 24hr har desværre nogle lidt svage farver. De helt lyse er ret pink. Jeg bruger Sand om sommeren og ikke nogen af dem om vinteren.

   Jeg er NC15-20, så lidt lysere end dig?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Den her – er den stadig en super god foundation I jeres optik? Ønsker en flydende foundation med medium dækning. Min hud er en smule sart, og jeg overvejer at prøve denne. Indlægger er af ældre dato,så vil lige forhøre mig om i fortsat syntes den er god?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel neglelak efterår 2012: Frenzy, Vertigo, Suspicious og meh...