Virkelig god hårdag: Boho Waves fra Alterna

11.06.12

Jeg har en seriøst skod-dag i dag. Ingen grund til at gå i detaljer, men så er det da i det mindste rart at vide, at man har en konstant god hårdag for tiden. Det skyldes blandt andet Boho Waves fra Alternas Bamboo Style serie.

Ingen tvivl om at jeg trænger til at komme til frisøren – meget! De nederste spidser i mit hår er knastørre og filtrede, og de fleste stylingprodukter, jeg har brugt, har bare bidraget til den generelt filtrede og tørre tilstand. Det gør denne ikke! Den giver lige præcis den blanding af hold, tekstur, volume og glans, mit hår trænger til. Den giver præcis det surf look – uden at udtørre og filtre som mange andre.

Der er ikke nogen grund til at tro, at det er bambus, der gør det. For det første står der mange andre gode ting højere oppe på ingredienslisten end bambus, for det andet er der absolut ingen forskning at finde, der handler om bambus i hårpleje. Skidtpyt, den virker fantastisk – selvom det er de gode gamle ting, der virker og ikke de eksotiske (det er det altså altid – hvis du skulle være i tvivl).

Her kan du købe det
Du kan købe Bamboo Style produkterne fra Alterna hos udvalgte frisører. For at fortsætte min klasse-ringe dag kan jeg heller ikke finde de danske priser. Men den koster 23 pund hos lookfantastic.com.

PS. Se mig, jeg er blevet modebloggere for en dag 😀

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Janne

Det lyder som noget jeg må prøve. Har du glat hår eller er der lidt fald deri?

Pudderdåse Katja

Jeg har et klasse-eksempel på glat skandinavisk hår. Det er glattere end glat. Det er definitionen af fladt 😀

Pernille

Jeg skal til bryllup på lørdag, og overvejer at købe denne til min frisure.
Har langt hår, og vil lave nogle store krøller med krøllejern, men tænker denne måske vil være god til at sprøjte i håret bagefter, så det ikke bliver for “pænt”, men gerne lidt boheme.
Kan den bruges til det?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *