La Roche-Posay Toleraine Teint Creme Foundation: let kompakt foundation

Håbløs tørshampoo: Sephora express dry shampoo

Kender I det, når man putter et produkt på, og bagefter tænker “er det mig, der er noget helt galt med, eller kom jeg slet ikke noget på?”

Sådan et produkt er Sephoras egen tørshampoo express dry shampoo. Første gang jeg brugte den sprayede jeg den godt og grundigt i hele håret, som jeg altid gør med tørshampoo. Og ingenting… Mit hår var absolut lige så fedtet, som før. Siden har jeg forsøgt igen og igen (har stukket den til Helene nu, for at se om det er mig, der er gået helt fra koncepterne). Men nej. Absolut stort set ingen effekt på mit fedtede hår. Nada!

Her er Katja med fedtet hår (det er vist endda på 3. dagen – masser at arbejde med!)

Sephora tørshampoo før

Spraye, spraye, spraye med masser af Sephora tørshampoo

Sephora tørshampoo

Og så…. Well…

Sephora tørshampoo

Så nej, jeg kan ikke lide den. Overhovedet! Desværre, for den er billig og i en superpraktisk lille spray, hvorfor jeg også straks købte den, da jeg så den. Men ak…

Sephora Express Dry Shampoo

Har du prøvet den? Hvilken tørshampoo kan du lide?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

60 kommentarer

 • Thao Xuan Ho

  hej jeg kan anbefale Swiss o par Frottee, den virker :-) giver fylde samt er meget frisk i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Den er nemli´god…let, fjerner den fedtede fornemmelse, og dufter mildt – eneste minus er at den ligner en toilet luftfrisker :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Andersen

  Toni & Guy laver den lækreste tørshampoo, men til en fattig studerende nøjes jeg for det meste med matas’; billig og god – what’s not to love?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg synes også at Toni & Guy er rigtig god. Skal have anmeldt den snart

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina T

   Jeg ikke døje Toni & Guy’s produkter føj hvor de er for parfumeret jeg får kløede og kradsen og hovedpine af deres produkter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Synes du? Altså ja – ingen tvivl om at de er parfumerede! Men det er alle hårprodukter stort set, de er slemme allesammen. Jeg synes egentlig ikke T&G er værre end gennemsnittet. Men der er også andre tørshampoo, jeg kan reagere på.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oribe. Dry texturizingspray. Ingen over og ingen under.
  Desværre koster den 300 kr. Den er godt nok også stor, men alligevel…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   uhaaaa. 300 kroner duer ikke her med mit forbrug af tørshampoo. Der ryger rask væk et par dåser eller tre på en måned.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • lorena

   Hvor kan jeg købe Oribe tørshampoo.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Har ikke prøvet den, nej. Og det skal jeg bestemt heller ikke efter den anmeldelse!

  Jeg bruger Klorane. Den er helt perfekt til mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kan heller ikke anbefales :-D Klorane er også en af mine faves.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har endnu ikke fundet en rigtig god tørshampoo. Jeg har meget fint og tyndt hår, som fedter MEGET nemt (allerede på 1. dagen :-(). Toni & Gui er absolut INTET værd, mit hår forbliver lige fedtet. Matas’ egen er ganske god, den opfrisker og løfter håret. Desværre laver den lyse/grå striber i håret, hvilket altså ikke er et hit i min verden. Det samme er iøvrigt problemet med Gun Britts Dry Volume Booster – ærgerligt for den er altså rigtig god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Toni & Guy synes jeg er god. Matas også, men den lugter så frygteligt og ja – den striber. Gun Britt har jeg ikke prøvet desværre

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Tror at Swiss o par Frottee vil være perfekt for dig så…den er meget let i det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Har efter lang tids søgen forelsket mig i tørshampooen fra big sexy hair. Den gør ikke håret gråt og hvidt, som de andre jeg har forsøgt mig med. Bruger den også til at style håret, så den er min evige ven i nøden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja rou lund

  jeg sværger til tresemme, både den almindelige og den til fint hår. jeg oplever ikke den store forskel på de to, men til gengæld virker de begge fantastisk i mit hår. Jeg har prøvet forskellige mærker og en del af de andre efterlader håret med en lidt hårlak lignende hinde, men tresemme får bare håret til at virke rent og løftet…mit hår sidder faktisk langt bedre med en tørshampoo end når det er nyvasket :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Sjovt, jeg kan heller ikke for alvor mærke forskel. Jeg tager glad den, de nu har i Føtex Nørrebro (de har dem nemlig sjældent på hylden…)

   Også min favorit jo – hvilket vist ikke er nogen hemmelighed.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kevin Murphys hårpudder virker for mig :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IdaAgnes

  Har i prøvet Batiste?
  Kan købes på Asos med gratis fragt. 49 kr for 400 ml! Kæmpe flaske, og den er bare suveræn!

  Jeg bruger dog helst den originale da dem med parfume, kan virke lidt ‘tyggegummi’-agtige :)
  Håret bliver flot og luftigt- kan også fås til brunetter :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja den har jeg prøvet. Men Asos solgte den ikke, sidst jeg forsøgte :-/ Den er også god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Got2be… Købte den efter at ha læst den havde vundet en beauty award. Og jeg er da enormt overasket! Gav omkring 35 kr. i Matas på tilbud godt nok.
  Den sprayer noget hvidt pulver agtigt noget ud som lige skal maseres godt ned i rødderne, men den virker altså bare! Og så lugter den ret godt syntes jeg… Jeg er hvertfald hooked :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Åh det er min anden hade-tørshampoo. Præcis det hvide pulver gør, at jeg kan mærke den støve på mine fingre hele dagen, hvis jeg rører ved mit hår. Nope, den kan jeg slet ikke lide. Den… klistrer, hvis du forstår?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Højer

   Ja, puha, heller ikke min yndlings. Købte den også efter at have læst godt om den. På tilbud til 35 = der skulle da liiiige 6 med hjem. Så nu står de og samler støv i skabet. Batiste er min favorit!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Av 6! Hmmm…. Du må finde en, der kan lide den…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Susanne

   Jeg mener man skal børste håret godt bagefter, netop for ar fjerne rester af produktet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke da noget møg at den ikke virker – resultatet er da virkelig ringe! Min farvorit er helt klart Toni & Guy, hver gang jeg er i London snupper jeg et par stykker med hjem – altid til super pris. Boots har altid gode priser på Toni & Guy.
  Jeg har også prøvet Batiste, den er også rigtig god og duften er frisk.
  /Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Nej jeg er enig, der er ikke noget at være imponeret over :-D Batiste og Toni & Guy er helt sikkert gode.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også været meget godt tilfreds med Batista. Desuden er Balea (DM drogerie markts eget mærke) trocken shampoo også rigtig god. Og billig. Men kan vist kun købes i DM i Tyskland. Hvis man er på de kanter kan den dog varmt anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak for tippet, jeg mangler en god en at købe, når jeg er Tyskland, hvilket jeg er meget ofte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er det mærkeligt! Har lige købt Sephoras for 3. gang og er så glad for den! Den gør virkelig gode ting for mit hår, og giver sygt meget voulmen. Har gået og anbefalet den til alle mine venner og alt muligt!
  Tror måske bare det afhænger af hårtype måske :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Selvfølgelig gør det det. Der er altid nogen, der elsker det, som andre hader :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Foretrækker også den fra Toni&Guy. Den løfter håret så pænt og så dufter den så deeeejligt!!
  Desværre er den lidt dyr når man er på SU

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja den er. Og jeg bruger i hvert fald tørshampoo op rimelig hurtigt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, fedt indslag :) Jeg har også prøvet den type tørshampoo, hvor man tænker…”Nu ser mit hår endnu mere fedtet ud end før”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes Gun brits er ret god – og den fåes i flere forskellige farver, så man ikke bliver hvidhåret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha… elsker bare jeres billeder :D Katjas øjne siger vidst alt der er at sige om dette produkt ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lika

  Stafford dry shampoo prøvede jeg og det er den bedste jeg nogensinde har prøvet. Har før prøvet flere forskellige fx Got2be – og det virkede ikke for mig. Jeg kan have det sygeste fedtede hår, men stafford ordner det så fint. varm anbefaling herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg anede ikke engang, at de havde en tørshampoo!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Toni&Guy er slet ikke mig. Jeg synes, den gør som Sephora gør ved dig. Der sker intet.
  Jeg er der imod rigtig glad for Trines Wardrobe. Den er lækker, dufter godt og så koster den ikke alt for meget :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er sjovt, så forskelligt det er :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin V. Sørensen

  Hej damer!
  Må jeg komme med et dumt spørgsmål?
  Hvad er forskellen på tørshampoo og hårpudder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Karin
   Det er da ikke et dumt spørgsmål! Tørshampoo er en spray og en hårpudder er… well en pudder, som man drysser i håret. De kan lidt det samme, men jeg synes personligt at tørshampoo er bedre til at få håret til at se renere ud, mens hårpudder giver mere struktur. Men det er en smagssag. De kan begge mattere håret og mindske fedt.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv øv øv at købe et produkt der bare slet ikke virker.
  jeg er personligt fan af Label.M’s tørshampoo til enten lyst eller mørkt hår (: wee (:

  du bürde prøve den.

  //Maria
  http://www.bigshion.blogspot.com – Fashion for big beautiful girls

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg har prøvet den, og jeg køber den ALDRIG igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Nu er jeg heldigvis udstyret med hår der sjælden bliver fedtet. der går omkring 4-5 før det bliver fedtet i hovedebunden :).

  Dog har jeg en veninde som er super glad for Baby pudder.
  Som hun drysser i håret og så redder ud.
  Eneste minus er at håret godt kan virke lidt gråligt hvis man putter for meget i (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det har jeg hørt før. En eller anden dag må jeg prøve.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg HADER den fra Matas, fordi den er lugter værre en neglelak. Jeg er ved at dø, når jeg har brugt den. Ud med den. Jeg er glad for tresemme, hvis lugt er ok, og som gør håret “rent” og det er det. En klar favorit. Got2be virker også, men den har også en volume/hårspray-agtig effekt på mit hår, så bruger den anderledes end tresemme. Den blå frotté gør bare mit hår mere fedtet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak – jeg troede det kun var mig, der syntes at den fra Matas lugter som…. ja….

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er selv rigtig glad fra Dry Shampoo fra Batiste :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RIKKE

  Har prøvet mange forskellige. Tresemme er favoritten indtil videre. Matas kan også bruges når det skal være lidt billigt, lugter dog ikke særligt godt. Klorane er helt fantastisk til mit hår men hovedbunden kan absolut ikke lide den. Got2b er god men stinker og efterlader det meste af badeværelset med et Hvidt klistret lag. Næste test må blive bastista

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Helt klart, Stafford. Den fås til til blondiner og brunetter, så er fri for det hvide pulver ;-) Kan købes i Magasin.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

La Roche-Posay Toleraine Teint Creme Foundation: let kompakt foundation