Anmeldelse af solcreme: Nivea Pure & Sensitive

Fredagsfavorit: L’Oréal Paris Le Vernis i farven 213 Sassy Pink

Mine negle har fået temmelig meget opmærksomhed i de sidste uger. Jeg har nemlig, som så mange andre taget de forskellige farvede negle til mig. Det betyder, at jeg har meget lettere ved at vælge farver, for nu kan jeg bare tage alle dem på, som jeg har lyst til. Det er i praksis fire eller fem forskellige lakker, som bliver valgt per lakering, men det ser ret fint ud, uden at det bliver alt for funky. Mine sønner har lavet en liste over kombinationer, som de synes skal prøves af. Jojo, vi er skam alle sammen nogle dåser her hjemme.

Den eneste neglelak, som er gået igen flere gange, er LÓréal Paris Le Vernis i farven 213 Sassy Pink. De mange nye farver fra L’Oréal er SÅ fine, jeg har haft mere end almindelig svært ved at vælge nogle ud. Lige 213 Sassy Pink kom med posten og ved første øjekast, synes jeg egentlig ikke, at den var særlig speciel. Altså den kølige pink nuance er da fin, men det, der gør farven så særlig, er, at den er virkelig god at matche med andre røde nuancer.

Holdbarheden på Le Vernis er generelt virkelig god, faktisk oplever jeg, at det er de eneste negle, hvor lakken ikke begynder at skalle af.

Du kan købe L’Oréal Paris i Matas, i Magasin, i parfumerier og større supermarkeder, hvor Le Vernis koster 39,95 kroner.

6 kommentarer

 • Elsker L’oréals lakker! Men er de nye farver kommet i butikkerne? Jeg har nemlig ikke kunnet opstøve dem endnu :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Baysen!
   Dem jeg har købt er fra Magasin og de havde alle de nye undtagen en (110), de 20 nye lakker skulle være i butikkerne senest medio juni, så jeg ved ikke om leveringen har drillet eller hvad der er sket. Jeg gik nemlig også selv forgæves i mindst 10 forskellige butikker. Som oven i købet vendte øjne osv. fordi de ikke anede, hvad jeg talte om. Der er jo 48 nye lakker og at der skulle komme 20 mere er åbenbart utænkeligt…suk! Jeg håber, de kommer snart, for der er ualmindelige mange lækre farver blandt.

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, de farver jeg har set er virkelig flotte!! Jeg må bare håbe og krydse fingre for, at de snart dukker op i en af de mange Matas’er, Føtex’er eller Bilka her i Århus-området!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Vi bliver også ved med at lede i hvert fald. Sig til hvis de dukker op :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Lige en lille rettelse til jer – de koster kun 29,95 ;) Jeg vil lige tilføje, at de er helt fantastiske til water marbling – selv dem med glimmer :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Trine
   Det gør de ikke der, hvor jeg har købt dem. Og det er heller ikke den vejledende udsalgspris i følge L’Orèal.
   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af solcreme: Nivea Pure & Sensitive