Håbløs tørshampoo: Sephora express dry shampoo

21.08.12
Sephora tørshampoo før

Kender I det, når man putter et produkt på, og bagefter tænker “er det mig, der er noget helt galt med, eller kom jeg slet ikke noget på?”

Sådan et produkt er Sephoras egen tørshampoo express dry shampoo. Første gang jeg brugte den sprayede jeg den godt og grundigt i hele håret, som jeg altid gør med tørshampoo. Og ingenting… Mit hår var absolut lige så fedtet, som før. Siden har jeg forsøgt igen og igen (har stukket den til Helene nu, for at se om det er mig, der er gået helt fra koncepterne). Men nej. Absolut stort set ingen effekt på mit fedtede hår. Nada!

Her er Katja med fedtet hår (det er vist endda på 3. dagen – masser at arbejde med!)

Sephora tørshampoo før

Spraye, spraye, spraye med masser af Sephora tørshampoo

Sephora tørshampoo

Og så…. Well…

Sephora tørshampoo

Så nej, jeg kan ikke lide den. Overhovedet! Desværre, for den er billig og i en superpraktisk lille spray, hvorfor jeg også straks købte den, da jeg så den. Men ak…

Sephora Express Dry Shampoo

Har du prøvet den? Hvilken tørshampoo kan du lide?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
60 kommentarer
Thao Xuan Ho

hej jeg kan anbefale Swiss o par Frottee, den virker 🙂 giver fylde samt er meget frisk i det.

Mille

Den er nemli´god…let, fjerner den fedtede fornemmelse, og dufter mildt – eneste minus er at den ligner en toilet luftfrisker 😀

Marie Andersen

Toni & Guy laver den lækreste tørshampoo, men til en fattig studerende nøjes jeg for det meste med matas’; billig og god – what’s not to love?

Pudderdåse Katja

Jeg synes også at Toni & Guy er rigtig god. Skal have anmeldt den snart

Tina T

Jeg ikke døje Toni & Guy’s produkter føj hvor de er for parfumeret jeg får kløede og kradsen og hovedpine af deres produkter.

Pudderdåse Katja

Synes du? Altså ja – ingen tvivl om at de er parfumerede! Men det er alle hårprodukter stort set, de er slemme allesammen. Jeg synes egentlig ikke T&G er værre end gennemsnittet. Men der er også andre tørshampoo, jeg kan reagere på.

Ditte

Oribe. Dry texturizingspray. Ingen over og ingen under.
Desværre koster den 300 kr. Den er godt nok også stor, men alligevel…

Pudderdåse Katja

uhaaaa. 300 kroner duer ikke her med mit forbrug af tørshampoo. Der ryger rask væk et par dåser eller tre på en måned.

lorena

Hvor kan jeg købe Oribe tørshampoo.

Ditte

Har ikke prøvet den, nej. Og det skal jeg bestemt heller ikke efter den anmeldelse!
Jeg bruger Klorane. Den er helt perfekt til mig 🙂

Pudderdåse Katja

Kan heller ikke anbefales 😀 Klorane er også en af mine faves.

Baysen

Jeg har endnu ikke fundet en rigtig god tørshampoo. Jeg har meget fint og tyndt hår, som fedter MEGET nemt (allerede på 1. dagen :-(). Toni & Gui er absolut INTET værd, mit hår forbliver lige fedtet. Matas’ egen er ganske god, den opfrisker og løfter håret. Desværre laver den lyse/grå striber i håret, hvilket altså ikke er et hit i min verden. Det samme er iøvrigt problemet med Gun Britts Dry Volume Booster – ærgerligt for den er altså rigtig god!

Pudderdåse Katja

Toni & Guy synes jeg er god. Matas også, men den lugter så frygteligt og ja – den striber. Gun Britt har jeg ikke prøvet desværre

Mille

Tror at Swiss o par Frottee vil være perfekt for dig så…den er meget let i det 🙂

Pia

Har efter lang tids søgen forelsket mig i tørshampooen fra big sexy hair. Den gør ikke håret gråt og hvidt, som de andre jeg har forsøgt mig med. Bruger den også til at style håret, så den er min evige ven i nøden.

Pudderdåse Katja

Hvor køber du den?

Camilla Aia

Big Sexy Hair er fantastiske produkter! Super gode til fint hår uden volume fra naturens side. De kan findes her: http://nicehair.dk/m/sexy-hair/big-sexy-hair.html?gclid=CL_Ou4TP-bECFUgumAodVR0AHg

Pudderdåse Katja

Må jeg prøve 🙂

anja rou lund

jeg sværger til tresemme, både den almindelige og den til fint hår. jeg oplever ikke den store forskel på de to, men til gengæld virker de begge fantastisk i mit hår. Jeg har prøvet forskellige mærker og en del af de andre efterlader håret med en lidt hårlak lignende hinde, men tresemme får bare håret til at virke rent og løftet…mit hår sidder faktisk langt bedre med en tørshampoo end når det er nyvasket 🙂

Pudderdåse Katja

Sjovt, jeg kan heller ikke for alvor mærke forskel. Jeg tager glad den, de nu har i Føtex Nørrebro (de har dem nemlig sjældent på hylden…)
Også min favorit jo – hvilket vist ikke er nogen hemmelighed.

Maja

Kevin Murphys hårpudder virker for mig 🙂

Pudderdåse Katja

Hårpudder er også virkelig dejligt

IdaAgnes

Har i prøvet Batiste?
Kan købes på Asos med gratis fragt. 49 kr for 400 ml! Kæmpe flaske, og den er bare suveræn!
Jeg bruger dog helst den originale da dem med parfume, kan virke lidt ‘tyggegummi’-agtige 🙂
Håret bliver flot og luftigt- kan også fås til brunetter 🙂

Pudderdåse Katja

Ja den har jeg prøvet. Men Asos solgte den ikke, sidst jeg forsøgte :-/ Den er også god!

Tanja

Got2be… Købte den efter at ha læst den havde vundet en beauty award. Og jeg er da enormt overasket! Gav omkring 35 kr. i Matas på tilbud godt nok.
Den sprayer noget hvidt pulver agtigt noget ud som lige skal maseres godt ned i rødderne, men den virker altså bare! Og så lugter den ret godt syntes jeg… Jeg er hvertfald hooked 🙂

Pudderdåse Katja

Åh det er min anden hade-tørshampoo. Præcis det hvide pulver gør, at jeg kan mærke den støve på mine fingre hele dagen, hvis jeg rører ved mit hår. Nope, den kan jeg slet ikke lide. Den… klistrer, hvis du forstår?

Katrine Højer

Ja, puha, heller ikke min yndlings. Købte den også efter at have læst godt om den. På tilbud til 35 = der skulle da liiiige 6 med hjem. Så nu står de og samler støv i skabet. Batiste er min favorit!

Pudderdåse Katja

Av 6! Hmmm…. Du må finde en, der kan lide den…

Susanne

Jeg mener man skal børste håret godt bagefter, netop for ar fjerne rester af produktet

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *