Fredagsfavorit: Make Up Store Lippencil i farven Pink Soda

25.08.12

Traditionen tro bliver fredagens favorit sen. Arbejdet skal passes og jeg går til og fra computeren. I forvejen har denne fredag været mere end hektisk, faktisk har jeg været lige ved at drive min familie til vanvid. Da jeg endelig havde fået klaret dagens opgaver, skulle jeg planlægge og pakke til de næste fem dage, finde tøj frem til mine drenge og… og… og. Det betyd en lidt mere pirrelig kone og mor, heldigvis fik vi sagt ordentlig farvel, for jeg ser dem kun sporadisk indtil onsdag.
Da indkøb var klaret og pakkerne hentet fra posthuset, var klokken blevet kvart over syv og det regnede. Mine egne billeder blev mørke og trælse og derfor har jeg lånt et billede fra Make Up Stores internationale site, indtil jeg får taget et i dagslys.

Make Up Store Lippencils
Det er ikke første gang, Make Up Stores Lippencils bliver omtalt her på bloggen. De er så cremede, at de kan bruges alene, men bliver naturligvis mere skinnende med en læbepomade eller gloss over. Det siger sig selv, at sådan en Lippencil er ultraholdbar, og det er bare en af grundende til, at jeg elsker dem. Farveudvalget er fabelagtigt, jeg har ikke tal på de gange Make Up Store har reddet mig, når jeg har ledt efter en farve, enten til at matche en læbestift, en idé eller den øvrige makeup.

Pink Soda
Photobucket
Denne variant er næsten neon pink og den er blevet brugt flittigt hele sommeren. Farven stammer fra Make Up Stores smukke sommerlook Coral, hvor der også findes en matchende Lipgloss Pot (farven Sea). Det er virkelig en lækker farve og den er perfekt, hvis du ikke er til diskrete farver på læberne. Min sommer har ikke budt på særlig avancerede looks. Hud, bryn og læber har været fokus og netop derfor sneg Pink Soda sig lynhurtigt ned i makeuptasken og blev der.

Make Up Store Lippencil koster 130 kroner og kan købes i Make Up Stores butikker på Fisketorvet eller i Sillebroen Shopping.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Camilla

Bare navnet “Pink Soda” får mig lyst til at eje den 🙂
/Camilla

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *