Vinderne af Clerasil PerfectaWash

Vaskeolie: A-Derma Exomega Cleansing Oil

Det ikke nogen hemmelighed, at vi er KÆMPE fans af A-Derma Exomega cremen. Men de sidste par måneder har vaskeolien fra samme serie også haft en fast plads i min bruseniche, og der er ikke udsigt til, at den flytter ud foreløbig.

Af en eller anden uvis grund, så er min hud blevet meget mere tør det sidste stykke tid (hvis nogen siger noget med alder, så får de en Olfert). Men med en god vaskeolie, så hjælper man huden rigtig godt på vej og undgår, at den tørrer ud i badet. Samtidig indeholder A-Derma Exomega Cleansing Oil de samme gode ingredienser som den tilsvarende creme, nemlig havre og kæmpenatlys.

Den er mild og uparfumeret PARFUMERET og jeg bruger den til at vaske mig i fra top til tå – og jeg mener fra top til tå! Jeg bruger den på både krop, ansigt og til intimvask. Den efterlader huden blød og dejlig – og slet ikke tør som mange skrappere produkter kan.

Elsker den! Og jeg er ikke den eneste. Kia, Maria, Emily og Cille er også fans.

Vaskeolien er selvfølgelig ikke en almindelig olie. Det er en vandbaseret blanding af forskellige vaskeaktive stoffer og olier. Og altså ikke rigtig olie – den føles bare mere olieagtig i konsistensen end typiske renseprodukter.

Her kan du købe det
A-Derma Exomega Cleansing Oil koster ca. 109 kroner og kan købes på apoteket.

29 kommentarer

 • Ida

  Jeg har den også, og jeg er rigtig tilfreds med hvordan den virker på min hud, MEN jeg har været sådan en torsk at købe den MED parfume, så slet ikke efter det, da jeg købte den, da jeg egentlig gik ud fra den var parfumefri. dumt! Så jeg holder vejret hver gang jeg renser ansigt med den… HADER at få så meget duft i hovedet! ;) Men dejligt at høre jeg kan købe den uden parfume, det har jeg jo selvfølgelig spekuleret på. Så jeg begår aldrig samme fejl… Tror egentlig bare jeg havde en dårlig dag og lavede en tanketorsk, for plejer altid at tjekke det, er ret hysterisk med det. men altså… shit happens. Men udover duften, elsker jeg den også! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Wholymoly, er der en med parfume?! Så skal jeg da virkelig holde øje! Tak for advarslen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Undskyld jeg spørger, men bliver man ren af at vaske sig med den her? Og føler man sig ren?
  Jeg har svært ved at forestille sig, hvordan en olie skal vaske en ren

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Ja det gør man. Det er selvfølgelig ikke ren olie. Det er en blanding af olie, sulfat mm, så man bliver absolut ren. Sorry, det skulle jeg selvfølgelig have nævnt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Det ER verdens bedste, jeg bruger den også når jeg barberer ben osv. :-) og JA man føler sig fantastisk ren og velplejet.
  Den er iøvrigt en del billigere på webapoteket :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Også en favorit her, startede egentligt med at købe den til mindste sønnens bad pga. meget tør hud og fik den anbefalet på apoteket. En dag jeg var igang med at barberer benene var jeg løbet tør for egne produkter og greb det første og bedste, nu er jeg afhængig ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Jeg bruger den også, når jeg barberer ben!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ditte

  ja den er virkelig god, men desværre slår jeg helt vild ud i ansigtet når jeg bruger den, har givet den 3 chancer nu og det sker hver gang efter ca 3 dages brug bliver mine kinder røde og jeg får bumser over hele ansigtet :0(
  så har droppet at bruge den i ansigtet og bruger den i stedet på kroppen, hvor den virkelig har hjulpet mig af med tør hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Æv, hvor sært? Men så nytter det selvfølgelig ikke. La Roche-Posay har også en rigtig dejlig vaskeolie. Har du prøvet den i stedet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • ditte

   ja det er sært og irreterende for den er virkelig god :0)
   næ det har jeg faktisk ikke, men det kunne da være jeg skulle prøve den, har en del andre La Roche-posay produkter som jeg er meget glad for.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Pudderdåser!

  Først og fremmest tak for en ærlig og fantastisk blog som jeg er kæmpe stor fan af :-)

  Nu til mit spørgsmål, som dog ikke har noget med dette indlæg at gøre. Jeg er meget slank, men har altid haft meget tykke kinder, og et rimelig stort hoved, (okay jeg kan godt høre hvor grim jeg lyder, men altså). Mine kinder er det man vil betegne som “chubby” og nærmest babytykke. Dette irriterer mig enormt meget, da jeg som alle andre gerne vil have markerede kindben ;-(( Jeg har dog også et andet problem som gør det svært for mig at finde blushes/bronzers, jeg har meget røde kinder, og jeg ved ikke hvorfor….. Jeg har prøvet utallige bronzere og blushes for at få mit ansigt til at syne smallere og mine kindben højere, men intet virker!! Jeg har tænkt på noget highlighter halløj, men jeg ved det ikke. Selvfølgelig kan det godt være at jeg skal bruge flere produkter, det er også ok :) Så hvad kan I anbefale? Jeg håber sådan på et ærligt svar, da jeg 100 gange er blevet presset til at købe dårlige produkter af desperate Matas piger, som bare vil sælge :-)) Hvis jeg skal give mere “info”, så sig til :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

   Hej Maria
   Jeg tillader mig lige at komme med et svar til dig :-)
   Det lyder som om, at vi to har samme ansigtstype. Da jeg selv har røde kinder, dropper jeg den røde/pinke blush til kinderne og fokuserer i stedet på at markere mine kindben med en mat, lysebrun (IKKE orange!) blush.
   Jeg har fået meget ud af denne video fra en dygtig makeup-artist, som hedder Lisa Eldridge: http://lisaeldridge.com/video/2273/basic-powder-contouring/
   Hun giver gode tips til, hvordan man kan markere sine kindben og generelle tips til, hvilken type blush, der er bedst til det. Hun giver hele ansigtet en overhaling i videoen, men jeg plejer bare at holde mig til under kindbenene og nogle gange lige under kæbelinjen.
   Håber, at du kan bruge det :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Katrine. Helt enig – Jeg har samme ansigt. Jeg har lært at gøre det ud fra Pixiwoos video om samme emne: http://www.youtube.com/watch?v=l56_RPHUegQ Men det er fuldstændig det samme. I forhold til de røde kinder handler det om at dæmpe den røde farve først. Fx. med en god primer. Helene har skrevet om en del forskellige, prøv at søge. Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Tak for brugbart svar! Hvilke produkter anbefaler du/I? Har tit tænkt på noget fra MAC? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Prøv at søge, som jeg skriver – Helene har meget røde kinder og har skrevet rigtig meget om det og anbefalet mange produkter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Luna

   Cliniques Redness Solution har virkelig reddet mig!
   Grøn creme og gul pudder = minus rødme

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg er også fan af A-dermas produkter! Jeg har engang fået en prøve på vaskeolien, men da jeg opdagede at der var parfume i, så brugte jeg den kun den ene gang, da jeg er allergiker. Er du sikker på at den fås uden parfume? Jeg har nemlig kun set den i den parfumerede udgave…

  Det undrer mig så også at de overhovedet putter parfume i når den er lavet til atopisk hud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Næ, mother of… I har da ret! Der er parfume i! Dumflade til mig.

   Men ja – det er pisseirriterende, at Derma (Og La Roche-Posay og Vichy) overhovedet laver produkter med parfume i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AK

  Ej, det kan ikke vaere alderen, det med den toerre hud, for min hud er paa det seneste ogsaa blevet mere toer paa trods af at jeg nu fugter den mere end foerhen! Og jeg er 22 :p Har A-Derma cremen, men er ved at loebe toer og havde egentlig kun koebt den til brug om vinteren, da min hud braendte dengang pga toehed og apotekdamen anbefalede den… Har ogsaa koebt olien, men har endnu ikke brugt den, da jeg har nogle andre renseprodukter jeg vil bruge op foerst. Men glaeder mig til at bruge den endnu mere nu :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Det kan du roligt gøre. Og tak :-D Så føler jeg mig mere som 22 ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Hej Dåsedarlings!
  Jeg er en 16-årig pige, som døjer med en kombineret hud. Jeg får urenheder, har fedtet – men samtidig også tør – hud i T-zonen. Mine kinder er helt normale, så det er ikke der, problemet ligger. Mit spørgsmål er så, om man slår ud af A-Derma serien – altså vil min teenagehud kunne klare det? Jeg bruger pt. MD Formulations, som er fin nok – men jeg får dog stadig urenheder, og jeg har stadig hudorme på næsen. Som creme bruger jeg Decléor. Jeg har læst jeres anmeldelser om A-Derma serien, og det lyder som om, at I roser den til himlen. Er det et forsøg værd?
  På forhånd tusind tak for hjælpen! Ha’ en fantastisk dejlig dag.
  Knus Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Pernille
   Undskyld det forsinkede svar, du er smuttet under vores radar.
   Hvis du har uren eller fedtet hud, ville jeg springe over vaskeolien og de mest fedtede cremer. Men de lettere konsistenser kan du sagtens bruge.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Lidt mere om parfume. Jeg har været nødt til at droppe A-Dermas vaskeolie netop på grund af parfumen, La Roche Posays vaskeolie indeholder også parfume og det samme gør deres Hydranorme-creme, som ellers er fantastisk til tør eksemhud.
  Hvad kan man gøre for at få producenterne til at droppe parfumen? Skrive til dem? Eller er de ligeglade?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Kære Anette
   Der er kun et sprog, de forstår, og det er at man købe uparfumerede produkter, og ikke dem med parfume. Money talks!
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   1000 tak for svar, jeg lader nu mine money råbe så højt de kan!

   Jeg håber i øvrigt, at producenterne læser jeres fantastiske råd om at undgå laureth og lauryl sulfate, min hud sender jer kærlige tanker, hver gang jeg vasker mig i NUL fra apoteket…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Fedt – tak Anette

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • henrik Boysen

  Hej Pernille, det lyder lidt som om du har det der kaldes normal kombineret hud.
  det vil sige at man i de fleste tilfælde ikke bare kan nøjes med en creme til hele ansigtet men bliver nød til at bruge 2 forskelige.
  En til tør hud som man ligger på de tørre områder, og en til fedtet hud som man ligger på de fedtet områder.
  Hvis på har meget fedtet hud så kan det være en ide at bruge kun en toner eller et meget let serum.

  En god ide kunne også være at anskaffe sig et produkt som inde holder enten AHA eller salicylic acid også kendt som BHA
  det det gør er at det fjerne de øverste døde hudceller så huden bedre kan ånde, og ikke stopper til.
  forskellen mellem AHA og BHA er at AHA er vand opløslidt og kun virker på overflade, mens BHA er fedt opløslidt og der for kan trænge igennem fedtet og ned i dine porre og rense dem.

  Man plejer at sige at folk med tøj og solskadet hud har bedst af et produkt med AHA.

  Mens folk med fedtet normal combo hud har bedst af et produkt med BHA
  Men det kan sagtens være omvendt også.

  Man kan bruge produktet 1 – 2 gange dagligt eller hver anden dag eller for nogle kun et par gange om ugen.
  i de første par uger er det bedst at bruge det, kun hver anden dag, og hvis det går godt kan man skrue lidt op og bruge det lidt oftere.

  PS når du bruger AHA eller BHA er det ikke nødvendigt med en skrub et AHA eller BHA produkt gør det samme bare bedre og mildere.

  Du spøger også om A-Derma cremen vil få dig til at slå ud, det er der ingen der kan svare på, om du så sad med det beste produkt til lige din hudtype uden nogle form for irriterende ingredienser som parfume eller alcohol, og med masser af antioxidanter,
  så ville du ikke kunne vide dig sikker, fordi ligesom vi ved at brokolig og jordbær er super sunde at spise, så er der bare nogle mennesker som ikke kan tåle dem, og det samme gælder hudpleje der er bare nogle ting som man ikke kan tåle, også selvom 99% af befolkningen godt kan tåle det.

  Men der er nogle ting man kan kigge efter selv.

  1. Køb aldrig produkter med et højt indhold af irriterende ingredienser som alcohol, Parfume, æteriske olier = parfume ( selvom andre prøver at sige nået andet)

  2 Køb produkter til din hudtype.
  Som hovedrel siger man.
  Normal kombineret til fedtet hud skal kun bruge lette produkter. Meget let lotion, gel serum form, eller toner

  Normal til tør eller meget tør hud skal bruge
  lotion vegetabilske plante olier (FX oliven olie) eller creme.

  det der sker hvis du ligger en fed creme på fedtet hud er at de fortykningsmidler (Som er gode) som er i kan tilstoppe porrerne og gøre din hud mere fedtet og mere uren.
  Så derfor er det meget meget vigtig at kigge på cremens konsistens, og ikke bare tro på cremen siger den er til fedtet hud eller er oliefri.
  Jeg har set utalige cremer som siger dette men, ingen af dem ville være gode til fedtet hud.

  3 køb ikke produkter i krukker. grunde til dette er at hver gang du åbner en krukke så smutter nogler de fine ingredienser som gerne skulle være i krukken ud i luften og forsvinder. sa efter et par uger er der ikke meget mere tilbage en voks vand planteolier parfume og farvestoffer.

  Nu har jeg vist sagt nok så nu prøver jeg bare at give dig et tip til hvordan en god rutine kunne være

  Morgen rens 10 til 30 sek er rigeligt
  creme/sol creme med min spf 15 til fedtet hud på de fedtet områder. Hvis du har extreme fedtet hud kan du nøjes med en pudder med min spf 15 Husk den skal beskytte mod både UVA og UVB og dette gøres bedst (kun) hvis den indeholder: avobenzone (anført som butyl methoxydibenzoylmethane), titandioxid, zinkoxid, mexoryl (anført som ecamsule) eller tinosorb.

  På de tørre områder putter du en creme/solcreme med min spf 15 på, eller en lille dråbe oliven olie på de tørre steder og så cremen til fedtet hud med spf. over hele ansigtet.

  aften
  Rens 10 til 30 sek er rigeligt (Vær sikker på al makeup er væk når du har renset)

  BHA eller AHA produkt på, start hver anden dag i et par uger og brug så oftere eller mindre alt efter hvad din hud siger til dig.

  Let serum eller gel i hele ansigtet efter fuldt af creme på de tørre områder. ( En creme som A- derma kunne være en mulighed. eller bare serum gel hvis du følger det er godt.

  Produkter jeg kunne anbefalde dig som har ingredienser som har videnskablig beviser for at virke er

  creme med spf

  Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sunblock SPF 30 (fedtet hud) 88 kr på ebay 88ml

  Neutrogena Ultra Sheer Dry-Touch Sunblock SPF 45 (fedtet hud) 88 kr på ebay 88ml
  Uber-Dry Sunscreen SPF 30 (fedtet hud) 130 kr på ebay
  by Peter Thomas Roth

  CeraVe’s Facial Moisturizing Lotion spf 30 til let tør hud let fedtet. ca 130 kr for 88 ml på ebay

  ingen af dem kan desværre fås i danmark men prisen er med fragt.

  creme/serum uden spf

  Regenerist Regenerating Serum kan måske fås i matas til en 100 kr ellers kan det fås på ebay uden parfume for ca 110 kr
  er bedst til normal fedtet hud

  1. RESIST Super Antioxidant Concentrate Serum, for All Skin Types 250 kr
  30 ml købes hos paulaschoice-eu.com/

  2. Skin Balancing Super Antioxidant Concentrate Serum til fedtet hud
  250 kr 30 ml købes hos paulaschoice-eu.com/

  3. Skin Recovery Super Antioxidant Concentrate Serum til tør hud 250 kr
  30 ml købes hos paulaschoice-eu.com/

  Personligt bruger jeg selv serum 3 hver nat efterfulgt af en federe creme til mine tørre steder, og det virker uroligt godt har selv meget kombineret hud, men den tilstopper ikke på de fedtede områder, ihvertfald ikke på mig.
  jeg ved 30 ml for 250 kr virker dyrt men jeg brugte det hver dag 2 gange om dagen og det holdt ca 4,5 måned

  om dagen bruger jeg serum 1.

  cerave Facial Moisturizing Lotion PM. til tør hud

  A – dermas Exomega cremen. til tør hud.

  Dramatically Different Moisturizing Gel in Tube
  til let tør let fedtet hud.
  Husk det er geleen og ikke lotionen for den er bare dyr og kedelig. også selv om den søde dame fra clinique siger nået andet, den er ikke farlig for huden men den er kedelig, især når man kikker hvad der er i

  Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer, for Combination Oily to Oily Skin (Chancen for at denne creme kan bruges på de fedtede områder er ikke stor da cremen er lidt for tyk.) ca 300 kr

  Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer, for Dry Combination Skin ca 300 kr

  Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer, for Dry Combination Skin ca 300 kr

  Rens

  Liquid Facial Soap Extra Mild ca 180 kr
  by Clinique normal tør hud

  Liquid Facial Soap Mild ca 180 kr
  by Clinique normal fedtet hud

  Aloe Calming Facial Cleanser, for Sensitive Skin
  by The Body Shop ca 100 kr normal tør hud

  Aloe Gentle Facial Wash, for Sensitive Skin
  by The Body Shop ca 100 kr alle hudtyper

  Cera ve Hydrating Cleanser normal tør hud købes på ebay for ca 150 kr for 350 ml

  Foaming Facial Cleanser
  by CeraVe til normal fedtet hud

  AHA eller BHA

  Alt fra paulaschoice-eu.com/ det er bedst og billigst

  Oil-Free Acne Stress Control 3-In-1 Hydrating Acne Treatment
  by Neutrogena normal til fedtet hud
  koster i ca 80 kr for 60 ml
  obs det er et godt produkt men det inderholder lidt farve og parfume
  det gør paulaschoice ikke.

  Mild Clarifying Lotion 200 ml ca 180 kr
  by Clinique til alle hudtyper
  dette virker lidt som en toner men der er BHA i ca 0,5 % det er ikke den højeste konsetrtion men det er en god måde at starte med at bruge BHA på og se om det er nået for en. denne burde du kunne bruge 2 gange dagligt efter rensen og før cremen. hvis to gange er for meget og du føler dig lidt mere tør en sædvanlig så brug kun en gang eller start med en gang dagligt, du skal lade det sidde på huden og så tilføre cremen.
  Clinique har lavet 4 andre versioner dem må du ikke købe, der er alt for meget alcohol i, og det skader huden alvorligt.
  jeg ved clinique damen vil sige nået andet, men tro mig når jeg siger at, huden hader alcohol. ( Der er rigtig mange videnskablige beviser for dette)

  der findes andre produkter derude som også er gode dette var bare et lille udpluk som jeg ved er gode, milde, effektive og nemme at få fat på.

  De er gode fordi de har ingredienser som har videnskablig bevis for at være gode ved huden, de er milde, og de er pakket lys og luft tæt.

  Når det var en lang smøre ville bare lige svare hurtigt.
  du og andre er velkommen til at stille spørgsmål.
  eller kig ind på dåsernes hjemme side ofte for der får man information som faktisk kan bruges, og tænk så er det gratis.
  De har også lavet et lille indslag om basal hudpleje som er yderst nemt at gå til.
  eller tjek http://www.beautypedia.com her er dybtegående anmeldelser af over 40000 slags cremer og skønhedslir
  Hvor hver anmeldes bygger på rigtig videnskablig dokumentation

  Har en god dag, håber du og andre kan bruge lidt af dette.

  PS kære dåser er lidt i tvivl om Liquid Facial Soap Mild mener det er en god og blid rens men kan ikke huske det og sidder ikke med en ingrediensliste så hvis i eller andre ved nået så skriv endelig. Tak

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej

  Jeg er super glad for denne vaskeolie, men ville rigtig gerne undgå at stå og putte parfume i hovedet to gange om dagen – øv!

  Kender i til en vaskeolie der kan måle sig med A-dermas, men som er parfumefri?

  De bedste hilsner

  Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pudderdåse Katja

   Hej Julie
   Nej :-/ Den bedste jeg kender er Decubals. Men den er ikke lige så god.
   Kh. Katja

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Clerasil PerfectaWash