Vinderne af Pantene & Pudderdåserne workshop

Lørdagslook: Pride

I anledning af Copenhagen Pride tænkte jeg, at det var på tide at få lavet et af de looks, som vi ofte får forespørgsler på nemlig regnbuelooket. Som bekendt er Pride symbolet netop alle regnbuens farver og derfor var det en oplagt mulighed for at rocke et seriøst farverigt look. Det er længe siden, jeg har fået SÅ mange komplimenter. Det sjove er at det i virkeligheden er ret simpelt, det kræver selvfølgelig en hulens masse forskellige farver øjenskygge. Denne gang brugte jeg også farver fra INGLOT, men i løbet af ugen har de to nye paletter fra L’Oréal Paris stået på egne ben. Det er virkelig cool, at der er kommet paletter med lidt mere farve.

Ansigt
Med Bobbi Brown Foundation Stick dækkede jeg rødme på kinderne, derefter fordelte jeg ganske let L’Oréal Paris Nude Magique BB Cream i hele ansigtet. Til sidst blev huden matteret med L’Oréal Paris Nude Magique BB Powder.

Bryn
Det er L’Oréal Paris Color Riche Eyebrow Pencil, som er brugt til at markere brynene.

Kinder
Yves Rocher Shimmering Bronzer i farven 04 Terre De Soleil har jeg brugt i hårgrænsen, på kindbenene og lidt på hagen. På kindæblerne er det Pink Reef fra Make Up Star.

Øjne
For at få det mest mulige ud af farvet øjenskygge er det en god idé at bruge en let fedtet base, her har jeg valgt den hvide ende fra Max Factor Smoky Eye Effect Eyeshadow Step 1 i farven Onyx Smoke.
Photobucket
Vipperne er markeret med Rimmel London Exaggerate Waterproof Eye Definer i farven 261 Noir. Derefter brugte jeg følgende øjenskygger:
L’Oréal Paris Color Riche Les Ombres i farven S4 Tropical Tutu (med farverne turkis, orange, lys grøn og hvid)
L’Oréal Paris Color Riche Les Ombres i farven S3 Disco Smoking (sort, lilla, pink og gul)
INGLOT AMC Eye Shadow i farven 60 (gul)
INGLOT Eye Shadow Matte i farven 382 (Rød)
INGLOT Eye Shadow Matte i farven 388 (blå)
INGLOT Eye Shadow Matte i farven 384 grøn)
Photobucket
På øverste øjenlåg er øjenskyggerne lagt ved siden af hinanden fra inderste til yderste øjenkrog med hvid (Tropical Tutu), gul (INGLOT), mørk gul (Disco Smoking), orange (Tropical Tutu), rød (INGLOT), pink (Disco Smoking), lilla (Disco Smoking).
Under øjet er farverne lagt fra yderste til inderste øjenkrog med den blå øjenskygge fra INGLOT både på øverste øjenlåg og under vipperne og derefter er det den turkis (Tropical Tutu), grøn (INGLOT) og  lys grøn (Tropical Tutu) i inderste øjenkrog.
På vipperne er det MAC Extended Play Lash i farven Endlessly black.

Læber
Tisane Læbebalsam duppet med INGLOT Eye Shadow Matte i farven 382.Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

5 kommentarer

 • Ved du noget om, hvornår L’Oréals BB-produkter lanceres??
  Fedt look i øvrigt ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ikke blot er det en skøn anledning. Looket ser og helt fantastisk ud og klæder dig virkelig.

  Smukt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I love it :-) Helt fantastisk dag i øvrigt til Copenhagen Pride, og hvor kan de feste…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja SH

  I praise/pride thee…. wow hvor er det flot – helt klart et look man kan bruge til at peppe en hverdagsgrå ugedag op, eller ganske simpelt til en festlig aften i byen. Meget flot – sjov idé og virkelig fedt. Nu må jeg vist ud og shoppe nye farver….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser fedt ud!
  Hvor køber du Inglot øjenskyggerne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Pantene & Pudderdåserne workshop