Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

4 kommentarer

 1. Det naturlige look er super smukt til dig :-)

 2. Mie Skriver

  Hej :)
  Lækker blog!
  Har lige et spørgsmål angående elf makeup, som du bruger her. Jeg har længe tænkt over, altså det er jo rimelig billige produkter, og synes ofte, at billige produkter kan være frygtelige i forhold til ingredienslisten… Så er elf produkterne egentlig okay i forhold til det?:-)

  • Pudderdåse Katja

   Hej Mie
   Det synes jeg ikke. De billige mærker som elf og wet n wild er generelt ikke værre eller bedre, når det kommer til skadelige ingredienser. Der er både gode og dårlige produkter i blandt og frekvensen er ikke højere. Det kommer også helt an på, hvad du egentlig mener med “frygtelige ingredienser”? Der er stor forskel på, hvad man gerne vil undgå – og det er ikke altid et rationelt valg.
   Men jeg har aldrig set belæg for at dyrere produkter pr. definition skulle være mindre skadelige end billige. Overhovedet
   Kh. Katja

 3. Rikke

  Så fint og enkelt….
  VAr det ikke extensions der hade ødelagt dine vipper sidst?

FØLG DINE YNDLINGSBLOGS
Du kan nu følge dine yndlingsblogs og se deres nyeste indlæg på bloggersdelight.dk