A-Derma Epithéliale A.H: Anti age-creme til discountpris

Rimmel Wake Me Up: Concealer til trætte festival-deltagere

Når nu du i morgen tidlig så småt begynder at få øjne, og de sidste billeder af Björk er ved at forsvinde fra dit indre blik. Når hverdagen starter igen mandag morgen, selvom det er alt for få timer siden, du stod med en fadøl og hoppede på Roskilde Festivallen. Så er en god concealer din bedste ven.

Og Rimmel Wake Me Up er en rigtig god og billig en af slagsen. Det der “Wake Me Up” er selvfølgelig bare et navn og et marketing gimmick. For enhver god concealer skal netop kunne skjule træthed og mørke rande. Men den her er rigtig god til det.

Perfekt til de fleste
Den lægger sig pænt, er nem at bruge, dækker godt, er ikke alt for shiny og så holder den godt. Den er ikke 100 procent dækkende, hvis du har meget mørke rande, men en ret perfekt konsistens for de fleste almindelige, mandagstrætte mennesker.

Jeg mødte altid smukke Charlotte Torpegaard til en presse-event, hvor hun så ekstraordinært godt og frisk ud. Det er ikke så længe siden at Charlotte blev mor. Og da vi var flere, der sagde til hende, at hun så ekstra godt ud for tiden, svarede hun, at det måtte være hendes nye Rimmel concealer. Læs hendes eget indlæg om concealeren her.

Til 59 kroner
Prisen og tilgængelighed er også svær at hamle op med. 59 kroner i Matas – så er den din. Og den understreger virkelig, at pris og kvalitet slet ikke behøver at hænge sammen indenfor makeup. Desværre er den ikke på Matas’ webshop endnu, men mon ikke den kommer snart?

Hvilken concealer bruge du? Kan du anbefale en?Find vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

34 kommentarer

 • M.

  nilens jord duo concealer! verdens bedste:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt enig i, at Nilens Jord duo concealer er den bedste jeg har haft fingrene i hidtil :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Den bliver jeg vist nødt til at prøve

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er rigtig glad for min MAC Pro Longwear concealer. Den koster lidt mere, men man skal bruge meget meget lidt, så den har altså holdt rigtig længe hos mig. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det er også stadig min yndlingsconcealer

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den hopper jeg altså med på. Hands down den bedste concealer jeg har prøvet til dato. Og betaler glædeligt det ekstra for den :)

   Tak for en awesome blog! :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak Anne :) Og jeg elsker den – fab concealer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har lige et spørgsmål. Hvad er det vigtigste af pudder og foundation? Hvis man skal vælge en af tingene, hvad er vigtigst?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Der er ikke noget, der er vigtigere. Det kommer an på, hvad du har behov for. De kan noget vidt forskelligt. Pudder kan mattere skinnende hud. Foundation kan dække misfarvninger og give et ensartet udseende.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Jeg bruger en old gammel en fra A-derma købt på et fransk apotek – har både en gul og en mere normalfarvet, de er godt nok drøje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Er den mere eller mindre dækkende end den fra Nielens Jord?

  Når man har meget mørke rander, er der så en mere dækkende du vil anbefale?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Jeg er altid på udkig efter billige produkter i god kvalitet, så derfor gad jeg godt at vide hvordan indholdslisten ser ud i denne concealer? Er den allergi-venlig? (hvis i altså har kigget på den slags ;)) Det forbinder jeg hvertfald ikke rigtig Rimmels produkter med.

  Jeg bruger selv Nilens Jord Concealer Duo som MANGE læsere anbefaler. Selve produktet er skønt, ja, men jeg oplever at der altid sætter sig en masse concealer i låget som man skal tørre væk, hver gang man bruger den. Super irriterende, og så er det jo også spild af produkt :) I værste fald får man concealeren på tøjet.. ikke så smart. Men af en eller anden grund, har jeg ikke mødt nogen med samme “problem”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bine

   Kære Pudderdåser.

   Det er nu anden gang jeg har oplevet, at jeg ikke får et svar på mit spørgsmål.. og som jeg kan se, har i svaret alle andre herinde. Det virker lidt mærkeligt :)

   Mvh Bine.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Bine!
   Vi gør os umage med at svare alle, men en gang imellem smutter det altså, at det er gået ud over dig er et tilfælde. Personligt har jeg næsten ikke været på fra computeren i tre uger og det er langt mere besværligt at søge og linke fra telefonen. Jeg kan ikke rigtig svare dig, da jeg ikke ejer omtalte produkt.
   Mange hilsner
   Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bine

   Tak for svar.
   Det er jo en menneskelig fejl at springe over nogle ;)
   Jeg kan godt se, at det er svært for dig at bedømme, når det er Katja der har skrevet om produktet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Bine
   Ja hvad pokker skete der der…. Jeg var i gang med at kigge på ingredienslisten, og så kom jeg fra det. Mit problem er nemlig at jeg ikke kan finde den.

   Men: Jeg vil sige, at der absolut ingen grund er til at tro, at Rimmel skulle være mindre allergivenlig end dyrere mærker. Tværtimod er det sjældent voldsomt parfumeret i modsætning til luksusmærker som YSL, Chanel og Dior som er MEGET parfumerede. Prøv at læse her: http://pudderdaaserne.dk/2012/03/18/makeup-for-allergikere-og-andre-sarte-hoveder/

   Jeg har ikke været igennem listen på denne, men der er INGEN sammenhæng mellem pris og allergivenlighed/skadelige ingredienser.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Og nej – jeg kender ikke nogle gode og billige blottingspapers. Jeg har brugt Shiseido altid. Men jeg er ved at prøve den billige fra Ebay. Skal nok skrive om den, hvis den er noget værd :)

   PS. Hvis du ellers oplever ikke at få svar til os, så prik til os. Vi får MANGE MANGE kommentarer og mails hver dag, så de smutter engang i mellem, og det er ALDRIG med vilje.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bine

   Tak for svar. Det er helt forståeligt, at man kan springe nogen over, når i får så mange beskeder hver dag.

   Jeg går også langt udenom mærker som YSL, Chanel og Dior fordi de simpelthen er alt for parfumeret til at jeg kan tåle dem. Men jeg bruger Nilens Jord, MAC og Gosh’s Velvet touch eyeliner hvilket jeg godt kan tåle, og her er jeg i tvivl om hvorvidt jeg kan tåle Rimmel.. man jeg må hellere i Matas, Magasin eller Salling (jeg bor i Aarhus) for at tjekke ingredienslisten så :)

   Mvh Bine

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Bine
   Ja prøv det. Jeg mener helt bestemt at der er mange uparfumerede produkter hos Rimmel. Men som med L’Oreal, Gosh, MAC og Maybelline er der ikke andet at gøre end at tjekke ingredienslisten. Der er forskel på produkterne. Held og lykke :)
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bodil

  Sorry bytter altid rundt på A-derma og Avéne. Den er fra Avéne fremstilet i USA men solgt i Frankrig og jeg kan ikke huske om jeg har købt den i Paris eller på en af de mange rejser til sydfrankrig. Det er vist ikke lige min dag i dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kan ske :D Må kigge næste gang jeg er i Frankrig på apoteks-raid :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik Boysen

  Var pudderdåserne på roskilde, kunne ellers godt have tænkt mig at sige hej og tillykke med en super side, som er ærlig.
  var nemlig også selv på roskilde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Henrik
   Nej, ingen af os var på Roskilde i år. Hvad så/hørte du? Jeg blev SÅ glad, da Jack White blev streamet live, yay!

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anja rou lund

  Den skal jeg prøve. Det er ikke noget bedre end billige produkter der virker <3. Jeg brugte selv touch eclait i mange år inden det gik op for mig, den egentlig ikke var særlig velegnet til at dække rande og lign., den fik dem nærmest til at se værre ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Anja
   Mine tæer krummer helt, når jeg læser det! Om jeg fatter, at det produkt er så populært :-D
   Godt du er kommet på bedre tanker
   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kære pudderdåser :)

  Tak for en skøn blog, som har gjort mange besværlige valg meget lettere.

  Men har lig et spørgsmål angående en god dækkende pudder/foundation, min hud er skinnede til tider fedtet og uren, og kan derfor virkelig ikke gennemskue hvad jeg skal bruge af pudder eller foundation for ligesom at undgå at forevære min urene hud, det skal helst være uden olie og uden bismuth for at undgå at forværre det ikk?
  Bruger pt. en løs mineral pudder fra Youngblood, men den er sleeet ikke holdbar nok, da den nærmest kommer til at sidde i kager efter et par timer
  :(
  Så har i nogle bud på noget som kunne virke for mig ?? :)

  Ps. ville den omtalte concealer MAC Pro Longwear kunne passe til min hudtype uden at forværre min hud?

  De allerbedste weekendhilsner fra Line :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Line
   Uden olie og bismuth… Næææææ altså… Du skal gå efter en ikke-fedtende og olie-absorberende foundation, som føles godt og sidder pænt. Så skal du sørge for at få en tester og teste et par dage, inden du bruger penge på den for at være sikker på, at du ikke slår mere ud af den. Og så glemme ingredienserne :)

   Mineralpudder er ikke min kop te – af samme årsag som du nævner. Det ER bare pudder. Det vil siger, at du kommer til at se pudret ud, det dækker ikke ordentligt og det holder ikke specielt godt.

   Til en som dig vil jeg altid anbefale en flydende foundation. Hvilken det så skal være? Det kommer helt an på, hvor meget dækkeevne osv du ønsker. Prøv at starte med at tygge vores foundationanmeldelser igennem: http://pudderdaaserne.dk/category/anmeldelser/anmeldelser-makeup/foundation/

   De fleste, som vi taler pænt om, vil du nok godt kunne lide også.

   MEN HUSK AT FÅ EN TESTER MED HJEM FØRST http://pudderdaaserne.dk/2012/02/02/sadan-vaelger-du-den-rigtige-foundation/

   Og ja – MAC Pro Longwear tror jeg vil være en rigtig god concealer til dig.

   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Hvor er det en fantastisk blog I har kørende!! Hjælpsom på alle punkter! :)

  Efter at have været igennem MANGE concealere i alle afskygninger, har jeg meget længe været glad for Nilens jord – duo.. Den passede til min hud (er en blegfis året rundt) men synes nu den ik gad blive siddende hvis man lige gnubbede lidt. :)
  Mac’s pro long wear concealer har slået Nilens jord duo! og endda Lancomes lysreflekterende concealer (til under øjnene), samt mange andre fra GOSH, rimmel og maxfactor. Den holder jo en evighed. :)
  Tak for det !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Velbekomme søde Kathrine. Det er også en af mine egne store favoritter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • luna

  Hej pudderdåser, jeg er lidt af en novice inden for concealere. Jeg leder efter et produkt som både kan benyttes til at korrigere rødmen og dække lejlighedsvise bumser. Altså noget med en medium dækkeevne tænker jeg? Ville dette produkt mon kunne gøre det? Jeg kan se at mange anbefaler nilens jord, men da produktet kun kommer i to farver tvivler jeg på at den bliver lys nok til min vinterblege hud (jeg bruger til sammenligning farven alabaster 00 fra bobbi brown i foundation). På forhånd tak og tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Luna
   Det kan det sagtens, det er en god allround flydende concealer. Men hvis du er 00 Alabaster i Bobbi Brown, så er jeg oprigtigt i tvivl om den er lys nok til dig? Prøv før du køber. Nilens Jord bliver heller ikke lys nok. Du må i Bobbi Brown ellers er jeg bange for.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A-Derma Epithéliale A.H: Anti age-creme til discountpris