OPI The Amazing Spider-Man

Verdens bedste neglelakfjerner: Sephora Express Nail Polish Remover

Den her har været meget omtalt og med VIRKELIG god grund. Jeg har aldrig prøvet en neglelakfjerner så god, så blid og så effektiv. Det er en nem lille krukke med en svamp i med et lille hul, som du stikker fingeren ned i, venter, og så trækker du den op – nu uden neglelak på.

Først forsøgte jeg mig med ganske almindelig neglelak (Chanel Peridot). Der står på pakken, at det tager et minut, men efter ti sekunder:

Sephora Instant Express Nail Polish Remover

Men enhver neglelakfjerner kan fjerne Chanel neglelak. Så jeg satte den på den ultimative prøve af dem alle: Ruby Red Slippers fra Deborah Lippmann. Hvis ikke du har prøvet at fjerne den, så har du aldrig prøvet at fjerne glitter-neglelak. Manner, det er en bitch. Normalt så kræver det (og det er helt uden overdrivelse!) at væde vat i ren acetone og lade det sidde på neglen et godt stykke tid, og selv derefter sidder de forbandende små pailetter stadig fast og skal skrabes med håndkraft af neglen.

Det tog 20 sekunder i Sephora Express Nail Polish Remover. Svup!

Sephora Instant Express Nail Polish Remover Glitter

Jeg kan se at EvaK også har testet den på Deborah Lippmann glitter neglelak, med samme resultat. De ER bare de mest sindsyge neglelakker at fjerne.

Den har også den fordel at – selvom den selvfølgelig lugter – så lugter den mindre end de andre neglelakfjernere, jeg plejer at bruge. Baseret på det faktum, at min mand brokker sig mindre over lugten, end han plejer. (Eller også har han bare opgivet ævret).

Charlotte, Beautyjunkies, Trine, Celia – listen over andre bloggere, der elsker den er lang og længere end det her.

Men der er et men…
Helene kan ikke bruge den til glitterlak. For hende smuldrer svampen efter brug med nogle glitter neglelak. Det er ikke sket for mig med dem, jeg har brugt den med indtil videre – men jeg har slet ikke de samme glitterlakker som Helene. Så det er en risiko. Og hvis først det sker, så er svampen ødelagt.

Her kan du købe det
Sephora Express nail polish remover kan købes i Sephora i Illum for 70 kroner.

48 kommentarer

 • Jeg har også testet den med stor succes på min blog :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Pernille
   Linket virkede af en eller anden grund ikke, derfor har jeg sat det rigtige link ind under dit navn i stedet :-*

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Tak for link – dejligt med flere fans af den :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg har også købt den, troede jeg havde set en anmeldelse herinde og derefter købt den.

  Men hvis anmeldelsen først er her nu..? Aj, har en af jer så ikke nævnt den, bare lidt på et tidspunkt?

  Den er jo sindssygt god. Jeg har dog en lille problem med Sephoras egne lakker med glimmer, den gider ikke glimmeret. Måske et det samme problem som Helene jeg har…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Lækkert :) kan den bruges på kunstige negle – er der acetone/lignende stoffer i??
  Kh Camilla :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla. :) Jeg kan se, der er acetone i, ja…

   Og i øvrigt, skønne dåser, tak for henvisningen. :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Celia og Camilla
   Der er ikke Acetone i min, der er Ethyl Acetat i stedet.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Vil det opløse negle der ikke er lavet af gelé ?? :) ved du det? :)
   Kh ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Camilla
   Der er IKKE acetone i den jeg har!
   Jeg er ikke hjemme i hvilke stoffer, man kan/må bruge til kunstige negle…jeg tjekker dog gerne andre indholdsstoffer for dig <3

   Mvh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Jeg ved ikke om andre stoffer end acetone opløser dem – og det ville jo være lidt surt når man lige har lavet dem ;) hvor meget negl er der plads til dernede? Mine er ca 1 cm udover blommen?! :)

   Kh Camilla :)

   Ps. Tak for svar ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Helene

   Hej Camilla
   Nu har jeg talt med min søde veninde, som er negletekniker. Alle de negle hun bruger burde kunne holde til neglelakfjerner også en med acetone. Der burde ikke være noget, som kan opløse geléen…da den skal slibes af.
   Men hun lovede mig at teste på klinikken i løbet af denne uge, så jeg vender tilbage med svar, når jeg hører fra hende <3
   Der er plads til LANGE negle, selve svampen er ca. 10 cm.

   Spørg endelig igen, hvis jeg har glemt at svare på noget :-)

   Kh. Helene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Du er super :D mine er netop ikke af gelé – det er derfor jeg spørger ;) ;)
   Knuser

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Louise

  Sværger allerede til den! ;)

  Efterlyser dog en test af om man kan fylde ny neglelakfjerner i når den engang er blevet tom – ville jo være smart når man alligevel skal have en dunk stående til tåneglelak :) Og så hvor længe (eller måske nærmere til hvor mange gange) den rækker. Men det er nok lidt svært for jer at svare på allerede nu, så en opdatering når den er tom/fyldt med farve er meget ønsket :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   DET kan man:-) Jeg har gjort det selv med stor succes:-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det kan man nemlig. Du kan sågar købe Sephoras egen, mener deres refill koster 39 kr.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fedt – tak for svar :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også lidt nysgerrig efter hvor længe den holder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan også anbefale den fra Sally Hansen! Også til glitter! Mener den står til ca 50 kr. på nettet for en ret stor bøtte. Ulempen er, at svampen er hvid (idiot-farve at vælge) så det ser ret hurtigt klammo ud, men effektiviteten er ikke til at komme uden om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Må prøves! Hvem f… finder på at lave den svamp hvid???

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shila

  Jeg har brugt en der kan det samme fra LR i flere år nu. Den er virkelig lækker, køber den billigt gennem svigerfar, men kan også fås her:

  http://www.sund-og-smuk.dk/402-neglelakfjerner-boks.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Den glæder jeg mig til at prøve – lyder virkelig lovende.
  Selvfølge tænker jeg straks på, om tæerne også kan komme ned i! Kan de mon nå? ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg har også selv tænkt på det. I kundeanmeldelserne på Sephoras hjemmeside så jeg en, der gjorde det. Så hvor der er vilje er der vej. Jeg vil sige… Der er nok nemmere måder at fjerne neglelak på tæerne på. Men selvfølgelig kan man vel.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har også en liggende og er spændt på at se, hvor længe den holder. Prøvede en tester i Sephora, som nok var godt brugt, og der blev hele min finger helt rød af neglelakrester, som nok lå i svampen :( Så blev nødt til at gå efter med en vatrondel med neglelakfjerner alligevel. Øv bøv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Æææv… Vi får se, hvordan den klarer langtidsbrug xxx

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pudderdåse Helene

  Indtil videre har den holdt til at fjerne 20 lakeringer….jeg sætter en streg, for hver gang den har fjernet underlak, to lag farve og overlak på 10 fingre :-P Så får vi se, hvad den kan holde til.

  Kh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har netop købt den og glæder mig til at prøve den. tak for tippet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Selvtak. Glæder mig til at høre, hvad du synes.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Depend har også en ret god udgave til ca.50 kr. Den fås i Matas.Den fås i to udgaver den ene er en miljøvenlig udgave : http://www.dependcosmetic.com/int/Product.asp?PageNumber=121&Product_Id=585
  Det skal dog lige siges, at jeg har begge udgaver fra Depend (den hidsige og den miljøvenlige) og den fra Sephora og alle 3 har lidt problemer med at fjerne lak med glimmerstykker, alm. lak med perlemorsskær nupper de alle…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Sjovt – det synes jeg jo absolut ikke med Sephoras, som sagt. Skal prøve Depend også så og se.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

   Hmm….lægger du neglen “i blød” eller ??? Har lige måttet skrabe det sidste glimmer af med en urtekniv….ikk så godt for de stakkels klør!!!
   Tip modtages med kyshånd…er nemli´ vild med glimmernegle :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja, den skal ligge lidt i blød. På pakken står der et minut.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bonnie

  Eeeeej, jeg kan hverken finde Sephora neglelak fjerneren eller Depend neglelak fjerneren til at købe online.

  Jeg var i min lokale Matas for at høre efter “Depend”, men hun var en værre krukke og ville kun have mig til at købe deres eget stribede mærke! Argh!

  Desværre bor jeg i Jylland – ellers var jeg vaks taget ind og købt Sephora… ØV ØV ØV ØV!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ej en kost! Det er da ikke ok.

   Hvad med Sally Hansen? De har også en i krukke, som Helene elsker. Har du prøvet at finde den?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg havde engang en virkelig effektiv neglelakfjernersvamp, men da det var en min mor, havde købt til et homeparty, fik jeg aldrig anskaffet en ny, da den var brugt. Jeg havde forventningerne helt top, da jeg begyndte og læse om Sephoras på forskellige blogs, og det kan være derfor, jeg nu er en smule skuffet efter første test. Jeg oplevede efter at have fjernet lak på et par fingre, at jeg var nødt til lukke dåsen og vende dåsen for at få neglelakfjerner nok i toppen af svampen igen. Det er fair, hvis jeg havde brugt den nogle gange, men der burde vel være nok neglelakfjerner i første gang til at fjerne 10 fingre. Har I andre oplevet det? Desuden sad der stadig et meget tyndt lag lak tilbage på midten af mine fingre efter brug. Det kan dog være glitterproblemet, som I snakker om, da jeg havde en lysgul lak på med lidt shimmer i.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det har jeg slet ikke prøvet. Æv! Prøv evt. Sally Hansens version af samme, den taler Helene meget pænt om.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine Kokholm

  Hvor kan man skaffe den henne? bor nemlig i Jylland.
  Kan kun finde Instant Nail Polish Remover fra Sephora på nettet, og har den samme effekt ? som express.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Du kan ikke købe Sephora på nettet i Danmark desværre. Instant Nail Polish Remover er den samme, bare på det amerikanske marked. Jeg ved ikke, hvorfor de har kaldt den noget andet i Danmark.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsa

  Nej kære Pudderdåser – det er ikke verdens bedste neglelakfjerner men måske verdens hurtigste. Lugten er rædsom og hvad søren er det for skrappe midler man har hældt i den. Men nu købte jeg den altså og skal såmænd også nok får den brugt – selvom det kræver masser af god fed creme til neglene bagefter. Jeg købte også Gosh´s Lip Gloss og hildemænd for et arbejjde at åbne den. Det tog mindste et kvarter og en spids neglesaks at få det forbistrede genstridige plast af. Kan I ikke slå et slag for god og brugervenlig indpakning til kosmetik? Jeg ved godt at det er for at beskytte den men det må kunne gøres på en raffineret måde, og nej jeg fandt IKKE den strip der skulle kunne gøre det let at få papiret af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Elsa
   Nej du har absolut ret i at den ikke lugter særlig godt. men det er der ikke nogen neglelakfjernere i min verden der gør. Jeg kan 100 procent berolige dig, der er ingen skadelige ingredienser i. Kun helt almindelige standardingredienser som man finder i enhver acetone-fri neglelakfjerne. Men ja – den lugter. Jeg forstår dog slet ikke, at den udtørrer dine fingrer? Jeg og andre jeg kender oplever det helt modsatte. Sammen med det du taler om med åbning og genstridig plastik undrer jeg mig… Vi snakker begge to om krukken med den sorte svamp nede i, ikke?
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsa

  Hej Katja, jo jo vi taler begge om den samme neglelakfjerner, og så skriver jeg om besværlighederne ved at fjerne plasticen omkring en Gosh lip gloss og om hvorfor hulen det skal være så svært at komme ind til en ny lip gloss!
  Vi kan nok ikke blive enige om lakfjerneren – og der er dog også effektive lakfjernere, der ikke lugter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ååååh! Så er jeg helt med. Gosh og deres plastik er en historie for sig – det er HELT ekstremt. De ved det faktisk godt selv og arbejder på det, kan jeg vist godt sige. Jeg har to mascara liggende, som jeg vist skal have en dåseåbner for at få åbnet…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hej :)
  Jeg har haft Sephoras neglelakfjerner i 3 1/2 måned, og nu kan den vist ikke optage mere farve – i hvert fald bliver mine fingre røde af neglelakrest, når jeg bruger den. Men I snakkede om at kunne genopfylde den? Hvor gør I af den neglelakfjerner der allerede er i bøtten? Man kan vel ikke hælde den i vasken? Og er svampen ikke helt misfarvet nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Christina
   Jeg tvivler på, at jeg har anbefalet at genopfylde den. Jeg har i hvert fald aldrig gjort det, og min oplevelse er også, at det er svampen, der ryger først – ikke neglelakfjerneren.
   Så hvis jeg har talt om at gøre det, så er jeg i hvert fald kommet på bedre tanker siden :)
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPI The Amazing Spider-Man