Verdens bedste neglelakfjerner: Sephora Express Nail Polish Remover

Virkelig god hårdag: Boho Waves fra Alterna

Jeg har en seriøst skod-dag i dag. Ingen grund til at gå i detaljer, men så er det da i det mindste rart at vide, at man har en konstant god hårdag for tiden. Det skyldes blandt andet Boho Waves fra Alternas Bamboo Style serie.

Ingen tvivl om at jeg trænger til at komme til frisøren – meget! De nederste spidser i mit hår er knastørre og filtrede, og de fleste stylingprodukter, jeg har brugt, har bare bidraget til den generelt filtrede og tørre tilstand. Det gør denne ikke! Den giver lige præcis den blanding af hold, tekstur, volume og glans, mit hår trænger til. Den giver præcis det surf look – uden at udtørre og filtre som mange andre.

Der er ikke nogen grund til at tro, at det er bambus, der gør det. For det første står der mange andre gode ting højere oppe på ingredienslisten end bambus, for det andet er der absolut ingen forskning at finde, der handler om bambus i hårpleje. Skidtpyt, den virker fantastisk – selvom det er de gode gamle ting, der virker og ikke de eksotiske (det er det altså altid – hvis du skulle være i tvivl).

Her kan du købe det
Du kan købe Bamboo Style produkterne fra Alterna hos udvalgte frisører. For at fortsætte min klasse-ringe dag kan jeg heller ikke finde de danske priser. Men den koster 23 pund hos lookfantastic.com.

PS. Se mig, jeg er blevet modebloggere for en dag :-DFind vores egen hudplejeserie på Dåseshoppen.dk - Følg os på Facebook og Instagram  @pudderdaaserne.dk

Kan du lide, det vi laver? Så brug et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.

Matas.dk - Sephora.dk - MAC - Paula's Choice - Asos - Escentual - Lookfantastic.dk - Gosh.dk  - Feelunique -  Beauty Bay - Nicehair.dk - DECIEM - Ellos - Nelly - Flere links

3 kommentarer

 • Janne

  Det lyder som noget jeg må prøve. Har du glat hår eller er der lidt fald deri?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har et klasse-eksempel på glat skandinavisk hår. Det er glattere end glat. Det er definitionen af fladt :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg skal til bryllup på lørdag, og overvejer at købe denne til min frisure.

  Har langt hår, og vil lave nogle store krøller med krøllejern, men tænker denne måske vil være god til at sprøjte i håret bagefter, så det ikke bliver for “pænt”, men gerne lidt boheme.

  Kan den bruges til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste neglelakfjerner: Sephora Express Nail Polish Remover