Sparitual til forsommeren

Vinderne af Clerasil PerfectaWash

Sponsoreret indlæg

I sidste uge udloddede Pudderdåserne ti styks PerfectaWash Touch-free dispenser med en Superfruit Splash refill og nu er øjeblikket kommet, hvor vi skal trække de ti vindere.

Vinderne
De ti vindere er trukket på den særlige dåsemanér, som selvfølgelig er fuldstændig tilfældig.

Vinderne er trukket ud fra tal, som jeg af den ene eller den anden grund er stødt på i dag.

Den første vinder er Anne-Dorthe (29. maj 2012 d. 19:06), som har skrevet kommentar nummer 28. Det er nemlig den pris, det koster at have det Minecraft server-abonnement, som jeg har betalt for første gang i dag.

Den anden vinder er Cecilia/copenhagencakes (29. maj 2012 d. 21:31), som har svaret som nummer 55. Ældste søn har lavet lektier til morgendagens engelsktimer og det blev til  55 stikord om sport.

Den tredje vinder er Line Frederiksen (29. maj 2012 d. 20:42), som har svaret som nummer 46. Antallet af sider i den meget muntre bog Olieindustrien udvikling eller ødelæggelse? Som yngsten så gerne ville have læst højt.

Fjerde vinder er Anna (29. maj 2012 d. 17:36), som har svaret hurtigt som nummer 7. Liter iste jeg har produceret i dag…ahh!

Femte vinder er Anna Mørch (30. maj 2012 d. 21:48), som har svaret som nummer 120. Det er det antal tracks, som er på mine fem favorit playlister på Spotify.

Vinder nummer seks er Emma Nielsen (30. maj 2012 d. 16:27), som har svaret som nummer 96. Antallet af ord i det stykke om denne konkurrence i anmeldelsen af de nye Clearasil produkter.

Syvende vinder er Gitte Nielsen (30. maj 2012 d. 23:56), som har svaret som nummer 127. Antallet af billeder jeg har importeret fra mit kamera i dag.

Ottende vinder er kvinden bag kommentar nummer 18, nemlig Charlotte (29. maj 2012 d. 18:14). Det er antallet af personer, som har ringet til mig i løbet af dagen.

Kommentar nummer 71 er skrevet af den niende vinder Helle (30. maj 2012 d. 06:43). Minutter som der er spillet på ovennævnte Minecraft server.

Tiende og sidste vinder er Charlotte Hede (2. juni 2012 d. 11:07), som har skrevet kommentar nummer 153. Antallet af stykker tøj som er blevet hængt til tørre i dag.

Stort tillykke til de ti vindere, jeg sender en e-mail snarest. Hvis du ikke vandt, så kan du søge om at blive testperson på Clearasils egen side her.

PerfectaWash
Hvis du tror, at Clearasil kun virker for bumsede teenagedrenge, så skal du huske at læse min anmeldelse af PerfectaWash. Den nye serie af renseprodukter kan nemlig også bruges af kvinder i alle aldre. Flere produkterne er budt varmt velkommen herhjemme, især af sønnen som har den alder, hvor urenheder og bumser begynder at titte frem og af mig selv, som har ultra sart og meget tør hud. PerfectaWash Touch-free dispenseren er et stort plus og den gør, at den daglige rengøring af ansigtet bliver mere spændende. Så spændende at det bliver gjort, selvom man måske har lidt svært ved at se fordelene ved at gøre det to gange om dagen…

Sponsoreret indlæg – men som altid udtryk for vores egen mening

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sparitual til forsommeren