Lørdagslook: Wackerhaus AW12

21.07.12

Nu har jeg ikke haft den mindste smule makeup på i over en uge og pludselig i går gjorde mit ene øje SÅ ondt og var rødt og hævet. Sært! Konklusionen er selvfølgelig, at jeg har fået øjenbetændelse af mangel på makeup 😉
Selvom jeg har billeder af et look liggende, så er det ikke særlig sjovt, når du ikke kan få fat i et eneste af produkterne endnu. Derfor har jeg i anledning af, at det snart er tid til Copenhagen Fashion Week igen fundet billeder frem fra februar. Looket er fra Wackerhaus’ show, som blev afholdt i koncertsalen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium den 1. februar i år.

Det var L’Oréal Paris med makeupartist Anne Staunsager i spidsen, som stod for makeuppen til showet. Et virkelig smukt og lækkert look. Det er mit yndlingslook fra vinterens shows, først og fremmest fordi jeg gentagne gange har brugt netop disse to skygger sammen og dernæst er Color Infaillible nogle af mine favoritter, når det gælder øjenskygger. Læbestiften Color Riche i farven 288 Intense Fuchsia er også flittigt brugt, både duppet på som her, men også ”full on” som her.

Den fulde produktliste har jeg ikke, men herunder finder du hovedaktørerne til både hud, øjne og læber. Den smukke model er Caroline C.

Hud
Huden fremstår lækker og fejlfri efter brug af Lumi Magique Base og Lumi Magique Foundation.

Øjne
Photobucket
Først er der brugt en grå eyeliner på den våde kant. Dernæst er den grå øjenskygge Color Infallible i farven 020 Pebble Grey tonet ud på hele øjenlåget op til øjenbrynet og rimelig bredt under øjet. Looket tilføjes ekstra dimension ved at lægge Color Infallible i farven 027 Goldmine som en lille prik tæt ved vipperne midt for både over og under øjet. Det afrundede og bløde look fremhæves ved at udelade mascara, det giver et meget anderledes udtryk.

Læber
Læberne er duppet med læbestiften Color Riche i farven 288 Intense Fuchsia i det såkaldte ”bitten lip”-look. Det vil sige at læbestiften er duppet på fra midten af læberne og ud mod læbekanten.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *