Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

35 kommentarer

 1. Bodil

  Der er ikke lige en jeg bare må have – så vi springer over igen! Iøvrigt holder de bare ikke på mine negle, super overlak og underlak eller ej.

  • Pudderdåse Katja

   Nej heller ikke her. Ej måske Frenzy…. Skal lige overveje lidt

 2. Marianne

  Jeg synes det er så trist at vi aldrig får de limited kollektioner her til Danmark, de indeholder altid sådan nogen flotte og spændende farver. Den eneste fra denne kollektion jeg skal have er Frenzy.

  • Pudderdåse Katja

   Chanel Blue Illusion kollektion. OMG! Ej den ville jeg godt have haft fingrene i….

 3. Jeg har ledt efter en grå, og det er faktisk svært at finde en pæn grå i butikkerne, så jeg skal helt sikkert kigge på frenzy. Men jeg gider som regel ikke lakker, der kræver tre lag. Det trækker ned.

  • Pudderdåse Katja

   Det gør den i hvert fald og selv med tre lag er den stadig en anelse transparent. Såeeeeh…

   • Anne s

    jeg har lige købt Frenzy som jeg knus-elsker. For mig er 2 lag fuldt dækkende.

    • Pudderdåse Katja

     Virkelig? Hvordan gør du det, det kan jeg slet ikke. Men jeg foretrækker også 3 tynde lag. Jeg overvejer den stadig…

 4. Lærke

  Jeg har lige købt Frenzy, fordi den tiltaler mig, men har ikke fået prøvet den endnu. Øv, at der skal så mange lag på, og at den så stadig syner lidt transperant. Tror du man kunne lægge en hvid lak som underlak, og dermed opnå et mere mættet og farvestærkt resultat?

  Vh Lærke

  Ps. Er Jeres design af siden ikke blevet opdateret?? Det ser i hvert fald lækkert ud :)

  • Pudderdåse Katja

   Tak Lærke :-) Jo den er
   Tjah… Hvis du skal lægge et hvidt lag, så skal du alligevel have to lag ovenpå, og så har du tre lag alligevel… Det giver nok et lidt andet look, men prøv da at lege med det. Kunne være det var fint på en anden måde.

 5. Annette

  Jeg har købt Nubar Jeans collection. Tro kopi af Chanels. Og endda alle 3!

  • Pudderdåse Katja

   Ja Nubar har gjort et nummer ud af at kopiere Chanel. Men det er jeg bare heller ikke fan af :-/

 6. Anna

  Jeg faldt lige lidt for Frenzy. Indtil jeg kom i tanke om at jeg har Jazz fra… ja, Essie, selvfølgelig. Som måske er lidt mindre beige i det, men mindst lige så pæn…
  185 kr sparet, lige dér!

 7. Anna

  (og så rakte jeg lige ned i min neglelak-kasse. “All that jazz”, hedder den selvfølgelig. Og ved siden af stod Chinchilly, også fra Essie. Som også er en vildt fin lys grå. Så har jeg da SLET ikke brug for at købe Frenzy…)

  • Pudderdåse Katja

   Jaaaaa. Den har jeg også – den er nemlig rigtig fin. Men noget mørkere synes jeg

 8. Annette

  Katja, jeg har købt Nubar jeans collection. Dejlig kvalitet, alle tre fuldstændig magen til Chanels. Dog får man ik den blærede flaske.

 9. Louise

  Uh jeg har så mange Chanel lakker, at jeg flere gange gange har besluttet jeg ikke skal have flere, men det overholder jeg jo ikke ;)

  Jeg har næsten lige købt farven Skyline – den er SÅ fin. Ved ikke om jeg hopper på nogle af de her farver – min erfaring siger mig at jeg nok gør, og hvis jeg gør, så bliver det Frenzy (og i lufthavnen).

  • Pudderdåse Katja

   Jeg er ved at dø over Skyline – hvor fandt du den henne?

   • Louise

    Faldt over den i Heathrow lufthavn i starten af august, uden at vide den var så svær at få fat på. Opdagede først den var super limited da jeg spurgte i Chanelafdelingen i Magasin for nyligt, hvorfor den var uden nummer, hvor de fortalte at det var fordi der var lavet så få af dem og de kun blev solgt i London, Paris og New York.

    Så nu lever jeg lidt bedre med at jeg ikke nåede at få fingrene i Frenzy, før den var udsolgt i Magasin ;)

 10. Jeg har netop købt Frenzy, den er super fin. MEN det irriterer mig at den nogle gange får et lidt lyderødt skær. Jeg ved ikke om det bare er mig :)

  Kram Rikke

 11. Jeg kunne ikke være enig. Elsker og køber også chanel for deres unikke farver, men fuck hvor blev jeg skuffet, da jeg så de tre. Efter at have set den grå på dine negle, må jeg dog give dig ret… det ER den mest klædelige grå længe set (pissssst…. jeg har en uklædelig grå fra ESSIE). Tak for en fantastisk blog. kramz

 12. Line

  Kvaliteten af chanel.. lige et par tanker.

  Jeg æælsker neglelak og prøver gerne alle mulige farver i forskellige mærker når jeg ser de nye farver i butikkerne. Jeg har oplevet at andre lakker har jeg svært ved at få af neglen, de farver ned i neglen, derfor er jeg vild med Chanel, det går bare af – og så er de ikke fyldt med formaldehyd, toluene og DBP, som er skadeligt for neglen og helbredet.

  – så skidt pyt med at lakken kun holder i 3-4 dage før den skalder, hvem gider også have den samme farve på så længe ;-)

  • Pudderdåse Katja

   Det kan jeg godt forstå :) Og så sent som i dag stod jeg og trykkede næsen flad mod Chanel i Magasin og spejdede forgæves efter julekollektionen, som først kommer om et par uger…

 13. Christina

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at gå noget mere med neglelak, så derfor er jeg ude efter nogle rigtig gode. Jeg kan se her, at I siger, Chanel ikke er så god kvalitet, men hvilke mærker kan i så anbefale af neglelakker? Jeg har selv et par MAC men de har ikke så stort et udvalg af farver synes jeg.

  • Pudderdåse Katja

   Kære Christina. Jeg er altid meget forsigtig med at anbefale et bestemt mærke neglelak. For der er som hovedregel større variation i kvalitet indenfor det enkelte mærke end mellem mærkerne. Der er altså ikke ret mange forskellige måder at lave neglelak på – det er det samme, det samme, det samme… Chanel laver både virkelig gode og virkelig dårlige lakker. Essie laver virkelig gode og virkelige dårlige lakker. OPI laver virkelig gode og virkelig dårlige… osv.
   Men jeg har på det seneste været mest kontinuerligt begejstret for L’Oreal nye serie små neglelakker. Farverne er fine, penslerne er virkelig gode, og så elsker jeg dem for at være små og billige, men med en god og stor pensel.
   Kh. Katja

   • Christina

    Hej Katja.
    Tak for svaret.
    Jeg har prøvet en af L’oreals små neglelakker i dag, og den var helt fantastisk. – Super nem at komme på selv for en neglelak-spasser som mig. Tusind tak for tippet :)

    • Pudderdåse Katja

     Er glad for at du kunne bruge det :)

 14. Nete

  Jeg forstår slet ikke det i skriver med at de ikke holder så godt… Her holder neglelakker fra Chanel i 2 uger på mine negle! Jeg køber dem fordi det er de eneste jeg synes der rent faktisk holder :)

  • Pudderdåse Helene

   Hej Nete
   Det er jo så afsindig individuelt. Det hele afhænger af neglene lakken sidder på. Mine negle er bløde og derfor er det de færreste lakker, som holder godt.
   Chanels lakker har ikke det bedste rygte, når det gælder holdbarhed. Men det er da bare skønt for dig, hvis de holder godt på dine negle :-)

   Kh. Helene

 15. Tina K. Nielsen

  Jeg er så slet ikke enig. Jeg synes at Chanellakkerne holder rigtig godt på mine negle. Om det så er fordi jeg bruger en god base og topcoat ved jeg ikke.

  Jeg ved ikke om det er fordi jeg ligger lakken på en anden måde, men jeg kan sagtens nøjes med max 2 lag med Frenzy. Den er så smuk!!

  Vil man have fingre i limited edition farverne, kan det varmt anbefales at købe dem på ebay. De fleste fra udlandet sælger dem ikke til overpris. Jeg finder dem altid til den pris de vil koste i butikkerne, så jeg kun ender med at betale portoen som det ekstra. Og selv det er ikke sælrig dyrt.

 16. Jeg har lige fået Frenzy i julegave, min dækker fint med 2 lag. Jeg elsker virkeligt Chanels neglelakker, de holder godt på mig. Jeg plejer, at sige at der er Chanel også de andre ;)

  • Pudderdåse Katja

   Åh hvor er du heldig! Den er jo total udsolgt

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk