Yndlings makeup taske til rejser fra Make Up Store

Tirsdagstip: Deltag i Copenhagen Fashion Week

Selvom invitationerne ikke er dumpet ind af brevsprækken, behøver du ikke at undvære den forestående modeuge. Der er nemlig masser af arrangementer, som er åbne for alle. Følg med på Copenhagen Fashion Festival, hvor du også finder nyheder, Fashion TV og selvfølgelig programmerne for ugens shows.

Powder Room
Den ene af de to ting, jeg helst ikke vil undvære, er L’Oréal Paris’ Powder Room. Det er her, du har mulighed for selv at eksperimentere med de nyeste produkter fra L’Oréal Paris, få råd og vejledning eller du kan få lagt en gratis makeup af en professionel make-up artist og sidst men ikke mindst er der mulighed for at besøge neglebaren, hvor du selv kan lege med hele Le Vernis kollektionen eller booke en tid til en mini-manicure.
Alt dette og mere til foregår i et specielt indrettet skønhedsunivers, som ligger på Østergade 13 i København K. Powder Room er åbent fra i morgen onsdag den 8. august til og med fredag den 10. august fra klokken 12-17.
Hvis du vil booke en tid til makeover eller mini-cure, skal du henvende dig i skranken i Powder Room i åbningstiden.

Veet stiletløb 2012
Hvis du er øvet i disciplinen stiletløb, så er Veet Stiletto Run 2012 lige aktiviteten for dig. Det går ud på at 100 meter skal tilbagelægges i stiletter, der er mindst 7,5 cm høje. Løbet var stort hit sidste år og i år har du udover æren mulighed for at vinde præmier fra blandt andet Velorbis cykler og Carla F.
Tilmelding til løbet sker på Veets site, og på dagen er der blot tilbage at møde op, få målt stiletterne og få dit deltagernummer og derefter tage benene på nakken.

Vi ses derude <3Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk - Feelunique - Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yndlings makeup taske til rejser fra Make Up Store