Neglelak der holder: CND Stickey og Super Shiney top og base coat

Fredagsfavorit: Yves Rocher Velvety Facial Moisturizer – with organic aloe vera

Du kender det sikkert godt, det meste af året føles huden mere eller mindre tør, og så om sommeren kan du nærmest ikke kende din hud igen. Den er mere fedtet og måske får du endda flere urenheder. Sådan er det i hvert fald for mig, det vil sige, sådan plejer det at være. Denne sommer har nemlig budt på en nyhed, som har været min redning.
Velvet Facial Moisturizer er navnet på min redning. Cremen er fra Yves Rochers nye økologiske serie, hvor alle produkterne indeholder aloe vera. Cremen har en virkelig behagelig konsistens og huden føles blød og behagelig. Samtidig er der ingen tegn på irritation og de sædvanlige tørre pletter i panden er heller ikke til at se.
Yves Rocher Velvety Facial Moisturizer er fuld af gode olier og altså en hel del aloe vera, så det er egentlig ikke særlig overraskende, at den er behagelig at bruge.

Hvis du er parfumeallergiker, skal du gå uden om Velvety Facial Moisturizer. Cremen indeholder desværre tre af de 26 særlig allergene parfumestoffer. Det er lidt ærgerligt, for selv om jeg personligt synes godt om duften, så er der jo mange, som må vælge den fra på det grundlag.

Yves Rocher Velvety Facial Moisturizer – with organic aloe vera koster 59 kroner og kan købes i Yves Rochers danske webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Apo-rot.dk - Ellos - Nelly - Flere links

4 kommentarer

 • Linket virker ikke :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva J.

  Hvor er det dog ærgerligt med de der allergene parfumestoffer.
  Det lyder ellers som en vidundercreme på alle andre områder .

  Eva J.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Eva!
   Jeg er helt enig! Det er en skam, og egentlig tror jeg, at den ville have duftet udemærket uden parfume.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Neglelak der holder: CND Stickey og Super Shiney top og base coat